Fredag

Jag är slut som artist. Bokstavligen talat. Jag är S L U T ! 03,33 var klockan när jag tittade på den sista gången inatt.
Världens snurrar. Jag står stilla på samma ställe som jag började men allt runt om mig rör sig.


Jag tänker inte skriva mer nu bara så ni vet. Inte idag. Inte i helgen. Kanske på måndag eller något, men inte nu. Ikväll ska valborg firas. Vi kör all in va? Jag behöver nog det, annars somnar jag. Det kanske jag gör i alla fall, beroende på om jag går gå hem tidigare från jobbet idag. En power-nap och sen kanske jag är på banan igen. Eller i alla fall inte lika trött. En power-nap & en dusch.
Lyssna inte på mig, jag är som sagt trött. Ska vara pigg ikväll, lovar!


Lägesrapport

Har suttit på möte/utbildning nu i två timmar. Ögonen går i kors och ryggen värker. Hårda jävla stol!
Annars har jag faktiskt ganska roligt på jobbet. Har lunchat med Banana idag, alltid skoj med lite snackis. Och sedan lattjat lite med resterande kollegor. Sebbe säger till mig att jag alltid är så glad. Jag protesterar och då säger han att när jag är bitter så är jag liksom bitter på ett glatt sätt. Jag kan inte riktigt hålla med honom på den fronten, och det tror jag inte att många andra kan heller för den delen, tror bestämt inte han har sett mig bitter. Men låter honom hållas. Jag har i alla fall hyffsat roligt :)

Har nu en provision på 2010kr hittills den här veckan. Det kan också vara en av orsakerna till att jobbet är roligt. Jobbet får en liksom på andra tankar.
Jag skippar massa invecklade tankar i bloggen idag för det är bara slöseri med tid. Jag blir inte klokare av det och ni blir definitivt inte klokare av det :)


Torsdag

Godmorgon! Bänkad på jobbet igen, what a surprise ;) Jobbar till 17 idag och sedan blir det en snabbis in till stan för att fixa lite smågrejer. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se, men jag antar att jag och Lizzie får klara oss själva ;)
Igår var ingen bra dag alls för varken mig eller någon av de andra där hemma tror jag. Varför jag hade en dålig dag är inte relevant, och varför My hade en dålig dag tänker jag inte skriva. Vill bara säga att My, du är en av de starkaste människor jag känner ♥ Jag finns alltid här för dig!

Annars mår jag ungefär som igår, tänker inte gå in på det mer heller. What happens in my head, stays in my head. Eventuellt tittar ut i blogginlägg, men det vet ni ju ;)
Ha nu en bra dag kära vänner. Kram ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Onsdag

Godmorgon söta ni. Eller nej, hemsk morgon. Inte det att det var jobbigt att gå upp för det har faktiskt varit värre. Men drömmar, nej jag gillar inte drömmar längre! Dom jävlarna gräver alldeles för mycket och saker och ting utspelar sig på nytt. Så idag är jag bitter ända fram tills någon har lyckats vända på min bitterhet. Bara så ni vet.
Vi fick i alla fall fredagsfralla på jobbet idag, fast det är onsdag, så kanske borde säga onsdagsfralla? Whatever. Fralla fick vi och den var god!

Nu ska jag jobba. Hoppas ni får en bra dag i alla fall :) Kramar ♥


Wehey!

Halleluja moment! Jag förlängde nyss 12 abonnemang vilket innebär att jag har fått 1200:- i provision enbart idag. Räknar vi ihop dagen och gårdagen så ligger jag på 1440 än så länge. OCH DET ÄR BARA TISDAG! Hoppas veckan fortsätter likadant! Har jag sagt att jag tycker om mitt jobb just nu? Ja, nu vet ni. Företag är det bästa. ♥

Vi lunchade ute i solen idag, myspys var det minsann! Varmt och skönt med solen i ansiktet! Jag proppade i mig en fet hamburgare, yummie!



Nu är det dags för mig att stoppa alla konstiga tankar som håller på att dyka upp i mitt huvud. Det är som att någonting sliter och drar i mig och viskar "det är dags att ta tag i allt som susar innanför pannbenet nu, Emmy!" Vi tar det en annan dag, inte idag. :-) Wish me luck, annars blir det ingen rolig kväll för min del :-) Kramar! ♥


Tisdag

Göd Mörgön som det stod på skylten i Götet när jag, My & Tess var där. Åh, vad roligt vi hade! Idag är det tisdag, vilket innebär att det är snart helg igen, ja man måste ha något att se fram emot för att klara av dagarna! Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, slappt i guess. Slutar jobba vid 19 och då ska jag hämta syster på jobbet sedan ska hon iväg på annat galej! Iiiih! I'm so happy for you! :D

Bengeten Emmy har förövrigt på sig en hoodtröja idag som det står I ♥ NY på, mysgos!


För övrigt planeras det kanske en Cypern-resa i sommar för att hälsa på Karin, wee! Aldrig varit på Cypern, så det hade varit skoj! :)

Nej, nu måste jag göra något vettigt här. Ha det bra :) Kram! ♥


Jake till Bella, new moon:

"Have you ever had a secret that isn't yours to share?"

Att koppla saker till mig själv är något jag är bra på. Musiktexter, kommentarer på filmer. Ja det mesta kan jag på något sätt koppla till mig själv, mitt liv, mitt sett att vara. Good or bad?


Måndag

Hej på er!
Efter en lite speciell helg så är jag åter igen tillbaka på jobbet. Jag tror (för andra gången) att det verkligen är försent för mig att åka på maginfluensa nu *peppar peppar*! Det är ju nämligen så att My har legat supersjuk i maginfluensa hela helgen, så det har inte varit någon större hit. Kommer inte ihåg någon gång som jag har tyckt så synd om en människa!

Outfit of today:


Jeans - Gina Tricot
Linne - Forever21, New York
Och en knut på huvudet, det funkar alltid!

Idag blir det jobb till 21,00 och sedan ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog en hyffsat lugn kväll kan jag tänka mig. Hoppas ni får en bra måndag! Kramar ♥

[Efter att ha tittat på bilderna ett antal gånger ser jag åter igen en BEN-GET! Är detta hur jag ser ut i verkligheten? Min tidigare så bra dag, blev en "fan-jag-är-för-benig,-måste-göra-något-åt-det-för-såhär-vill-jag-inte-se-ut-dag!]


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Fredag

Vaknade imorrse och halsen är likadan, helvetes jävla skit rent ut sagt! Kommer till jobbet i hopp om att få sitta på adm. "Nej det ringer du mycket just nu.". Nehe nehe.. det är bara att dricka te och hoppas på att det blir bättre under dagen. Jag somnade till och med igårkväll när jag höll tummen för att jag inte skulle ha ont i halsen mer. Hjälpte tyvärr inte, men det var värt ett försök! Det som stör mig är att jag är pigg förövrigt. Ingen snorig näsa, lite hosta, men inte mycket, och ingen feber. Det hade faktiskt känts lite bättre om jag hade haft något av det också, för då hade folk kunnat se att jag inte var helt kry. Men nu är det bara jag som gnäller och säger att jag har ont. Hade känts mycket bättre om jag hade kunnat bevisa det faktiskt.

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Jag är ju pigg för övrigt så vi får väl se vad kvällen har att ge :) Dags att ta samtal här nu. Ha en trevlig dag! :-) Kramar!


Torsdag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit så gott att jag verkligen inte ville stiga upp imorrse. Men det var bara att göra det en aning senare än planerat och pysa iväg till jobbet. Jag hoppas verkligen inte att det halsonda är en liten start på en helvetisk förkylning för jag VILL INTE det! Och hoppas också att rösten väljer att sammarbeta med mig hela dagen! Och om det ska bli något så låt det enbart bli rösten! *håller tummarna!*

(keeps getting worse...)

Jobbar som vanligt denna veckan fram till 17 så det är ett tag kvar med konstant pladdrande. Kanske kan få administrativt arbete lite senare eller något, det vore toppen! Men vi får se. Jag ska minsann trotsa min hals så att den förstår att den ska lyda mig! Hoppas ni får en bra dag :-) Kram! ♥


Snabbvisit hos Stina

Jag och My tog en sväng ut till Sten Långben ikväll i brist på annat, plus att My höll på att få krupp av att bara ligga hemma vilket jag förstår till fullo :) blev lite snabb update och en benkram :D haha. Får ses någon dag ordentligt när alla är friska!! Nu blir det tv och en lugn kväll här :) Hoppas ni alla har haft en bra dag!

-

Pretending someone else can come and save me from myself.


Onsdag

Det var inte roligt att gå upp imorrse vill jag lova! Fyfasiken vad trött jag var. Hörde inte ens att klockan ringde förrän My sa "EMMYYY!!". Woups, förlåt! Kom iväg till jobbet i alla fall och var nyss ute och rökte med Fia. "ååh vad skönt att det är onsdag idag" kläcker hon ur sig. Åhnej.. jag har i min enfald trott att det är torsdag idag, fuck.. den här veckan fick helt plötsligt 8 dagar. Jobbigt läge!

Igår hade jag en skitdag men idag är lite bättre =) I have my reasons så att säga, no more about that. Huvudsaken är att det är bättre och att man inte tänker för mycket. Och sen att man har underbara människor omkring sig är det bästa av allt. Vet inte vad jag skulle göra annars faktiskt. ♥

Annars är det jobb som gäller för mig idag till 17,00 sedan vet jag inte. Antagligen ta det lugnt då busmus fortfarande är sjuk. Stackaren! Hoppas ni har en bra dag! Kram.


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Måndag

Dålig uppdatering under helgen precis som vanligt.. :/ Ledsen för det, men har bättre saker för mig. I lördags blev det jobb till 21,15 för att sedan åka på förfest. Förfesten hölls hos Darko med härligt folk & sedan blev det utgång. Tack för en underbar kväll mina vänner :)
I söndags gjorde vi inte många knop. My låg sjuk stackaren och vi tittade på filmer :) En slappissöndag helt enkelt!

Nu är jag åter igen bänkad på jobbet och har en veckas arbete framför mig. Hoppas att jag inte åker på någon sjuka då jobbet för tillfället faktiskt är roligt :) Kors i taket, men i like my work! :)

Nu ska jag jobba på lite här, snart dags för fika. Ha det bra! Kramar ♥

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Fredag

Godmorgon! Igår blev det ingen rese-upptareing för mig, tror att jag har en dag kvar, men hade inte riktigt tid. När jag slutade jobba åkte jag & My direkt in till stan för att köpa inlines. 1100 för inlines, hjälm & handledsskydd. Ja, billiga livsförsäkringar! Sen bar vi oss ut på en färd. Shit fiskpinne vad roligt! Åkte in till stan & tillbaka och det tog ungefär 70 minuter. Läskigt men roligt! Folk som såg mig måste fått sig ett gott skratt i alla fall!
Idag är planen att jag ska ta inlinesen in till stan lagom tills My slutar jobba för att ta sällskap med henne hem. Ja vi får se hur det blir med den saken. Har ett blåmärke på benet som gör apont bara strumpkanten eller byxan kommer emot, så vet inte hur det ska gå med ett par tjocka hårda inlines sittandes där. Får se hur det urartar sig under dagen. Men jag trodde att jag skulle ha träningsvärk? Har inte den kommit än eller är det inte så bra träning som man tror att åka? Hmm..

Igårkväll bestämde jag mig för att jag måste bestämma mig under dagen om jag ska ha iPhone eller inte. Jag vill verkligen ha den, men vet inte om jag själv känner att jag borde lägga pengar på den när jag har en fullt fungerande telefon som det är. Är jag värd det eller ska jag lägga dom pengarna på något annat? Snälla, hjälp mig :P

Nu ska jag fortsätta jobba här :) Ha det underbart vänner. Kram ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Torsdag

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag sov gott, när jag väl somnadet vilket tog sin lilla tid. Dumma rygg! Men annars är allt okej! :) Jag mår bra, faktiskt. Jättebra! Våren är påväg osv. Underbart :)

Frågan är vad som hittas på efter jobbet idag? Måste ju passa på att njuta av vädret! :-) Hihi.. förslag? (dock inget sent, börjar jobba 07,00 imorgon!) KRAM! ♥

New York, dag 4, mer sightseeing

Japp, då vaknade man upp dag 4 och begav sig ganska snabbt mot Central Park för att spendera några timmar där. Vädret var helt okej denna dag och parken var outstanding! Om ni åker till NY, ge parken en heldag med picknick och allt som hör till. Hade jag haft tid hade jag gjort det!

 

Överallt i parken skrittade det omkring hästar med fina vagnar som turister åkte omkring i. Myspys såg det ut, men kan tänka mit att det var ganska dyrt så jag skippade det.

 

 

Sedan vandrade vi mest omkring i parken, tittade på olika saker, vacker utsikt osv. Ja, jag rekommenderar verkligen Central Park! Bildregn...

 

 

 

Ungefär halva dagen spenderades på detta fantastiska ställe. Efter det hoppade vi på en sightseeing-buss för att ta oss mot de värre delarna av NYC, nämligen Harlem. Det var inte så hemskt som jag trodde, men långt ifrån lika maffigt som resten av ön. Men det var en upplevelse i alla fall! Fortfarande på samma buss som tog oss på en rundtur över ön såg vi massa kända byggnader, China-Town osv. Häftigt! Hoppade av bussen på samma ställe som vi hoppat på för att ta oss en, enligt guiden, tio minuters promenad längst 5th Avenue upp mot Empire State Buildig.

 

Donald Trump's "cafe-ställe" eller vad man ska kalla det. Dom hade i alla fall Starbucks ;)

Allt var i koppar eller något liknande, coolt!

 

Efter ca en och en halv timmas promenad med Prada, Louis Vuitton, Dior och alla andra dyra märkesbutiker längs gatan var vi äntligen framme vid Empire State Building vilket skulle ge oss en underbar utsikt över staden. Men innan det: yttligare en säkerhetskontroll! Kolla in utsikten, MAFFIGT:

 

 

Sen var det bara att åka tillbaka till hotellet för ombyte och sedan ut på stan för middag med ca. 30 pers. Engelskan är numera på topp, eller inte ;)

Dag 5 kommer imorgon! KRAM! ♥


iPhone, inte iPhone?

Okej. Jag håller på att få krupp och krypa ur skinnet på mig själv! Under tiden jag var i NY förvandlades som sagt halva världen. En av förändringarna var att My har gått och köpt sig en iPhone. Jag har aldrig varit ett stort fan av iPhone, har alltid tyckt illa om den rent ut sagt, men nu är jag som besatt. Jag vill ha en NU NU NU, inte sen, utan NU!
Jag har ett par alternativ.
1. Skaka av min känslan och skita i vad jag vill ha.
2. Fundera lite på saken, sedan köpa kontant.
3. Fundera lite på saken, öppna upp ett nytt abg vid sidan om mitt nuvarande och betala av iPhone på så sätt.
4 Inte fundera, bara köra på!

Jag behöver er hjälp! VAD SKA JAG GÖRA?


Onsdag

Hej på er. Back to reality! På jobbet möts jag av. "Heej Emmy, vi ska ha teamledarmöte nu." Åhnej tänkte jag! Jag hatar sånt, måste verkligen hinna ladda mentalt innan, men inte denna gången.. men det gick bra. Bara det att senare kom nästa chock "Jag var tvungen att flytta på din semester" Halleluja moment. Fuck. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Och sen har vi pricken över i:et. Min rygg är värre än någonsin. Jag antar att den långa flygresan har satt sina spår.

Nog med klagomål! Annars mår jag bra. Det är så sjukt skönt att vara hemma igen. Jag har missat att ungefär hela världen har förändrats, men det är roliga förändringar :) Jag är så glad att folk i min närhet mår bra och är lyckliga. Hoppas bara det håller i sig! ♥

Mer uppdatering om resan kommer under kvällens gång sen, när jag har bilderna tillgängliga :) Vad tycker ni om inläggen om NYC hittills?

Dags för mig att jobba nu. Ha en bra dag i solen! Kram ♥


New York, dag 3, sightseeing.

Vill börja med att svara på Nadjas fråga, bilder på kläderna och grejerna kommer upp sist, har inte tagit kort på det än :)

Dag 3 då.. det var dags för Brunch med några av mammas vänner. Vi åkte ut till Ground Zero för att fika med bruncha med dem. Vädret var inte alls bra, det hade gått ner till samma temperatur som vi har här hemma. Dum som jag är envisas jag med att ha jeansjackan i alla fall! (Lack-leggingnsen och linnet köpte jag för övrigt på Forever21 i NY). Innan vi satte oss ner för att äta vandrade vi igenom en liten park i närheten;

Hade vädret varit finare hade det varit mysigt med en fika här :)

Brunch med världens fettigaste macka! Men hey, det är sånt man äter i USA!

 

Ground Zero, platsen där World Trade Center stod förut var lite utav en besvikelse. När man gick utanför så såg man ingenting på grund av höga staket runt om. Hängde lite plakat av hur det kommer att se ut när det är klart, men det fångades tyvärr inte på bild. Men uppifrån fiket fick man en lite bättre uppsyn över hur bygget ser ut för tillfället. Dom har inte kommit så långt på så pass många år...

 

Ground Zero.

 

And off we went! Nästa stop var frihetsgudinnan, eller Statue of Liberty som hon heter där. Man tog en färja över dit och för att få gå på färjan var man tvungen att gå igenom en säkerhetskontoll. Skor & allt skulle av, dom vet vad säkerhet är i alla fall! I och med det kalla vädret så var det superkallt på båten, och man var ju tvungen att gå ut för att få några bra bilder. Jag lyckades nog lite;

 

Statue of Liberty! Hon var lite mindre än jag hade förväntat mig, men ändå häftig att se!

Samma ö, med utsikt över Manhattan. Och så lilla jag såklart :)

 

Väl färdiga på ön tog vi oss vidare till fastlandet igen! Jag höll på att frysa ihjäl så köpte mig en I ♥ NY tröja :) Sedan skulle vi hinna hem till hotellet innan det var dags för musikal nr. 2. dvs. HAIR! Så vi tog taxi båda vägarna då det gick snabbast.

 

Jag hittade min soulmate på vägen ;) Haha. Man fick betala för att ta kort på dom. Visst hade man kunnat ta kort i smyg, men självklart ville jag vara med på kortet!

Världens coolaste frihetsgudinna stötte vi också på!

Times square dagtid & en stackars häst mitt i den galna trafiken genom Central Park.

 

Det blev bara en snabbis på hotellet så man hann gå på toaletten och byta om. Kvällens outfit såg ut såhär:

 

 

Sedan blev det taxi mot Broadway och musikalen. Bildregn!

 

Suddig bild, men iaf. Under musikalen sprang skådelspelarna runt i publiken. En stannade framför mig och dansade och efter ett tag hörde jag. "I love your hair by the way!" Haha.. tack typ ;P

Times Square by night!

 

Efter detta gick vi ut och åt och sedan åkte vi tillbaka till hotellet för lite "efterfest" på någras hotellrum. Jag gick ner och sov på vårt rum efter ca. en timma för att vakna upp dag 4...


New York, dag 2, shopping!

I och med tidsskillnaden så vaknade jag ungefär 4 på natten och var fullt beredd på att gå upp. Självklart gjorde jag inte detta, låg istället och sms:ade lite med syster yster då klockan var 10 i sverige på morgonen. Sen när man väl gick upp var det dags för en heldags shopping. Jag, Mamma & Leah började med en fruskost;

Såhär såg en typisk frukost ut!


vandrade ut i New York City för att utforska staden. Började med att gå in på Blomingdales shoppingcenter men insåg fort att det inte var en prisklass för mig. Märkeskläder till tusen!

 

Så vi gick ganska snabbt vidare till billigare köpcentrum där jag hittade massa kläder till både mig själv & andra :) Jag gillar shoppingen i NYC, fast det är inte riktigt samma stilar som hemma :P

 

Hattprovning inne på Duffy's! haha, jag var tvungen!

 

Sedan gick vi vidare ut och tog en kaffe på Starbucks. Hela NY är fullt av mysiga ställen där man kan sitta och avnjuta kaffe och fika, så vi slog oss ner vid en fontän :)

 

 

Innan denna lilla fikan hade jag även hunnit med att köpa mina underbara Steve Madden pumps. Kärlek till dom!!! Har tyvärr ingen bild på dom än, men ni ska få se någon gång :)

Utsikt över fontänen! Höga byggnader!

Jag & Leah med Starbucks coffe :D haha

 

Sen hände det inte så mycket den dagen. På kvällen däremot hade vi bytt rumskamrater och gick till Broadway för att se en musikal, närmare bestämt West Side Story. Den gjorde inte så stort intryck på mig, men det är alltid roligt att gå & se musikaler :) Så dagen var bra! Sedan var det bara att krypa till kojs efter att vi hade fått lite mat i oss och invänta nästa dag, som var fylld av sevärdigheter!
Dag tre kommer i nästa blogginlägg :) Har ni några frågor, ställ dem!! :)

 


New York, dag 1, resan

Jag tänkte som såhär. Kör en lite längre reseberättelse dag för dag med bilder. Så vi börjar nu!

Vi åkte från Kalmar onsdagen den 7:e klockan 7 gick tåget. Mamma och pappa hämtade mig och resan var påbörjade. Det var ingen kort resa vi hade framför oss vill jag lova. Var framme i köpenhamn klockan 11 och planet lyfte vid 2 om jag inte minns helt fel. Planet mot Island.

Lyfter över köpenhamn.

Flög över den aktiva vulkanen på Island. Annars var ön väldigt död. Man såg inte alls många hus!

 

När vi väl landat på Island efter 3 timmars flygtid och två timmars tidsskillnad var det sjukt kallt och dött. Jag förstår inte varför jag har velat åka på semester till den ön? Önskan är i varje fall borta nu :P Fick vänta i ca. 2 timmar på att planet mot NYC lyfte.

6 timmars flygtid senare landade vi på JFK airport (John F Kennedy) där värmen slog oss i ansiktet, som att gå in i en vägg. Tig våra väskor och vandrade ut för att få tag på en taxi. Yttligare 4 timmars tidsskillnad, klockan var 19.00 New Yorks tid, och 01.00 svensk tid. Jag hade sovit lite på planet, så var inte så trött.

 

I väntan på taxi..

 

Vi fick en taxi tillslut och färden mot NYC började. Hotellet, som hette Affinia Gardens och låg på 215 East 64'th street, manhattan, var flott och i dörren möttes vi av Leah, mammas gamla kompis från Finland som vi skulle dela rum med första natten.

 

Hotellrummet!

 

Vi pratade lite och sedan var det bara att gå och lägga sig för en lång dag väntade näste dag. Fortsättning följer... :)


NYC is cool!

NYC is awesome! Maffig stad! Skulle inte vilja bo där, men det är en stad man måste se! Jag har haft det bra helt enkelt! :) mammas kompisars standardkommentar när dom såg mig var "look how beautiful you are! Are you working as a model?" nej, det gör jag verkligen inte. Tack gode gud för det :p jag hade inte passat in. Förstår inte riktigt vad dom såg i mig, Men dom var trevliga. Nu går tåget snart hem. Har saknat alla något enormt! Berättar mer senare eller imorgon :) kramar!

New York!

Internet pa hotellet, underbart!

Har det bra har, fast saknar alla dar hemma men har fatt order om att njuta av resan! Igar var det shopping for hela slanten. Fick massa saker for lite pengar, men Forever21 levde inte riktigt upp till forvantningarna. Kopt ett par Steve Madden pumps! UNDERBART! Dom ska jag & syster yster dela pa! Haha. Sedan pa kvallen var det musikal; West side story.

Idag har vi varit pa lite sightseeing. Sett Frihetsgudinnan och lite sadar. Ikvall blir det musikalen Hair!

Har inte tid att skriva mer nu. Men nu vet ni att jag lever. Ta hand om er! SAKNAR ER!!! Kramar!! ♥

Boardat

Detta är jättejobbigt! Jag börjar ärligt talat snart gråta :p Haha. Galet. Men nu har vi i alla fall boardat och ska strax lyfta. Jättejobbigt! Men det kommer bli bra det här :) kommer sakna er, älskar er. Ta hand om varandra! Kram kram kram kram!

Strax boarding

Sitter och dricker sista kaffet här nu. Smakar vatten :s Om exakt en timma lyfter planet som jag hoppas ska ta oss hela vägen till new york. Detta blir sista inlägget nu om jag inte får tag på något internetcafé. Hur eller hur så kommer ni höra av mig på ett eller annat sätt. Ta nu hand om varandra och jag kommer sakna er! Tusen kramar!

New york, here I come!

Sitter på flygplatsen i danmark nu och uppdaterar via mobilen. Det känns bättre nu när vi väl har kommit iväg. Jag står på mig och har precis rökt framför min mamma, vilket jag trodde skulle vara det sista jag skulle göra. Responsen jag fick var ett skratt och "det där har jag väntat på!" jag svarade "jag kan tänka mig det. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)" sen om detta är något gott eller inte är väl en tolkningsfråga, Haha. Som ni ser på bilden har jag hittar starbucks coffee och jag är överlycklig för det! Precis vad jag behövde efter en för tidig morgon! Återkommer senare med mer information! Hoppas ni har det toppen hemma. Kramar i massor!

Det drar ihop sig!

Efter en himla massa klottrande bestämde jag mig för att radera det.

Inatt ska jag försöka sova och intala mig själv att allt kommer bli bra. För det kommer det, inte sant? :)

Things to do in NYC!

Vad man kan göra i New York: (Jaaaa, jag har resfeber!)

Gå över Brooklyn Bridge, 486 meter - det ska tydligen vara väldigt fin att gå från Brooklyn sidan när solen går ner och ungefär i mitten av bron har man den bästa utsikten över Manhattan.
Central Park - ett måste!
Empire State Building - vem vill inte uppleva New York från högre höjder?
Flatiron Building, även kallat "Det triangelformade huset - strykjärnet" - ptja, why not? Ett kort på det är väl aldrig fel!
Frihetsgudinnan - ett måste! 
Rockefeller Center - shopping shopping shopping!
Times Square - Neonskyltar hit & neonskyltar dig, jag ska ha en bild!
World Trade Center Memorial - Minnesplatsen för World Trade Center. Också ett måste!
Meera shopping!! Forever 21, Victorias Secret osv. osv.

Detta är saker som jag vill göra & se. Plus åka linbanan, åka båt under Brooklyn bridge osv. MEN sen är det ju sjukt mycket annat som är planerat. En eller två musikaler, sightseeing, bruncher hit & dit, middagar. Ja, jag kommer minst sagt ha fullspäckade dagar. Och som pricken över i:et ska jag prata engelska hela tiden då mammas vänner är från USA.

Jag känner att nästa gång jag åker till NYC så är det minst en vecka som gäller så att man hinner med allt man vill och måste göra. För den här resan kommer jag ha fullt upp!
Imorgon kl. 07,00 går tåget mot Köpenhamn.


Note to self

Äckligt nära nu!
Note to self tomorrow:

  • Jobba 8-16,30.
  • Hämta ut mina två stövlar som är på omklackning.
  • Växla pengar på Forex.
  • Skriva ut blankett inför resan.
  • Packa klart.

Det är nog allt.. kanske.. jag lider av resfeber, för första gången i mitt liv. Jösses.

Måndag

Dålig uppdatering - fullt upp!
I lördags blev det utgång. Förfest med Henke & Göran! Superlänge sedan & mycket trevlig! Sedan mötte jag och My upp Stina för att bege oss mot O'learys :-) Myspys! Tack för kvällen brudar!
Igår blev mest slappar-dag. Vi åkte hem till Tove för att fixa med bilderna från Gran Can och snacka lite skit, alldeles för länge sedan man träffade den sötbollen! Sedan var det hem och fortsätta slappandet. Kollade på film & kom i säng ganska sent för att idag ha en ganska fullspäckad dag. Tvätt tvättas, golv dammsugs & väskor ska packas. Åker ju på onsdag.. overkligt men sant!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka & hämta syster på jobbet. Hoppas ni har en bra regnig dag! Kramar ♥

Fler bilder från Gran Canaria

Pics från Gran Canaria :)
















Glad Påsk!

Hej på er! Vilket underbart väder vi har idag, eller hur? Igårkväll blev det lite utgång med My & Stina. Satt hemma hos My och drack ett glas vin innan vi åkte in mot O'learys för att träffa folk. Åter igen var det inte jättemånga man kände, men träffade på söta Emelie och även lite folk från jobbet. Trevlans! :-) En ganska nykter kväll blev det för oss alla, främst för My som körde. Och som jag förstod det så var det ingen 10 poängare att gå ut nykter ;-) Ikväll blir det nog att utnyttja vår lilla privata taximan istället, mycket bättre än att en av oss ska behöva vara nyktra!

Jobbar idag också, gutt med 110% OB ännu en dag, helt underbart faktiskt! Fast jag ska försöka komma ifrån jobbet tidigare än jag egentligen slutar (20,30 enligt schema) då kvällen jag bli lite stressig annars. Hoppas på att det går bättre idag än igår då dom vägrade släppa mig.

Nu ska jag jobba vidare här. Glad påsk på er!! Kram ♥


Nalkas utgång

Nu kom mina tjejer hit med sminket, och Axel har varit här med vinet. Jag har världens bästa vänner jag!
Ja, vad händer då ikväll? Jag har i alla fall fått order om att sminka mig så att det går fort med resten sen. Duscha måste jag, mitt hår är ap-äckligt! Har hört att det nalkas förfest hos Bella? Vi får väl se.. Imorgon är det i varje fall jobb igen, så måste bli hyffsat lugnt. Men lite utgång blir det nog, o'learys! Jag kommer springa som en stucken gris här mellan mitt skrivbord och toaletten när jag ska sminka mig, inte okej! Men ett måste. In på toan som en vanlig Emmy, ut från toan som en helt annan person. Som jag har fattat det, en bättre person :P Extreme makeover!

Dags att hämta kaffe såhär efter maten! Hoppas ni alla får en bra kväll. Kram ♥


Långfredagen

Jobb idag, långfredagen, årets längsta dag tyyyp. MEN vi får 110% OB, vilket innebär att om jag jobbar hela passet så tjänar jag 1600:- idag. Är det värt det? Nja.. inte hela dagen, men ett tag. Sen blir jag hämtad av systeryster och Sten-långben för att göra sig iordning för kvällen. Vad som händer blir för mig en överraskning, det är dom som står för planeringen. Jag litar på er, tjejer!

Vad tycker ni om min nya design? (ser ni den inte, tryck F5!)

1 april

God morgon på er.
Igårkväll var det tjejmys hos Sara med snack och utredning. Känns bra :) Tack för kvällen flickor (!) även att jag inte var på topphumör. Fick så fruktansvärt ont i magen helt utan förvarning, trodde helt ärligt att jag var påväg att dö, och jag skojar inte när jag säger det! Men men.. det gick över hyffsat under natten men nu börjar det komma tillbaka igen. Inte alls okej med tanke på att vi fortfarande har utbildning fast sitter i telefonen. Blir det som igår vet jag inte vart jag tar vägen nämligen :P

Jobbet går bra, märker verkligen skillnaden mellan konsument och företag. Företag är mer förstående och trevliga i telefonen och förstår vad man pratar om. Medan privatpersoner tar förgivet att med en knapptryckning kan vi fixa allt. Mycket bättre med företag! Tummen upp!

Nu ska jag bearbeta magen genom att sträcka på mig. Jag vet att man ska det! Haha! Allt för att slippa skiten även dom det är sjukt svårt! Ha en underbar dag i det fina vädret! Kram ♥

RSS 2.0