Platsbyte

Just nu springer alla omkring som yra höns här på jobbet, vi har nämligen precis bytt platser, eller är rättare sagt i full gång med dig. Jag kan säga att jag gillar det inte. Jag trivdes på plan 3 (bytt till plan 2 nu), det var mycket lugnare och inte alls lika mycket spring. Här nere är det hönskacket gånger 100 om man jämför. Ja, har man inte redan huvudvärk så kommer man få det inom kort! Det enda positiva med min nya plats må vara att jag har utsikt över Ölandsbron. Idag är inte det heller så mycket att hänga i julgranen då bron nästan är obefintlig. Men, en annan dag är det säkert fint :)


Måndag

Godmorgon gott folk! Sovit gott? Jag har sovit hur skönt som helst så att gå upp imorrse var en riktig plåga! Men det är sånt man får leva med!
Jag har snöat in mig totalt på att köpa en systemkamera men har lite problem med vilken sort man borde ha? Själv är jag förtjust i Nikon, men vet inte? Jag ska inte köpa den innan jul iaf, men kolla kan man alltid göra :) Någon som har förslag?



Måndag: Jobb 07,30-16,00. Hämta min bil i Rockneby, hämta My på jobbet. Träna? Min rygg måste verkligen börja sammarbeta med mig nu! Den börjar liksom gå mig lite på nerverna så att säga..
Tisdag: Ledig från jobbet :) Än så länge har jag inga planer, så jag är öppen för förslag!
Onsdag: Jobba 07,00-15,30. Julklapps-shopping?
Torsdag: Jobba 10,30-19,00.
Fredag: Jobba 10,30-19,00. Ut till Rockneby för att spendera min lediga helg där. Hundvakt hela helgen då mor & far ska till Tyskland. Önskelista ska skrivas och pengar ska skickas med dem!
Lördag: Rockneby
Söndag: Rockneby

Får se vad som planeras in mer. Måste åka bort till vårdcentralen och lämna in min hälsodeklaration (heter det så?) annars får jag inte ta Twinrix-vaccinet nu den 8:e. Jag måste leta upp Twiligtboken till My så att hon kan läsa den. Jag trodde aldrig att hon skulle vilja göra det, men se vad fel jag kan ha :D Underbart! Den boken ska jag iofs kolla efter redan idag! Men nu först ska jag jobba klart för dagen! Hoppas ni får en bra måndag! Kram ♥


Pizza & min bil

Pizza till middag igår. Pizza till fyllemat inatt. Pizza till middag idag. Imorgon vaknar jag och ser ut som en pizza. Bli inte rädda. Det är fortfarande samma gamla Emmy, fast i pizzaformat!

Okej, jag erkänner. Jag har tråkigt på jobbet. Har suttit och läst lite sms från veckan och reflekterat lite över det och nej, jag har inte gjort något fel alls. Känns bra. Tror jag. Okej.. jag är fortfarande lite smått förvirrad. Inte helt övertygad. Men jag jobbar på det! Människor förändras, så enkelt är det. Ibland till det bättre, ibland till det sämre & ibland inte alls.


Nu ska jag jobba klart den sista halvtimman här. Sen spela sista bingot. Sen hämta min bil som min söta bror har fixat. Bättre sent än aldrig sägs det ju ;P Nu får jag lite dåligt samvete för att jag har ringt och skällt på honom lite... men annars hade jag nog inte fått den förrens till sommaren ;) Ha nu en bra kväll! Kram ♥


Min personlighetstyp

Jag gjorde alldeles nyss ett personlighets test på internet. Ibland stämmer de, ibland inte. Vad tycker ni om detta svaret?

Din personlighetstyp:
Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister.


Söndag

Godmorgon eller något. God förmiddag kanske man säger såhär dags på dygnet. Igår var en händelserik kväll vill jag lova!
Började kvällen hemma hos Emma med vinpimplande, buzz-spel & singstar. Begav oss mot stan och O'learys. Träffade lite folk. Bestämde oss för att åka hem. Ringde taxi. Hela tiden samma svar "Äh, det är bara att haffa en taxi. Vi har inga lediga. Dom kör på larmgatan hela tiden." Aa, eller hur. typ en taxibil varje kvart. Heja! Tillslut kom det en taxi som vi fick ta. Mycket otrevlig taxichaufför. Fyfan. Han ska anmälas för han borde inte få ha kvar sitt jobb. Fiia hoppade av taxin en bit innan hon skulle då taxichauffören var dum i huvudet. My & jag åkte vidare. Han tjaffsar, och ni som känner mig vet att jag kan faktiskt bli ganska uppkäftig när det är det som krävs så han fick veta att han levde för varken my eller jag var tysta. Storhelgstaxa för 6 personer (storbil) när vi var tre stycken en helt vanlig lördag. HA! Den trodde han att han skulle komma undan med. Nu har vi namn och taxi-id nummer. Han ska få vad han tål!
Typ två liter vin och en utekväll senare vaknade manupp imorrse med vetskapen om att det var jobb som väntade och nu sitter jag här. Jag mår faktiskt bra vilket är skönt, men kan inte påstå att jag ser fram emot att sitta här till 20,00. Men sånt är livet! Pengar, pengar, pengar!!

Nehe, dags att göra det jag får betalt för kanske, ta skit. Ha en fortsatt trevlig söndag & första advent! Myspys. Idag ska man typ dricka glögg och äta lussekatter. Men inte jag inte! ♥


Fiia & My igår. Tack för kvällen tjejer!


Good news!

Igår hade vi mys med god mat & dricka & senare idol. Tack för en bra kväll!

Idag är jag ledig från jobbet. Det var på tiden vill jag lova! Så slapp slapp slapp blir det, och sen hämta busmus på jobbet vid 17.10? Bytt öppettider i stan verkar det som. Min vagel är nästan borta och min rygg sammarbetar inte precis som vanligt. Jag blir så trött...

Hur eller hur, anledningen till att jag skriver nu är för att jag känner att det har varit väldigt mycket negativitet i bloggen de senaste dagarna (med all rätt...! Människor förändras.) så jag tänkte göra något positivt, kolla in detta!!


Privat

Detta inlägg är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Fredag

För allas vetskap så har jag varit i slagsmål med mig själv inatt. Mitt öga är svullet och det gör något sjukt ont! Det kallas även för vagel! Minst en gång om året åker jag på det. Men senast det var såhär hemskt och gjorde såhär ont var när jag gick på högstadiet. Någon som vet vad man gör för att få bort skit som detta? För fy in i helvete vad hemskt det är. Och jag som klagar på när jag har ont i ryggen... (vilket jag fortfarande har, men just nu så hör det inte hit!)
Hur eller hur så plågar jag mig själv genom att sitta och stirra på dataskärmen på jobbet som vanligt. Mitt team ska till Pipes ikväll med jag skippar det. Jag känner faktiskt inte alls för det och då borde jag väl inte gå heller? I guess not..

Nej vilken klagodag! Nu får vi sluta med det :-) Hoppas ni har en toppenfredag! Kram ♥

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Torsdag

Gordmorgon sunshines! Har ni sovit gott? Jag har faktiskt sovit ganska gott och somnade hyffsat snabbt! Det gillas! Igårkväll fick jag så sjukt ont i ryggen. Värre än vad det brukar vara och det försvann inte. Samma skit idag. Jag blir så trött på det här! Tänk om det kunde gå en hel dag utan att man störde sig på något eller hade ont någonstans. En helt felfri dag helt enkelt. Det kallas flyt, och flyt existerar inte. Men för övrigt var min dag igår bra! 

Nu är det kaffe & jobbdags! Ta hand om er! Kram ♥


Kaffe, lax och sånt.

Tre koppar kaffe och en bit lax senare mår jag bra. Står stadigt med alla fötterna på jorden igen. Inväntar fikarast. Då blir det mer kaffe. Visste ni att man kan bli skakis om man intar för mycket koffein? Det förklarar en hel del.
Fick ett samtal av min syssling idag också. Chockad till max! Lite jobbrelaterat och så bjöd han även upp mig & My till Motala igen. Någon gång kommer vi upp igen, tiden & pengarna ska bara finnas :)

Efter jobbet idag så ska jag iaf in till stan & möta Tove & Matthias. Uträtta lite ärenden och sådär och sen vänta på att busmus slutar jobba. Då blir det hemfärd. Mat(?). Grey's. Sova.
Nu ska jag äta upp chipsen från helgen som så vackert ligger på mitt skrivbord. Imorgon blir det jobb 08,30-17,00 så då ska jag åter igen pröva lyckan och åka buss. Ångestframkallande att tryckas ihop i ett trångt utrymme med ett gäng främlingar och någon av alla har säkert svinis. Men även jag måste utmana ödet och göra sådant. Man kan inte glida på en räkmacka genom livet!


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Onsdag

Nu är jag på plats på jobbet igen efter en bussresa, yes. För tillfället åker jag buss. Trodde ni aldrig va? Faktiskt så är jag ganska stolt över mig själv även om jag fick åka vid 07.20 idag.
Igår skulle jag ju tränat. Men i och med min förkylning så skippade det. Jag har varken tid eller råd att bli mer sjuk nämligen, så det var så det fick bli.
Från en sak till en helt annan så såg jag hur mkt jag fick i lön nu. Och där fick jag lust att typ.. jobba 24 timmar om dygnet. Så.. någon som vet något bra ställe som man kan extraknäcka på? Skämt å sido.. aldrig mer tjänstledigt utan att jag verkligen behöver det iaf. Det är en sak som är säker! Det är inte värt det.

Nehe, kaffedags nu. Ha en bra dag. Kram ♥


Tisdag

Godmorgon. Ursäkta mitt språk, men jag är nog faktiskt död. Mina ögon går i kors, jag knaprar på halstabletter då halsen gör ont och jag skulle bli förvånad om inte näsan börjar rinna snart. Heja. Turen är på min sida! Hur mår ni idag?

Okej, filmen igår. Efterlängtade New Moon. Den var.. bra! Mycket bra faktiskt! Fast Twilight är bättre då det är lite för lite Edward i den nya. Sen är det så roligt om man har läst böckerna för då vet man precis vad som händer, men jämför scener osv. Underbara böcker & filmer. Snart ska jag påbörja läsningen av bok nr. 5!

Nu ska jag dricka kaffe & knapra halsisar. Ha en bra dag :-) Kram ♥


Bilder från Motala i somras

Blev nyss taggad på lite bilder på facebook från när jag & my var i Motala hos min syssling Morgan. Jag tänkte dela med mig lite;







Nästan hela gänget! Helgen var toppen! Måste göras om snart!


-


Måndag: Jobba 09,00-17,30. Bio (New Moon) 21,30-23,30.
Tisdag: Jobba 08,30-17,00. Träna afropass på Friskis & Svettis 20,00.
Onsdag: Jobba 08,00-16,30. Löning!! Fiffla lite hemlisar i stan (hoppas att allt hinner lösa sig till dess, jag håller alla tummar jag har!!)
Torsdag: Jobba 08,30-17,00. Träna? MY! TRÄNA?! Vilket pass? Medel?
Fredag: Jobba 08,00-16,30. After-work med jobbet då bowling byttes ut mot mat på Pipes of Scottland.. vi får se lite vad som händer.
Lördag: LEDIG! Får se vad man hittar på. Kanske gå en sväng på stan för att leta lite sommarkläder? Mitt i vintern? Svar: ja!
Söndag: Jobba 11,30-20,00. Missar bingolottos första timma pga. av det. Men spelas ska det nog iaf. Emmy duttar av efter!

Det är väl ungefär detta min vecka består av. Eventuellt någon mer träning om det hinns med, men det beror lite på :) Sen har jag planerat att läsa ut min bok "Mera självkänsla" också.. men det kan man ju göra på kvällstid.. eller dagtid.. eller på morgonen. Ja helt enkelt när tid & lust finns. Vad ska ni göra i veckan? :)

Måndag - ny vecka

Godmorgon. Sovit gott? Jag hade lite svårt att somna igår (som att det är ovanligt nu för tiden...) En timma efter vi hade sagt godnatt så hör jag My; "mm" och jag svarar; "aa!" och sen var det helt tyst igen. Haha, det visade sig imorrse att hon inte hade förväntat sig något svar. Men vafan liksom. Oatrigt att inte svara ;-) Efter 1-2 timmar somnade jag iaf och gud vad skönt det var att sova! Någon som har tips på hur man kan somna snabbare? Jag har aldrig förr haft svårt för att somna. Har egentligen somnat innan jag ens lagt huvudet på kudden, men inte längre. Jag antar att det är lite mycket som rör sig i skallen just nu. What to do?

Idag är det iaf jobb som gäller till kl. 17,30 och sen ikväll blir det bio med My, Tove & Matthias. New Moon, då premiären klantade sig pga. en viss MIG! Sorry guys! Men ikväll blir det av, och jag kommer älska filmen! Någon som sett den? Lika bra som Twilight?

Nehe, dags att jobba. Kram ♥

Min dag i bilder (och ord)

Såhär sammanfattar jag min dag på jobbet;


Jag får passa på att be om ursäkt för mitt raseriutbrott i bloggen igår. Men faktum är att jag menade precis vad jag skrev, men jag kanske hade kunnat uttrycka mig på ett annat sätt. Så, nu har vi fått det överstökat!

Idag är annars en mycket bra dag. Bingolotto ska spelas ikväll precis som vanligt. Jag är på bra humör! Brukar ju alltid gå någon film efter bingot, undra vilken det är ikväll.. något bra förhoppningsvis! Hihi.. nu ska jag ta tag i chipspåsen här! Ha en fortsatt bra söndag! Kramar ♥


Söndag förmiddag

Godmorgon Sverige!
Igårkväll hade vi, som ni redan vet, tjejkväll. Det var jag, my, lizzie & linda och vi spelade spel, drack, åt god plock mat och spelade kort. Härlig kväll! Tack! ♥
Idag är inte lika härlig då jag jobbar. 11,30-20,00 men jag ska nog kunna överleva det också! Catja & jag har rustat upp med godis, chips & cola vilket är bra! Svängde även förbi Konsum och köpte lite snabbmat som ska ätas upp på lunchen. Flygande Jakob i snabbmatsform.. hoppas det är gott!


Nehe mina vänner. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag börjar jobba. Ha en bra söndag :-) Kram! ♥


Att hata, eller inte hata.

Det finns en sak jag vill säga som gör mig rasande rent ut sagt!
Man snackar inte skit om folk. Förstår ni det? Ska ni snacka skit så gör det om mig istället, men GE FAN i mina vänner. Jag kan hantera det, jag skiter i vilket. Men det finns folk som tar illa upp! (Vilket sorgligt nog antagligen är anledningen) Tänk på det. Tänk om det hade varit ni som blev utsatta? Ja, det hade känts bra va? Vill ni veta en sak? Ni är långt ifrån perfekta. Lever på falskhet och ytlighet. Behöver riktig hjälp. Men vänner kan ni försöka hitta någon annanstans. För här har ni det inte. Här har ni precis skaffat er riktiga ovänner. Att hata är ett starkt ord. Jag hatar inte personer, ÄN. Men jag är på god väg...



Godmorgon!

Vad härligt att vakna vid sisådär halv 1. Haha, men jag behövde sömnen tror jag bestämt. Jag jag har intalat mig själv att jag var värd att sova så länge!
Och nu när jag startade datorn så såg jag att nästan alla av mina gamla läsare har följt med mig till den här nya impulsbloggen också. Det trodde jag däremot inte. Och ska jag vara ärlig så hade jag inte brytt mig heller ;P haha.

Ikväll blir det Girls night med My, Lizzie & Linda. Kortspel, skitsnack, vin, drinkar & småplock. Underbart kommer det bli. Kanske att kameran får titta in också, vi får se =) Åker evetuellt in en sväng till stan med ikväll, men vi får se :) Jag & cyklar är lite som katt & råtta. Vi fungerar inte alls bra ihop!

Ha nu en bra lördag! Jag ska försöka ta vara på min enda lediga dag, enligt bästa förmåga.
Kramar ♥

Bild tagen utanför Liseberg i somras. Visst är den fin?


Nu kickar vi igång

Nu slutar jag jobba om mindre än en timma vilket innebär en sväng förbi bolaget för att inhandla förfriskningar och sedan idoltittande ikväll. Blir nog ett glas vin också kan jag tänka mig, fast vinet egentligen är tänkt till morgondagen då vi har lite utav en "girls night only" och allt vad det innebär (kortspel, vin & snack typ! Underbart!) Solen har tittat fram idag också, kommer inte ihåg sist jag såg den faktiskt.. men idag så! Och den var vacker när den gick ner vill jag lova;


Utsikten från mitt jobb. Det var finare i verkligheten är på bilden!


Välkommen hit, kära du!

Välkommen!

Ja, ibland är man allt bra korkad och skaffar en ny blogg bara sådär huxflux. Men jag kände att jag inte längre ville ha min gamla. Så här är jag på nytt.
För er som inte har följt min förra blogg så heter jag Emmy, 20 år, och är bosatt i Kalmar. Enligt alla papper bor på med mina föräldrar i Rockneby, men jag har valt att flytta ifrån dom och bor nu istället hos världens bästa vän My och hennes mamma. Underbara människor, enligt mig de bästa som finns faktiskt!
Jag jobbar för tillfället på telenors kundtjänst. Älskar att resa, långa som korta resor. Glad, sprallig, konstig, allvarlig, generös, snål, tråkig, helt beroende på vilken dag det är. Men oftast glad, utåt iaf. Sen att det finns människor som ser igenom mig är en annan femma. Mystisk är jag nog iaf. Och lite svårförsådd. Har en förmåga att hänga upp mig på saker och ting vilket inte är så bra kanske, men det vet jag om.

Att jag ibland kommer skriva lite konstiga saker, det får ni leva med. För det är faktiskt min blogg, och vad jag vet så har vi yttrandefrihet i sverige? Bloggen kommer handla om mig, vissa grejer som rör mig, vissa grejer som inte rör mig. Jag har också en förmåga att skriva i gåtor vilket jag tycker är roligt. Andra tycker nog inte att det är lika roligt att läsa, men det bryr jag mig inte om. Det har hänt/händer/kommer hända saker som jag inte kommer skriva ner i bloggen. Ni förstår att jag är, eller har i alla fall varit, lite utav en instängd människa. Lever bakom stängda murar (inte bokstavligen) och delar inte med mig av allt. Men det ni inte vet mår ni inte dåligt av.

(Min gamla blogg; http://emmyblomkvist.blogg.se)

Så än en gång, välkommen till min nya blogg. Jag ska göra mitt yttersta för att försöka roa er!



This is me!


RSS 2.0