Sleepover!

Stina: Om en timma och tio minuter får inte du röka mer!
Jag: Joo, jag får röka tills jag ska sova! ... Kan vi inte vara vakna hela natten?

Yes, sleepover hos Stenen ikväll. Har bunkrat upp med chips, ostbågar & ett glas vin. Kollat bilder, lyssnat på musik & även sett premiären av Kenza&Tyra show. Bra skit. Nu ska jag ut & röka för er som undrar. Måste passa på. Snart slutar jag nämligen..! På riktigt. Faktiskt. YEY!


Quit smoking

Stina - "Stina nyfiken! :-O"
Jag - "Stina what? Haha"

Ringer upp.

Stina - Men din blogg såklart?!?!?
Jag - Jahaa.. nej men det är bara att jag ska sluta röka.
Stina - Men.. jaha..

Precis som att det skulle vara något mer intressant. Nej. Det är the big thing. Idag är min sista rökande dag. Så bra är jag!


Torsdag

Godmorgon sunshines! Sovit gott? I fell asleep like a baby, liksom. Nej, jag måste sluta prata evengelska ;-) Hur eller hur så var jag kalassuperduper trött imorrse. Hade ingen lust alls att gå upp. Men efter lite mental laddning och intalning att jag är ledig imorgon så gick det bra. Idag är dessutom ingen vanlig dag. Nej, mitt liv kommer bli annorlunda nu. Haha.. Mer om det får ni veta sedan, är inte redo att kläcka bomben än. (Mamma, nej du ska inte bli mormor!! Hahahah!!)

Igår var för övrigt en fantastisk dag. Jag menar, när till och med vädret är på min sida så är det bra. Jobbet gick bra. Hurmöret var bra. Yey, mer sådana dagar åt folket! Jag hoppas på att idag blir en lika bra dag :-)


Ge mig sommar igen!


Swenglish & Franska. Och så lite paj...

Catja & Jag are kind of populära. We fick lite applepaj av Ida at work nyss. Do you tycker om my swenglish? I tror att jag are supposed to bo in England. Don't you tror det?

Au Revouir!


It's win or lose not how you play the game

Igårkväll bestämde vi hastigt och lustigt att vi skulle ivåg & bowla. Jag, My, Thomas & Patrik alltså. Sist vi bowlade vann jag som ni kanske minns? Den här gången gick det inte riktigt lika bra dock.. jag förlorade. "Det blir bara väjje och väjje." Hahaha, Patriks klockrena kommentar som jag totalt missade, men vi hade mycket roligt åt det. Efter bowlingen blev det hemfärd för oss allihopa och så började vi titta på en av mina favoritserier, nämligen Heroes. Två avsnitt blev det innan det var dags att tacka för den dagen. För första gången på länge var jag trött. Så ja, jag totaldeckade!

Idag är det jobb som står på shemat och när jag vaknade var till och med vädret på min sida. Solen sken och det var inte storm. Fantastiskt! Får se lite vad som händer ikväll, blir nog lugnt :-) Jag önskar er i alla fall en fin dag. Kram på er ♥


I'm not scared, just changing

Tänker. Skriver några rader. Raderar. Skriver om. Raderar igen. Inser ganska snabbt att ja, i'm lost. Och nej. Jag tänker inte tillåta mig själv att falla tillbaka på något sätt. Den här gången ska jag inte lyssna på hjärnan. Den har en förmåga att röra ihop allt. Jag är alldeles för duktig på att analysera och väga för och nackdelar med allt. För en gångs skull kanske det är dags våga gå en väg som förut har varit otänkbar.

För första gången på länge känner jag att livet börjar ordna till sig på riktigt. Jag har börjat umgås med vänner igen som försvann för en stund. Jag har börjat på en kurs som gör att jag får gnugga geniknölarna lite. (sen att jag egentligen inte är det minsta intresserad av båtar är en annan femma, men det kan vara värt det..) Livet utvecklar sig helt enkelt i rätt riktning och går framåt per automatik. Jag är skrämmande glad hela tiden och ja, jag är nog så mycket Emmy man kan bli. Den personen jag för en tid saknade.

Jag tänker leva för stunden. Jag tänker tvinga mig själv att ta alla chanser jag får. Leva för livet. Leva för det som är värt att leva. Jag vet att jag inte är ensam på något sätt. Hur livet artar sig lägger jag i ödets händer. Life is about taking chances. Och det är precis vad jag tänker göra. Ingenting kan stoppa mig nu. I'm gonna become the person I always wanted to be!


Tisdag

Godmorgon i höststormen. Jag säger bara en sak; hjälp?! Fortsätter detta kommer jag garanterat blåsa bort. Igårkväll kollade vi som ni vet på Shrek 3 och nja.. den var väl inte superbra liksom. Men så är det väl alltid med uppföljare. Nästan alltid. Sen var det i alla fall sänggång och jag har kommit in i en period då det tar tid att somna. Damn. Jag. Vill. Inte.

Idag blir det jobb fram till 17,00 sedan en sväng på modehuset. Får väl se vilka som väljer att sällskapa :-) Nej, man får väl fortsätta titta ut på höstrusket här utanför nu. Ha en fin dag! Kram ♥


Sammanfattning av Shrek

Shrek 3 är inte lika bra som de två första filmerna. Så det så.
Natti!

Mina planer å de då va

Förut - jobb & kurs.
Nu - dusch.
Sen - Shrek 3.
Sist - s o v a !
Imorgon - jobb.
Sen - modehuset.
Sist - no plaaaaaaans!

Intresseklubben sprängs av överbelastning, right?


Måndag

Hej på er. Sovit gott? Jag insåg igårkväll när jag skulle sova att jag var nog alldeles för utvilad. Har haft sovmorgon på tok för många dagar för jag var inte alls trott. Men, jag får skylla mig själv. Men helgen har i varje fall varit fantastisk.
Idag faller livet tillbaka till det rutinmässiga igen. Först jobb, sedan vidare till kurs (skepparexamen, missade ju förra veckan pga. förkylning) sedan sova. Typ. Roligt liv. Inte. Men, det är bara att ta det. Utanför fönstret piskar vinden mot rutan. Det blåser extremt mycket! Hösten är här på riktigt, och enligt väderleksrapporten är den här för att stanna också.

Nehe, nu ska jag hosta vidare här. Ha en fin dag kära vänner. Kram ♥


En lekfull dag

DAGEN:
Ikea - check.
Bestämt vilken bäddmadrass jag ska köpa - check.
En sväng på modehuset - check.
En sväng på Mediamarkt - check.
Inköp av Heroes season 1 - check.
Ätit pizza - check.
Lekt på lekplats - check.

Tack för dagen vänner!

Okej, sista sekunderna på videon är LÄTT roligast. Haha.. jag har det inte alltid lätt.. Och ja, det är höst så jag får faktiskt ha mössa på mig!


Gårdagens utgång

Igår styrde vi upp en liten förfest här med härligt folk och god dricka. Det var jag, My, Thomas, Patrik, Stina, Bella & Sara som hade det trevligt och spelade lite kort (Haha!!) Sedan fick vi skjuts in till stan & Olearys. Jag, My, Thomas & Patrik fick dock inte plats där inne så vi satt ute en stund, gick vidare till Krögers och jag höll på att somna. En ganska bra kväll om man bortser från tröttheten.

Jag & Bella

 

Stina & My ♥

 

 


Mobilblogg - har varit på Ikea med dessa t...

img_5352 (MMS)

Mobilblogg - har varit på Ikea med dessa tokstollar. Nu ska vi äta pizza och sen till en lekplats för att gunga lite har det pratats om Härliga söndag! :-) kram!


På banan igen!

Hej på er. Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår. Hade faktiskt inte en tanke på det. Hur eller hur så är jag på banan igen. Hostan finns fortfarande och kan vara outhärdlig ibland, men jag kan ju inte hoppa över att leva mitt liv pga. hosta? Jag känner mig i alla fall mycket piggare nu vilket är bra!

Idag blir en hyffsat lugn dag. Måste väl fixa lite inför kvällen kanske då Jag & My ska hålla i en liten förfest. Kanske blir det singstar like the old times? Eller bara härligt tjejsnack (haha, stackars Thomas & Patrik!! Men dom klarar nog det.) Jag ska alldeles strax göra mig lite iordning för en sväng till bolaget. Men innan dess ska räkningarna betalas! Yes, vi kör igång med det nu med en gång så jag vet vad jag har att röra mig med. Kanske kör förbi modehuset sen också ;-) Haha.. Kram på er! ♥

Haha, ja jag säger då det.


Toffifee räddar kvällen

Nu har jag en stor ask Toffifee här. Kvällen är räddad! Igår åt jag dessutom muffins. Och så har jag ätit pommes idag. Med cheddardipp. Spagetti och köttfärssås till middag. Är det någon som antecknar min matdagbok nu? Jag tycker ni ska det. Och kom ihåg mig som gottegrisen. 'cause that's me. Take it or leave it liksom.

Nej, jag ska snart bli nyttig. När jag är frisk & kommer igång med träningen. Men inte idag. Så ikväll ska jag gotta mig i soffan med en filt!


Jaa joo.. man kan inte alltid vara normala.


Om en vänskap som aldrig kommer ta slut.

I och med att jag inte har ett skit att göra så bestämde jag mig för att kolla igenom alla resebilder från 2009 & hittills 2010. En bild från varje resa. Alla resor är gjorda med min bästa vän & syster förutom New York. Jag håller med dig som du skrev i ditt blogginlägg. Det är snart dags för en roadtrip á la Sisters in arms.

 

En Emmy i Göteborg 2009

 

En Emmy & en My. En annan Göteborgsresa 2009.

 

Man kan inte alltid vara snygg. Kreta 2009.

 

Jag & syster. Stockholm 2009

 

Syster. Stockholmsresa två, 2009.

 

Motala hos min syssling, 2009.

 

Gran Canaria 2010. Jag, Tove & My.

 

New York 2010. Mamma & Jag.

 

Göteborg 2010 med My & Vedde.

 

En Emmy på Kreta 2010.

 

Du är blad det finaste jag har syster. Tillsammans är vi förlorarna som vinner över allt. Idioterna som kan ha världens sämsta humor. Vännerna som aldrig överger varandra. Jag älskar dig!

 

Kreta 2010


Torsdag

Ingen blogglust alls idag faktiskt. Hostar som en gnu & halsen gör ont. Yey. Maten är i alla fall uppäten och ja.. mycket mer planer har jag inte. Blir väl antagligen jobb imorgon igen, om hostan blir lite bättre. Just nu kan jag inte skratta eller prata mycket utan att få värsta host attacken. Näsan är däremot lite bättre. Kanske är nässprayet som äntligen har förstått hur det ska stoppa det. Congratz nässpray, äntligen har du förstått vad ditt jobb är.

Smell ya later gullisar. Kram ♥

Mobilblogg - filmtime!

img_6653 (MMS)

Mobilblogg - filmtime!


Sjukis är vad jag är

Gick hem från jobbet idag. Förkylning delux. Marvelous! Älskar - älskar inte. Älskar - ÄLSKAR INTE! Nej, it's not roligt. Nu, ska jag äta lite nudlar. Bra för rossliga halsar har jag hört. Till och med bra för allt. Jag kommer se ut som en nudel snart. Hiss eller diss?

Chillidill. Lugna puckar. Relaaaaax. I'm gonna be frisk igen.

Och nej. 100% frisk blir jag nog aldrig "tyvärr". Men det är bra. För jag är jag & jag är bra. Eller? Folk påstår det i alla fall.

JÖSSES VAD JAG YRAR NU! Svengelska ♥



Onsdag

Godmorgon sötungar. Hur mår ni? Jag mår än så länge ganska bra, men sedan brukar man ju alltid vara piggare på morgonen också, eller hur är det? Får se vad som händer under dagen i alla fall, håller tummarna för att det fortsätter kännas bra.

Nu känns det verkligen att vi går mot kallare tider. Imorrse när jag gick upp till bilen saknade jag mina vantar. Så ja, nästa inköp blir ett par vantar. Och en sport-bh så jag kan börja träna sen. Kanske.
Hoppas ni får en fin dag. Kramkram ♥


Syskonskaran

Nu ska vi gråta här. Filmdags! "Allt för min syster" blir det. Ni som inte har sett den - SE DEN!

För övrigt. Lite rolig information.

My som är min syster är tillsammans med Thomas som är min bror. Detta innebär alltså.. att dom två också är syskon? Hmm.. tur att det inte är biologiskt i alla fall ;-) Eller ens på riktigt. Bara mina konstiga idéer.


Ja, är vi inte ganska lika trots allt?


Today's dream

Jag får väl be om ursäkt för dålig uppdatering eller något. Kan skylla på att jag inte mår 100, inte ens 50 kanske. Och jobbar dessutom. Och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Och New York. Och ja, jag drömmer om fler saker också.


Jag & min bästis i NYC


Tisdag

Godmorgon gullisar. Sovit gott? Jag har sovit jättegott faktiskt, fast det tog lite tid innan jag somnade. Igårkväll började vi kolla på en film som inte alls var bra, en av de tre vi hyrde. Filmen byttes snabbt ut mot Music and Lyrics, riktigt mysig film! Musiken ska vi inte prata om, magisk. My gjorde om en av låtarna lite fint sen efter filmen också, men det får ni inte höra för då vet jag någon som skulle strypa mig! ;-)

Dagens planer är inte så mycket. Jobba & sedan en slappiskväll med film eller något liknande. Only time will tell. Jag ska i alla fall ta det lugnt :-)


Myskväll

Så, äntligen är dagen över och nu är det bara film-mys som gäller med mina bästa. Skippade skepparexamen-kursen ikväll pga. av förkylninge, måste prioritera att orka med jobbet kände jag då det faktiskt är ett jobb och kursen är mer utav en "hobby". Well done, Emmy.

Så nu blir det inte många knop gjorda för min del ikväll (haha, fyndigt!) Har varit iväg och hyrt lite filmer som vi ska se på de närmaste kvällarna och köpte lite godsaker på Maxi. Gick förbi den nya 3-butiken där och då fick jag och My höra "är ni över 18?" tack & hej. Om ett par år kanske jag tar det som en komplimang med inte i dagsläget.


Ha en fantastisk kväll hörrni! Jag ska kurera mig så veckan inte blir allt för olidlig :-) Kram ♥

Valkaos. Ja det kan man säga.

Okej. Jag lovade mig själv att inte skriva något om röstningen eller valet i min blogg då jag anser att alla har rätt att rösta på precis vad de vill, sålänge man röstar.

Men... Man kan hårddra det och säga som så att det rödgröna blocket jobbar för olika människor och inte vill särbehandla någon och Alliansen jobbar för de rika i sammhället. Detta är hur de flesta ser på saken. Själv tänker jag inte yttra mig i frågan utan jag förstår de som är moderater och jag förstår de som är socialdemokrater. Självklart röstar man på det som är bäst för en själv och personer i sin omgivning. Och det finns mycket positivt med båda sidorna så jag skulle föredra att alla försöker sammarbeta istället och hitta lösningar på det sättet, men det kommer ju aldrig hända.

Det finns bara en sak jag inte kan förstå: Hur i hela fridens namn kunde SD komma in i riksdagen? Hur ska detta hålla i längden? Och snälla Reinfeldt, gå aldrig in i ett sammarbete med SD!


Måndag morgon

"God" Morgon. Ska alldeles strax åka iväg till jobbet för en ny arbetsvecka. Jag hostar som en liten gnu och näsan lever sitt egna liv. Får väl se om man överlever dagen eller inte. Sen blir det ju kurs ikväll också, skepparexamen. Så ja, det blir en såndär lång dag idag, när jag egentligen borde ha en så kort dag som möjligt.

Måste plocka ihop lite grejer här nu innan jag beger mig mot jobbet. Hoppas ni får en fin måndag & en bra start på veckan gullisar. Kram ♥

Jag & Stina i lördags ♥


Detta går till historieböckerna!

Nyss hemkommen från bowlingen. Jag vill mest berätta ("Om Emmy vinner kommer hon skriva det i bloggen, gatanterat!!") att jag vann! Man kan nästan tro att jag inte har gjort annat än bowlat ;-)

Nu känner jag mig däremot mer eller mindre som ett levande lik, men det var värt det! Tack för god match!


Bowla

Undra om det finns något positivt med söndagar. Oavsett vad man gör på lördagkvällen så är söndagen alltid en seg & tråkig dag. Jag funderar på om man borde ta tag i sitt liv nu och göra sig iordning för bowlingen. Då händer det ju i alla fall något. Jag ska vinna. Kanske. Eventuellt. Inte. Jag är glad om min kropp ens orkar lyfta kloten idag. Förkylningen sätter sina spår.

Nu - Tablettdags.

Fest med tjejerna

Hej på er! Igår var en.. all in kväll tror jag bestämt. Ja, jag mår bra idag, men Stina mår däremot inte toppen ;-) Vi förfestade i alla fall i Stinas systers lägenhet. Jag, Stina, Frida & Matilda. Satt och snackade och sjöng. Sedan dök även Patrik upp och vi började göra oss redo för O'learys. Sagt & gjort. O'learys med sång och härligt folk, alltid lika roligt. Saknade dock My, men det kommer fler gånger! En fantastisk kväll på alla sätt & vis. Tack för det!

Jag & Matilda

 

Stina & Frida

 

Jag gillar inte jäger....

 

"Emmy, sätt dig där, jag ska ta ett kort." okejdå!

 

 

Det var allt från den kvällen i bilder som jag tänker dela med mig av. Jag ska strax käka pizza nu, sen eventuellt lite plugg innan bowligen som äger rum ikväll. Hoppas ni mår bra. Kram  ♥


Fabulous!

Get this party started on a Saturday night ♥ Hörs imorgon med bilder! (Om jag överlever kvällen..)



Lördag kväll

Min förkylda dag har varit hektisk. Åkte ut till Rockneby och hämtade bilen. Passade på att förtidsrösta när jag ändå vad där, så nu är även det avklarat. Sedan åkte jag direkt hem till Stina och så gick vi en promenad i raskk takt i ösregn, inte det bästa valet jag har gjort i och med förkylning, men man måste ju trotsa den! Efter det blev det en kaffe hos henne, och lite snack. Mycket mysigt :-)

Nu har jag ätit, ska hoppa in i duschen strax och sen hem till Stina för lite förfest. Frida och hennes vän ska också komma senare så det blir ett litet tjejgäng. Antagligen fyllt av tjejsnack! Forhoppningsvis så blir jag inte värre nu så kvällen blir säkert kanon!

Jag önskar er en fortsatt härlig dag & det dyker säkert upp ett blogginlägg till senare :) Kram ♥

Tillsammans är vi oslagbara. Dock är det bara jag & stina av oss på bilden som ska vara med ikväll. Eventuellt tittar Bella förbi också.


Tusen tack!

Just det. Lillebror. Du är underbar! Tack för hjälpen med bilen. Jag älskar dig!


Henriks student

Förkylning på g

Vaknade imorrse och hade galet ont i halsen, lite huvudvärk och en rinnande näsa. (o)välkommen förkylning! Körde syster till jobbet och tog en shoppingrunda på Apoteket, så nu har jag laddat upp med diverse olika läkemedel som kan stoppa min förkylning. Så ja, nu är jag redo att tackla den här förkylningen!

Jag ska alldeles strax åka ut till byn & hämta min bil. Sedan blir det en promenad med Stina och ikväll kanske eventuellt utgång beroende på hur jag känner mig. Imorgon ska det bowlas och det får jag bara inte missa. Jag måste orkar. Måste bli frisk.

Nehe, dags att åka. Ha en fin lördag! Kram ♥

Bild från överraskningsfesten förra lördagen. Fantastisk kväll!


Jag vill bara ägna en tanke till min fina vän Bella. Tänker på dig hjärtat! ♥


Dessa blåmärken...

Jag har för övrigt yttligare ett blåmärke på mitt vänstra knä nu. Råkade dänga hårfönen där imorrse. Jag måste sluta vara så fruktansvärt klantid hela tiden. Undra om jag någonsin har gått en hel dag utan att ha ett blåmärke någonstans? Inte så troligt..


Fredag

Godmorgon gullisar. Först och främst måste jag fråga mig själv varför i hela fridens namn jag har börjat bli så hemskt trött på kvällarna? Det är som att gå in i en vägg. POFF. Så är jag supertrött och vill sova. Kan dock vara en positiv egenskap :-) Jag slutade jobba vid 22,00 och blev hämtad. Sen var det bara att varva ner lite innan det blev säng-gång. Tog dessvärre lite tid innan jag somnade, men det gör inte så mycket :-)

Idag är det fredag vilket innebär att det är helg efter dagens arbete. Underbart, precis vad man kan behöva! Vet dock inte riktigt vad som händer i helgen men eventuellt kanske någon liten utgång. Sedan på söndag ska vi bowla! Thomas kommentar: "Orkar du ens lyfta ett bowlingklot?" Ja, tänk för att jag gör det! Haha. Nej, nu kom jag in på sidospår här. Hoppas ni får en bra fredag! Kram på er ♥



I miss you, New York!


Damn you, knappar!

Jag tror att jeansleggings ska bli min nya grej. Då finns det i alla fall inga knappar som av olika anledningar kan trilla bort. (Ja, det har hänt igen!) Kan man skylla på att knappen var dåligt fastsydd? Eller är det bara att inse det faktum att jag inte alltid kommer vara smal & slank?

Det blir inga fler muffins för mig nu. Inga fler chips. Ingen mer varm choklad. Ingen mer skräpmat. Inget mer godis. (Jag börjar nu inse att jag aldrig kommer klara det. Detta är ju ungefär vad mitt kostintag består av. Damn.) Jag gör nu en deal med mig själv. Varannan dag får jag äta något av ovanstående. Kanske. Eventuellt.

Eller så börjar jag helt enkelt gå ut & gå. Vill någon vara min vandringskamrat?


LÄNK (klickbar!): Det är inte första gången heller för er som läst min blogg.


Mitt nya iPhone-skal

Måste bara briljera med mitt nya iPhone-skal som jag tycker ser tjejigt ut. Lite väl tjejigt för min smak egentligen, så jag inte är så tjejig som det kan se ut egentligen. Men jag har också fått höra att det ser "rockigt" ut. Ptja, det kan nog kanske stämma.

Slutsats: Jag är en rockig tjej som varken är särskillt tjejig eller rockig. Är jag helt ute och cyklar? Vad tycker ni?


Måndag

Helloo fina ni. Sovit gott? Alltså, jag gick oah la mig vid ungefär halv 11 igårkväll och vaknade ungefär vid halv 11 idag (om man bortser från lite slösnack med My tidigare på morgonen och lite ivägskickade sms :)) Detta betyder alltså att jag har sovit ungefär 12 timmar. SHAME on me om jag säger att jag är trött idag under dagen. Big shame!
Har precis ätit lite färsk fralla med räkost på och dricker fortfarande upp mitt kaffe. Dagens planer är jobb jobb & jobb typ. Men, det kan bli roligt. Har sällskap av Sebuuustian till klockan 22 så man har ju alltid någon att snacka med.

Just det. Det blev ingen ridning idag då Wille hade tappat en sko! Stackars beeebis!

Nehe, dags för mig att sätta fart här. Bussen (!!!!!!!) går klockan 12.30, alltså en timma innan jag börjar jobba. Roligt. Värre. Hörs sen sötbollar. Kram ♥

Bild från hamnen ute på Stensö.


Ajphööne has arrived!

Nu har jag hämtat ut min söta underbara iPhone. Skalet och display-skyddet sitter på plats och jag är bara SÅ nöjd! Ikväll händer det nog inte mycket. My har åkt upp till sin lover-boy i Mönsterås. Catja kommer kanske ner på lite kvälls-snack :-) Alltid trevligt!

Imorgon blir det att gå upp tidigt även att jag börjar jobba 8,30. Det är nämligen så att vi antagligen ska ut till stallet och rida innan jag börjar. Supermysigt! Fast, det finns en nackdel och det är att jag antagligen inte kommer kunna sitta ner resten av dagen sedan. Ajaj! Men det är värt det!!

Nu ska jag pilla lite med min ajPhööne och fixa ner lita Apps som jag hade innan. Önska mig lycka till! :-) Kramar ♥

Bild från när vi var ute & red sist.


Ett sms gjorde min dag

Fick sms nyss. Det stod att jag kan hämta ut min utbytta, fina, underbara, saknade iPhone idag. Do we love it or do we love it? Så ikväll är jag okontaktbar, med vissa undantag :) Bara så ni vet. Vill ni något så kan ni ringa, eventuellt sms:a. svarar jag inte så spelar jag Monopol på min iPhone. Eller eventuellt Angry Birds.


Jag har dessutom fått hem mitt nya iPhone-skal för ett tag sedan. Så inga fler repor! Det beställde jag från iPhonebutiken.se

 


Onsdag

Godmorgon på er.

Jag somnade på nolltid igår, så skönt! Det var en väldigt lugn kväll. Ingen promenad för mig, däremot en film. Sex and the City kollade vi på, som att man inte har sett den tidigare liksom. Men vissa kommenarer är grymt roliga! Kom inte i säng förrens strax innan tolv så idag är man lite tröttare än vanligt. Men hey, jag kan överleva det :-)
Idag ser ut att bli en fin dag och jobb står på schemat. Ikväll om Thomas kommer ner till Kalmar istället för att My åker upp till honom så ska vi spela bowling är tanken. Det var grymt länge sedan man bowlade! Vet inte om det bara blir vi tre i så fall, någon som vill hänga på så är ni vilkomna att höra av er! Alltid roligt om man är fler.

Hoppas ni får en fin dag. Det ska jag ha :-) Kram ♥


Mina händer luktar apelsin!

Nu är jag hemma igen efter en dags jobb, en sväng på JL bilar och lite handlande. Ska alldeles strax äta fruktsallad som jag & My har skurit upp. Det är numera offentligt att mina händer luktar apelsin. Inte så att det luktar illa, men det hör inte hemma på händerna direkt.

Sitter och tittar här nu när My spelar Nintendo Wii. Själv är jag sugen på en promenad eller något kanske, lite frisk luft och energi framkallande. Kommer antagligen inte bli av, men det skulle vara skönt! Annars händer nog inte mycket denna kväll. En vanlig tisdag helt enkelt. Men jag är inte bitter för det :-)

Bild tagen ute på Stensö igårkväll.


En reflektion

Det är ganska spännande att ha fönsterplats ut mot Ölandsbron och Kalmarsund. Solen sken förut. Inte mycket, men i alla fall lite. Jag såg hoppet för en bra dag i ögonvrån. Hoppet om en ljus dag. Men sedan kom mörkret. Det blåste upp rejält samtidigt som regnet slog mot vattenytan. Det jag blev mest fascinerad av är att det bara pågick i ca. 5 minuter. Nu är det ljust igen och solen ser ut att titta fram vilken sekund som helst. Jag ser åter igen hoppet för en ljus dag. En ljus framtid. Ett ljust och underbart liv.


Och på tal om vatten. Den här kursen jag går, skepparexamen, sätter sina spår. Ofta när jag tittar ut så letar jag efter diverse märken så som vädersträcksmärken och allt annat konstigt. Jag ser de gröna & röda märkena och vet att rött ska hela tiden vara på babord sida, om man håller sig i farledens riktning vilket på denna sidan landet är norrut. I tankarna cirkulerar också att när jag kör ut från hamn mot en ny destination så ska jag ha de gröna märkena på babord sida istället.

Nu fick ni massa ointressant fakta på köpet också. Men det är sådant jag lär mig på kursen. Mycket att hålla reda på, men det är aldrig fel att gymnastisera lite med hjärnkontoret. Man mår bra av det.


Tisdag

Hej på er. Har ni sovit gott? Jag har sovit supergott faktiskt, hade dock gärna sovit ett tag till. Är helt slut i huvudet och förstår inte hur jag eventuellt ska kunna börja plugga i framtiden? Föreläsningar på tre timmar osv? BIG nono, det är ett senare problem.

När jag fick skjuts in till jobbet idag (tacktacktacktack!!) lyssnade vi på radion. Det var någon undersökning som hade gjorts inför valet, ganska intressant faktiskt. Ingen kan väl ha undgått denna valhysteri? Hur eller hur. Visste ni att kristdemokrater duschar mer sällan än andra? Och att moderater ofta är ensamma yngre män. Och har de förhållande är de ofta otrogna? Mycket mer information framgick dock, men kommer inte ihåg vad som tillhörde vad. Jag vet i alla fall att jag inte är född som miljöpartist om man ska gå på den undersökningen. Jag hatar kollektivtrafik!

Nej nu gled jag ut på ett sidospår här, som vanligt ;-) Jag hoppas ni får en fin tisdag kära vänner! Kram ♥


Oh vilken dag!

Nu är jag helt slut efter en fullspäckad dag. Först jobb & sedan kurs. Jaja, jag lär mig i alla fall något vettigt :-) Det är bara att jag vänjer mig vid långa måndagar nu, för det kommer hålla på ett bra tag framöver. Ikväll blir det nog en hyffsat tidig kväll för att ladda batterierna tills resten av veckan. Men hey, det fixar väl jag?!

Dags att stoppa något i magen nu. Hoppas ni har en bra kväll och sover gott inatt. Det kommer jag göra! Kram ♥

En glad Emmy!

 

En drömmande Emmy.


Finding or creating?

"Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself."

Allt man gör, allt man är med om, skapar den personen man är idag. Summan av alla dina handligar, händelser osv. blir du. En unik, vacker, underbar människa. Man skapar sig själv i allt man tänker och gör. Hela tiden. Medvetet och omedvetet.
Värt att tänka på.


Måndag + bilder från överraskningsfest

God morgon på er. Har ni sovit gott? Jag har sovit jättegott men ville dock helst inte gå upp när klockan ringde. Det var inte så mycket att be för utan bara att gå upp och göra sig iordning för dagens jobb. Efter jobbet är det kurs som gäller också så alla böcker är nerpackade och jag är glad att jag renskrev lite grejer som vi gick igenom på förra kurstillfället. Jag tänkte att ni ska få se lite bilder från lördagens överraskningsfest, enjoy!






Överraskningsfest

Igår var det alltså överraskningsfest som gällde. Jag slutade jobba vid 17 och blev hämtad för att det skulle gå fort. På parkeringen mötte vi även Patrik som skulle komma hem till oss och förfesta lite. Så ja, grabbarna satte sig ute och tog en öl medan jag & My gjorde oss iordning.
Åkte till västerport där överraskningsfesten skulle hållas och minglade lite med underbart trevliga människor. Efter ett tag dök födelsedagsbarnet upp som inte hade en aning om vad som väntade och blev välkomnad med tjo och tjim! Kalasroligt! :)
Kvällen var fantastisk om man bortser från en och annan olycka. Så går det när marken inte är jämn & man har höga klackar! En sväng på O'learys blev det och sedan lite efterfest innan det slutligen var dags att åka hem och sova. Vi var väl hemma vid halv fyra, fyra någonting.

Fler bilder från kvällen kommer imorgon :)


Mobilblogg - pga att jag inte har något mo...

dsc00023 (MMS)

Mobilblogg - pga att jag inte har något modem idag så kommer det inte bli några blogginlägg. Tänkte mest säga att jag lever och att det hemliga jag gjorde igår var en överrasknings fest. Hade en superbra kväll! Tack alla involverade för det. Berättar mer imorgon eller kanske ikväll. Kram


Next stop: Emmys place!



Dessa skönheter skulle passa perfekt till min skinnjacka i höst som kommer hem snart. Jag har inte riktigt vågat klicka på "beställ" än. Men det kommer mina vänner, det kommer. Vänta ni bara. Sa jag att jag älskar dem? Och att jag älskar skor? Om ni inte redan visste det så kan jag berätta en sak: Jag älskar skor.


Fear

"Too many of us stay walled because we are afraid of beeing hurt. We are afraid to care too much, for fear that the other person does not care at all. "
- Eleanor Roosvelt


Jag ser hur det lyser om mig. En rädsla, som ska jobbas bort.


Vilken unge!

Jag har ganska roligt på jobbet med Gunilla. Det visar sig att hon har varit en lite j*vel i sin ungdom, mycket värre än vad jag har varit. Inte förvånad alls faktiskt, jag är ganska skötsam.

Allt är dessvärre sekretessbelagt. Sug på den karamellen hörrni. Toodles!


Update: Hon läste detta nu, det märktes. "Mupp" sa hon och tittade konstigt på mig..


Lördag

Godmorgon lovers. Jag vaknade inatt av att jag hade nackspärr. Det var som att hela nacken var påväg att gå av för en stund. Satte mig upp i sängen. La mig ner. Somnade om. Vaknade sen när jag var tvungen att gå upp och det gjorde inte alls lika ont. Nu gör det bara ont när jag böjer huvudet åt vänster, det sitter som en spärr liksom, men förhoppningsvis går det över tills ikväll.

Idag blir det jobb fram till klockan 17 därav kommer det inte vara särskillt innehållsrik uppdatering, kanske på någon fika eller om jag hinner på lunchen. Och ikväll kommer jag inte heller ha tid egentligen då jag ska iväg. Men det ordnar sig, någon dag måste man prioritera bort bloggen. Hoppas ni alla får en härlig lördag! Kram ♥


Shopping

Några timmar, fyra ringar, ett halsband & en halsduk senare är jag hemma från stan. Ringarna jag köpte är fantastiska. Älskar dem! Halsbandet åker nog på imorgon kväll och likaså några av ringarna. Antagligen tillsammans med en svart klänning och mina svarta pumps.

Ikväll händer det nog inte speciellt mycket. Hyffsat tidig sänggång planerar jag då jobb står på schemat imorgon. Kanske ska begrava sig i min bok? Får helt enkelt se. Jag önskar er en festlig fredagkväll! Och ni som ska ut ikväll - dansa åt mig också! Kram ♥

Gummipjucks por favor!

Jag fick en snickers levererad nyss. Bugar & bockar!

Sedan blir det en sväng på stan. Tänkte hitta någonting att ha på mig tills lördag. Kläder får man aldrig för mycket av. Det återstår att se om det finns något utbud i Kalmar. Annars kanske ett par skor? Eller gummistövlar? Paraply? Eller varför inte göra något smartare som att spara "alla" pengar?

Välkommen du regniga höst!


Fredag

Godmorgon lovers!
Igårkväll var jag på första kurstillfället till Förarbeviset för båtar. Jag säger bara HJÄLP?! Ett sjökort består ungefär av ett stort papper med lite blåa fält, lite mörkare blåa fält och lite vitt. Sedan är det massa små symboler och siffror och svarta sträck. Detta ska jag alltså kunna läsa?! Men det ska nog gå bra sedan när man kan lite mer. Det bjöds på kaffe & macka också, så resterande måndagar (jag fick egenom att ha det på måndagar!!!!! Great!) behöver jag inte slänga i mig mat innan.

Idag är det fredag så imorgon har de flesta helg, utom jag. Men det kan jag leva med. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra ikväll men får nog behandla denna kvällen som en torsdagkväll eller något så jag orkar med morgondagen. Jag åkte för övrigt buss till jobbet idag. Från det att jag stod i busshållplatsen tills jag kom in på jobbet tog resan 40 minuter. Snacka om bortskämd med bil. Och att jag plattade håret var verkligen inte nödvändigt. Jag ser ut som ett troll.

Önskar er en fin dag! Kram ♥

 


No more hiding who I want to be, this is me





Jag har ingen plan över hur jag ska lyckas i livet, men jag tror på att mina drömmar kommer att ta mig dit jag vill. Jag tror att jag är en sådan människa som inte kan planera hur mitt liv ska se ut. Det blir ändå aldrig som man tänkt sig. Så jag låter tiden utvisa. Precis som jag alltid har gjort..

Foto: Jag.
Missa inte hjärtat. Det är det som är själva grejen.


Att växa genom möten

Att växa genom möten heter den boken jag började med. Den är skriven av Kay Pollak och verkar vara väldigt bra att läsa. Än så länge har jag inte kommit så långt än och man måste läsa den sakta för att ta in all information.

"Verkligheten och min uppfattning av verkligheten är inte samma sak."
"Tänk om varje människa jag möter är utsänd för att jag ska lära mig något av just de personerna jag möter?"

Intressanta tankar. Ikväll ska jag fortsätta. Fördjupa mig. Läsa sakta och ta in. Leka med tankar. Lära mig saker. Återkommer med ett mer grundläggande inlägg när jag har läst lite mer av själva boken!

 


Torsdag

Alltså. Jag slutar aldrig bi förvånad av oss. Pratar vi inte om det ena så pratar vi om det andra. Tur att vi har roligt i alla fall :-) Började för övrigt läsa en ny bok igår också, men mer om det senare!

Nu ska jag fixa till min knut på huvudet och köra mot jobbet. Hoppas ni får en fin dag! God morgon ♥

My precious!

My precious har kommit. Böcker. Sju stycken. Kärlek på det. Ni ska få veta vad det är för bäcker allt eftersom jag läser dem.
Plus att jag har upptäckt världen idag! Kalmar till Rockneby och påvägen tillbaka blev det genom Läckeby & Lindsdal också. Nu är jag redo att se resten av världen!

Mobilblogg - fikar med Bella och My. Vi sk...

img_0281 (MMS)

Mobilblogg - fikar med Bella och My. Vi skulle varit 7 stycken från början, men ja, vi blev 3. Tur att vi har varandra!


Vilket skitsnack!

Jag förstår inte. Överallt dit jag kommer så är det bajs-snack. Nyss när jag gick ut på balkongen på jobbet så pratades det hundbajs. Förut när vi hade ätit lunch så var det bajs-snack. Och ja, kvällarna när vi inte har något att göra så vill ni inte veta vad vi pratar om. Och när Catja kommer in i bilden ska vi inte ens prata om...

Är det mig det är fel?


Träna? Jag? Ööhm!

Min träningsvärk börjar gå över nu. Det gillar jag! Har dock tankar på att skaffa gymkort på snuskilus (Nautilus) för att komma igång med gymmet igen. Träningsvärk är ju aldrig fel liksom, jag har ju haft ganska roligt åt den. Vad säger ni? Är Nautilus bra? Jag tränade ju där för flera år sedan då jag var musklig och vältränad. Gick dit innan skolan & allt, 5-6 dagar i veckan hängde Emmy på gymmet. Det trodde ni inte va? Musklerna är numera i viloläge. Men det är väl aldrig för sent att börja igen?

(Vi vet hur bra det har gått senaste tiden när jag ska börja träna. Det rinner ut i sanden. Alltid. Men bruden som får träningsvärk av att handla på maxi måste ändra vanorna. Annars dör hon i förtid! Och det vill väl ingen...?)


Onsdag

Min säng har tur som är så skön! Annars hade det inte varit värt att bädda om den igår. Hoppas ni har sovit gott snyggisar. Jag är supervaken nu. Druckit kaffe & är jättepigg. Inte jättepigg, men står i alla fall på benen. Hörs sen! Godmorgon ♥

Jag & min nya iPhone! :D Haha


En maskin som bäddar sängar, tack!

Jag ska gifta mig en en karl som älskar att byta lakan och bädda om sängar. Så enkelt är det. Eller köpa en maskin som fixar sånt. Någon som kan uppfinna?

(imorgon kan jag ha ändrat uppfattning om detta, men just nu är jag lite arg på min säng.)

Om en lugg

Sommaren 2010 började med en lugg som hängde ungefär vid ögonbrynen. Att sätta upp luggen kom då inte på frågan och folk undrade varför. Det enda jag någonsin har haft ett riktigt komplex för är min panna, så där är svaret. Men, värmen kom och man solade vilket innebar att dagtid kunde jag inte ha luggen nere. Sedan började jag även ha den uppe kvällstid för att "tvinga" mig själv att inse att det var faktiskt inte så farligt. Folk tittade inte så konstigt trots allt. Nu är det höst och dra på trissor, jag skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker om att jag har den uppsatt/nedsläppt eller hur jag nu har den. Jag reflekterar inte ens över att jag sätter upp den på morgonen.

Min stora fråga nu är: Varför lät jag ett "komplex" styra mig så pass länge? Varför la jag ner så mycket energi på att fokusera på hur "hemskt" det såg ut när jag hade luggen upp? Jösses, jag var konstig i början av sommaren.


Veckans planer

Den här veckans planer ser väl i stort sätt ut som föregående veckor. Det enda som skiljer den från de andra är att kursen för skepparexamen börjar på torsdag. Intressant! Vet inte ens om det är min grej det här med båtar, men jag ska nog klara det i alla fall :)

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Frukost har jag ätit också, dra på trissor ;) Jag önskar er en fantastisk dag! Kram kram ♥


Jag saknar Kreta! :)


Tisdag

Godmorgon sötbollar. Har ni sovit gott? Jag tror att jag har sovit gott, somnade på rygg och vaknade konstigt nog på mage. Hur jag tog mig över vet jag dock inte. Aj!

Idag börjar jag jobba 12.30 och innan det ska jag hinna göra mig iordning lite. Men nu ska My (<--- klickbar!!) ha datorn här. Kika in på hennes också, då blir hon glad :D

Ett modem rikare och en iPhone fattigare

Efter en sväng på stan har jag numera ett nytt fungerande modem till det mobila bredbandet, men jag är däremot en iPhone fattigare tills vidare. Om två veckor får jag tillbaka en sprillans ny, så det kan kanske vara värt väntan.

Nu ska vi ut till Stina i Rockneby på en fika. Smell ya later snyggisar. Kram! ♥

Tillbaka till.. 1995..?

Var ligger landet där man böjer bananerna? Är det samma land, där de bor, indianerna?


Thomas, detta är ditt fel!!! Shame on you. Jag är tillbaka på 90 talet, 7 års ålder när man SKA gilla sånt här, inte 21.. Men, jag har hört att man ska vara barn sålänge man kan?


Ta er tid, lyssna & njut.


Måndag

Godmorgon på er. Har ni sovit gott? Själv har jag sovit jättegott och vaknade för en halvtimma sedan ungefär. Utvilad men mec träningsvärk i hela kroppen. Jag menar verkligen HELA kroppen. Jag kan dessutom inte sitta ner ordentligt då jag har skavsår på rumpan efter sadeln. Lyckas alltid få det, men i alla fall. Aj vad ont det gör! Annars är magen & ryggen värst, med träningsvärken alltid. Men ja, det visar ju i alla fall att ridning ger träning!

Idag är jag ledig från jobbet och ska uträtta lite ärenden i stan och sådär. Även en fika med Stina ska hinnas med. My är också ledig så vi ska kolla kläder inför helgen. Wehoo! :)

Hoppas ni får en fin dag! Kram ♥


Ibland är vi allt bra knasiga :) ♥

Tillbaka på hästryggen

Att ett stall och en ridtur kan skänka sådant lugn det visste vi redan. Men jag var inte berädd på att jag skulle falla så pladask för pållen igen. Detta var den mysigaste ridturen på länge! Inga krav, bara en mysig sväng i skogen på ungefär en och en halv timma. Jag säger bara såhär; Nettan, du kommer antagligen få se mer av oss hemma hos dig i stallet (Sålänge det är okej, såklart!)

Wille-bus :)

 

My & Abba

 

Jag & Wille

 

Efter ridningen blev vi även bjudan på supergod blåbärspaj & en kopp kaffe. Mums! Tack för allt!


Bilder från Kräftskivan

Kräftiskivan igår var superbra! Några gick hem lite tidigare än andra och sådär, men det får man ju räkna med :) Kallt var det också, men till undersättning fanns filtar! Här kommer lite bilder;


Dessa bilder får räcka, har inga speciellt bra bilder liksom. Men jag vill tacka alla som kom, ni gjorde kvällen bra :) För övrigt så ska jag käka pizza nu, mums! Sedan upp på hästryggen. Eller nej, innan det ska jag köra ut min pajade bil till Rockneby så min bror kan kolla på den. Ja, vi får se hur dagen slutar och om jag överlever. Om ni inte har hört av mig ikväll senast klockan 21 så kan ni börja undra..

Kräftskiva nummer två 2010

Hej på er såhär på riktigt och inte genom mobilbloggande. Min dag har varit.. speciell! Som ni vet har min bil pajat precis när vi var påväg hem med maten som vi hade handlat, så den står för tillfället på en parkering typ vid maxi. Jag har dock bara skrattat åt det (efter någon svordom & en spark...) då mina bilar alltid har en förmåga att gå sönder utan att det är mitt fel.

Nu är kvällen i alla fall här och vi väntar folk. Här vankas kräftskiva! Vi är färdigfixade och redo för stormning så att säga. Några som skulle kommit verkar dock inte dyka upp vilket är tråkigt, men vi ska nog få roligt i alla fall! :) Ska försöka att ta massa bilder som jag kan visa imorgon! (Om jag överlever morgondagen, ska nämligen upp på hästryggen igen... mer om det imorgon.)

Jag önskar er en fantastisk kväll! KRAM! ♥

Ett försök till "dagens outfit".. nej hörrni. Jag kommer aldrig bli en modebloggerska!


Mobilblogg - Jag har tur med mina bilar ja...

img_6929 (MMS)

Mobilblogg - Jag har tur med mina bilar jag.. Avgassystemet är numera kaputt! Hoppas kvällen bra i alla fall!


Mobilblogg - frukost!  Idag blir en fulls...

img_3581 (MMS)

Mobilblogg - frukost!  Idag blir en fullspäckad dag. Har massor att stå i inför kräftskivan. Måste dessutom njuta fullt ut avdagen för imorgon dör vi. Då blir det hästryggen igen.  Vet inte om jag kommer starta datorn idag så ni kanske får klara er med mobilbloggar :-) kram


Nämnde någon något om Pizza?

Snart kommer det pizza. Yummie. Jag är superhungrig så det ska faktiskt bli hur gott som helst! Annars är kvällen oplanerad. Var med Stina hos hennes pappa och hälsade på förut och sedan har jag.. inte gjort.. så mycket.. kanske.. nej.

Bon Appétit! ♥


Jag var brun i somras, det var då det!


Är det okej att vara lycklig?

När man berättar för någon att man är lycklig, mår bra och trivs med sitt liv så får man ofta reaktionen av ett par lyfta ögonbryn och iskallt "vad roligt för dig" till svar. Är det inte okej att vara lycklig i dagens samhälle? Och varför är det så svårt att glädjas åt andras framgång?

Det har nog alltid varit så att man får helt enkelt inte vara lycklig och trivas med sitt liv. Även att man har världens bästa människor omkring sig, en bra familj, bra vänner, ett bra jobb, en god hälsa osv. så är det tydligen inte tillräckligt mycket bra för att man ska må bra på riktigt. Och varför skulle man inte få må bra? Varför är det sådan skam över det? Är det avundsjuka det rör sig om? Eller handlar det om att vissa människor tror helt enkelt inte att man verkligen KAN må bra fast man inte har allt man önskar sig?
Hade jag satt upp en lista på allt jag ville ha så hade den sett ut ungefär såhär: Vårt gamla sommarställe i Frankrike, ett hus nära havet på landet men samtidigt nära stan, ett nytt objektiv till min systemkamera osv. men den största önskan skulle ändå vara ett långt och lyckligt liv!
Och där har vi det, man skapar alltid alltid ALLTID lyckan i sitt eget liv. Väljer man att fokusera på allt "dåligt" som finns så är det en självklarhet att man inte tycker om sitt liv. Självklart har alla svackor, vissa längre än alla, och det är fullkomligt normalt. Jag skulle till och med vilja dra det så långt att man ska vara ledsen och nedstämd ibland för att kunna uppskatta allt som är bra. Men det får däremot inte gå till överdrift.
Sedan kommer man till den punkten när man inser att man inte kan påverka allt utan det är bara att göra det bästa av varje situation, det är då man förstår att ja, livet är en underbar gåva så varför ska man slösa dagar/veckor/år på att tycka synd om sig själv och lägga ner energin på negativa tankar. Försök vända så mycket som möjligt av det negativa till något positivt - det kommer kännas så mycket bättre. Jag är ett levande exempel på att det fungerar, det kan ta tid och man känner sig barnslig till en början när man alltid försöker se något positivt i det mesta, men tro mig, det fungerar.

Och så har vi det jag ville komma till egengligen. Nej jag vet inte vart jag ville komma egentligen jag ville bara visa min ståndpunkt liksom. Och som vanligt finns det undantag, men nu fokuserade jag inte på dem.


Fredag

God morgon!
Idag ser ut att bli en fin dag! Jag ska strax möta upp Catja vid bilen så vi kan dra oss mot jobbet. Sedan blir det jobb till 17,00 och efter jobber är det heeeelg! Underbart. Långhelg är det dessutom, är ledig på måndag också :-)

Nu ska jag dricka upp det sista av kaffet, är lite stressigt här. Men behöver inte tänka på frukost i alla fall för vi får fredagsfralla på jobbet. Mums! Ha en fantastisk fredag kära vänner. Kram ♥


Tummen upp! Ser ni såret i tummen? Det är sedan jag skadade mig.<--- Klickbar. Stina säger att jag kommer få en leverfläck!

Hästar i all ära!

Pannkakor - check!
Ja nu är jag mätt & belåten och redo för andra delen av Sagan om de två tornen. Grymmare filmer får man leta efter läänge (jag tror inte att ni kommer hitta någon faktiskt), och sedan blir det tidig sänggång. Imorgon är en ny dag med nya tag. Helgen är fullspäckad med grejer. Kräftskiva på lördag & sedan ut till min gamla sköthäst på söndag. Ska bli sååå roligt att sitta upp på honom igen, han är ju ganska speciell..

Kommer ihåg de gångerna jag & Stina har ridit ut på Wille & Leffe (två busiga stor pållar), det har ofta slutat med att Stina eller båda två trillat av. En gång red vi barbacka & skulle bara rida i skritt och trav var tanken. Helt plötsligt utan att varna så sätter jag av i full galopp (Wille är gammal galopphäst) och Stina var inte alls berädd. Där flög hon kan jag säga!
En annan gång skulle vi båda hoppa över ett litet träd i skogen. Jaja, Wille tvärvägrar EFTER hindret och börjar bocka så jag flyger av, en centimeter från att slå huvudet i en sten och där ligger jag och skriker "AJ AJ AJ AJ" medan han sparkar över mig, Stina & Leffe hoppar över samma träd och hon flyger likadant. Hästarna springer hem och vi börjar vandra.. typ två kilometer... underbart! Hittade dem i hagen sen. Mätta & belåtna.

Vilka minnen! På söndag är det dags igen!

Memories

I kind of love this picture. Jag vet inte varför men jag bara gör det. Den togs på en fest hemma hos Nadja i Smedby för läänge sedan, måste varit 2007 eller början på 2008. Jag var blond och konstig på den tiden. Blonds have more fun sägs det. Måste säga att jag inte har märkt någon större skillnad. Älskar mitt brun/röda hår. Och min gamla jacka. Den hängde med mig länge!


Lite klokheter såhär strax efter klockan 08,00

Klockan är i skrivande stund 08,20 och jag sitter på jobbet. Väntar på att klockan ska slå halv så att jag kan börja. Kräftskivan som vi har på lördag har vi börjat planera lite. Det blir någon form av "knytkalas" dvs. alla tar med sig sitt eget. Jag vet inte, men det känns som att jag börjar få ordning på mitt liv. Allt som händer är ment to be och ja, jag gillar det. Leva i nuet sägs det va? Det är precis vad jag håller på med. Jag har börjat gå upp i tid på morgnarna (det saknas bara en morgonpromenad..), gå och lägga mig i tid på kvällarna, umgås med vänner som har haft ett uppehåll och ja, jag njuter helt enkelt. Jag vet inte om det är så att man kommer till en gräns när man inser att livet kanske inte är så pjåkigt i alla fall. Att det bara handlar om att göra det bästa av varje situation och inte tänka på mycket hela tiden. Glädjas med andra är också en grej som man behöver kunna, det gör allt mycket roligare. Och det tar emot att säga det, men man har faktiskt möjlighet att påverka nästan allt som händer i ens liv och man väljer själv hur man ser på saker och ting. Så nej, i längden fungerar det inte att skylla på andra osv. (undantag finns!)

Dags att sätta igång här nu, ha en fin dag! Hörs kanske lite senare :-) Annars ikväll ♥


Torsdag morgon

God morgon!

Jag ville egentligen mest göra er uppmärksamma på att jag KAN vara uppe såhär tidigt och vara ute i tid. Just nu sitter jag faktiskt och äter frukost, tro det eller ej! Kaffe också såhär på morgonkvisten. Ska köra My till sitt jobb då hon börjar vid 8, och Catja ska släppas av vid körskolan sedan börjar jag själv jobba vid 8,30.

Igårkväll kollade vi för övrigt på Sagan om de två Tornen, film nummer två i Sagan om Ringen-triologin. Alltså, jag grät lite för att jag tyckte det var sorligt?! Fick ett SMS från Stina när jag skulle sova "Tjejen som behöver muffinsrehab gråter till Sagan om Ringen, jag gillar't :D <3"

GOD MORGON!


Magsäcken lika liten som en knuten näve?

Jag hade ingen aning om att magsäcken var lika liten som en knuten näve. Visste ni det? Fick lära mig idag på jobbet att så var visst fallet. Och att maten bryts ner på vägen till magsäcken? Tuggar man alltså i onödan? Det är tur att jag nästan aldrig tuggar maten så mycket som man ska. Överanstränga sig liksom. Onödigt.

Grundlurad är jag. Hemkunskap var nog inte min starka sida i skolan!

Jag piggar upp med en fin blomma medan jag väntar på att mina nudlar som jag nyss stoppade i mig ska gå igenom maskineriet (också kallat tarmar) innan de fyller upp min magsäck. Ikväll blir det muffins!


Dagens

Dagens humör: Mycket bra! Solen skiner & livet leker, right?
Dagens mående: Likaså det mycket bra. Nös en gång förut, men jag tror det var en engångsgrej ;)
Dagens borde:
Dagens frisyr: En hästsvans (heter det fortfarande så?)
Dagens klädsel: Jeans, linne & en vit skjorta.
Dagens planer: Jobba & sedan har jag inga mer planer.
Dagens vill ha: Mina böcker som jag beställde igår!!
Dagens längtan: Längtan? Ska man inte leva i nuet & njuta? Nej men då längtar jag nog till.. en fest på hemligt datum.
Dagens fundering: Är sommaren verkligen över nu? På riktigt?
Dagens beroende: Muffins? Som vanligt? Eller ja, det var ostbågar för ett tag sedan. Och nudlar ett tag. Undra om det skulle vara gott om man blandade allt? Och vem har sagt något om att vara nyttig? Är magen glad så är människan glad?
Dagens tråkigaste: Är det dumt av mig att säga att jag inte kommer på något?
Dagens tidning: Tidning? Jag läser aldrig sådant. Det ska vara Barometern i så fall.
Dagens låt: Pink - mean. "Oh, we said some things that we can never take back, It's like a train wreck tryna hit the right track. We opened up the wine and we just let it breathe, but we shoulda drank it down while it was still sweet. It all goes bad eventually"


En riktig tjejträff (+Jimmy)

Igår efter jobbet åkte jag som sagt in och fikade med tjejerna. Bella & Nadja hade satt sig vid hamnen så jag & Stina begav oss dit. Mycket uppdatering på kort tid. Nadja försvann dock ganska fort men vi andra satt kvar till strax innan 19, gick en liten sväng på stan och sedan mötte vi upp My när hon slutade. Vi satte oss på Krögers en stund, Jimmy kom och vi åt lite. Jag åt vitlöksbröd och drack cola, mums!
Det är ganska sjukt vad roligt det är att träffa er tjejer om det så bara är för en stund. Vi har gjort så mycket tokigt och roligt tillsammans innan så man skrattar alltid. Ni är underbara! Kräftiskiva bestämdes i helgen! ♥



Stina & Nadja vid hamnen.


Bella & Jag.


RSS 2.0