Fredag

Nu är min lunch snart slut på jobbet så jag tänkte passa på att skriva lite de sista minuterna. Idag har vi iPhone 4-release, vilket innebär högt tryck och mycket att göra. Det är också mycket sälj vilket gör det hela roligare! I like! Alla kämpar för att sälja så många som möjligt och stämningen är bra. Vi borde släppa iPhone oftare ;)

Imorgon bitti vid 6 tiden åker vi till Göteborg för att gå på Liseberg och njuta av ledigheten. Underbart gäng måste jag säga att vi är och vi kommer få superskoj, det är jag säker på. Hotellet, Elite Park Avenue, är bokat precis som vanligt och jag väntar med spänning på avresan. Catja kommer däremot aldrig mer vilja umgås med mig & My då hon inte har hört oss "sjunga" en lång bilresa. Fast å andra sidan ska jag ju dela säng med henne som vill prata tills hon somnar.. HMM! Men det kommer bli alla tiders :-)

På söndag är vi tillbaka igen efter en bra helg. Livet är som det ska vara och jag njuter av varje sekund. Tack alla underbara för att ni finns och gör mina dagar till bra dagar. You're worth your weight in gold!


Everything changes

Just det. Jag har glömt att berätta för er att jag, My, Thomas & Catja åker till städernas stad på lördag, dvs. Göteborg. Det blir nog lite upprepning av helgen v. 26, min första semesterhelg då jag, My & Vedde var där. Liseberg, chill och sedan kanske lite utgång? För vet ni vad jag har kommit på? Jag har blivit en riktigt tråkig människa. Har inte varit ute och dansat och partajat på.. HELA SOMMAREN? Midsommarafton var ett undantag, det var ju midsommar då liksom. Rätta mig om jag har fel, men jag tror verkligen att jag inte har varit ute mer?
Whatsoever. Jag får helt enkelt ta det för det det är.

Konstaterande: Jag är ingen festprisse längre! Kan ändras och komma tillbaka, men just nu; nej.


Midsommarafton 2010


Min 20års-dag.


Nyårsafton 2009-2010


Göteborg eller Stockholm 2009


Pjucks




Vad säger ni? I kind of like them.. 399:-, nelly.com. Är dock lite osäker så behöver tips från er!


Onsdag

SKJUT MIG!


(Jag vet att man inte får säga så, men jag gör det i alla fall. Det har till och med börjat regna? Lättpåverkad av minsta lilla förändring som jag inte tycker om är jag i alla fall.)



För övrigt är väl allt som det ska vara antar jag. Spelade minigolf igår och jag förlorade. Inget ovanligt ;-) haha. My åker antagligen till Nybro ikväll med sin pöjk så får se vad jag & Lizzie hittar på. Igår åt jag ostbågar igen, och chips.. trots förlusten av byxknappar, men jag kan glädja er med att byxknappen på dagen byxor fortfarande sitter kvar. Känns bra.
Och, så tror jag också att jag har kommit in i en period när jag inte vet vad jag ska skriva i bloggen. Därför skriver jag såhär onödiga saker som ingen bryr sig om. Grattis till mig.


1+1=1?

Nya ord i mitt vokabulär:

Rekonstruktion - det innebär att ett företag inte behöver gå i konkurs utan istället använda sig av detta konstiga ordet; Rekonstruktion.
Ackordslikvid - Man kommer överrens med företaget som man har skulder hos hur mycket man ska behöva betala, vad som är rimligt för båda parter.

Här med klassar jag mig själv som utbildad ekonom. Alltså, jag skulle nog kunna bli typ ekonomiansvarig för typ Apple eller Microsoft nu med den här informationen. Inte för att ett sånt stort företag skulle råka ut för sånt. Verkligen inte om jag skulle jobba som ekonom. Men i alla fall. Kunskap mina vänner, kunskap! ;-) Jag menar 1+1 MÅSTE ju bli 1? Tar man en sandhög och lägger ihop den med en annan sandhög, så blir det ju faktiskt EN sandhög. Möjligtvis en lite större, men det är fortfarande EN!



 

För övrigt tror jag att jag måste blivit lite kurvigare. På två dagar har en knappar från två par byxor lossnat. Jag ser det som ett tecken från ovan. Jag drar också slutsatsen att ostbågarna har satt sina spår! Eller är det ett tecken på att jag borde köpa nytt...?

 


Bättre sent än aldrig ;-)



MÅNDAG - Jobba 8,30-17,00. Detta betyder alltså att man måste återgå till ett liv med rutiner igen? Visa vart skåpet ska stå på jobbet? Superwomen (yeah right) klarar väl allt? Stina & Simon dök upp på kvällen sen, alltid trevligt :-)
TISDAG - Jobba 10,00-18,30. Kanske Stina ville titta förbi på kvällen sen igen? När alla har sovmorgon dagen efter? Eller vad säger du Sten? My ska få sin lilla överraskning sen också, om jag är på humör vill säga ;-)
ONSDAG - Jobba 13,30-22,00. Får väl se det positivt att jag får sovmorgon i alla fall? Mjukstart efter semestern. Annars händer det nog inte mycket denna onsdag.
TORSDAG - Jobba 9,00-17,30. Inga andra planer, än?
FREDAG - Jobba 06,30-15,00. Go tid! Love it. Kvällsaktivitet?
LÖRDAG - LEDIG! Göteborg med Syster, Thomas & Catja? Hoppashoppas!
SÖNDAG - LEDIG! Hemfärd från Göteborg efter en förhoppningsvis underbar helg? Om planerna går som vi vill då.


Perfect, just perfect...

"Perfect Jeans" står det på knappen. Knappen som nyss lossnade från mina jeans. Alldeles nyss. Jobbigt att gå och tappa byxorna liksom. Och tänk om jag skulle möta min framtida man med byxorna i knävecken och byxknappen i fickan. Härligt första intryck...


Lördag

Jag måste ha gjort något dumt. Mycket dumt. För tydligen blir jag straffad. Mitt öga rinner som aldrig förr OCH det regnar ute. Ögat då, ja vad ska man göra med det? Jag har fixat en tillfällig lösning för att slippa torka hela tiden;

 

Ja, varför rinner då mitt öga? Jag tror att det från början beror på det starka ljuset av solen på Kreta. Jag har alltid varit mycket ljuskänslig och fick bland annat ligga med solglasögon hos tandläkaren FAST jag blundade. Men det hjälpte inte så mycket det heller. Så solen startade nog mitt lilla problem den här gången. Och nu är ögat lite svullet och extremt torrt runt om, vilket irriterar, så då fortsätter det att rinna. Suck! Hoppas det slutar tills jag börjar jobba på måndag i alla fall, för det kommer bli jobbigt annars.

 

Och regnar gör det som sagt också. Usch & fy. Egentligen så är det en sånhär dag som man ska tillåta sig själv att ligga i soffan med en varm filt, dricka varm choklad och äta massa kakor och godis hela dagen. Men nej, jag känner för att hitta på något. Inte för att jag kommer göra det, men i alla fall. Jag kommer antagligen bli sittandes här vid min dator, eller eventuellt åka en sväng runt stan då vi ska köpa kroppkakor. Men mer blir det nog inte. KANSKE vill förbi Hansa och kolla lite kläder, men vi får se :-)

 

Ha en underbar dag i regnet allihopa. Och jag lider lite med dom som precis har fått semester, för det här är inte direkt något semesterväder. Men man får försöka se det lite positivt, kanske få något gjort inomhus istället ;-) Haha..


Kreta 2010

Igår kom vi hem från vår underbara resa på Kreta. Jag & My. Sisters in arms ♥

Veckan har varit fantastisk på alla sätt och vis och det har verkligen varit semester. Sol & bad på dagarna. Sedan ut och äta och för att slutligen avsluta kvällarana på balkongen med en kall Bacardi Breezer och kortspel. Vissa dagar prat om livets stora frågor också. Vi har gått och lagt oss vid 22-23 varje dag (en dag var vi faktiskt uppe ända till 24! hör & häpna!) Underbara kvällar med 30 grader sittandes i slappa sköna linnen på balkongen och bara njuta och höra vågorna slå mot stranden. Ett perfekt avslut på min tre veckor långa semester. Verkligen perfekt. Och detta perfekta avslut på semestern hade jag med min underbara och bästa vän. Det kunde faktiskt inte bli mycket bättre.

Lite bilder från resan kommer här. Det kan bli en hel del bilder faktiskt, då vi tog 400 stycken under resans gång. Men jag ska försöka fatta mig kort ;-) Fler bilder för er som vill se finns på facebook.

 

Nu orkar jag inte lägga upp fler, faktiskt. Det här har tagit lång tid redan nu, så ja.. vill ni se mer är det som sagt facebook som gäller. Hoppas ni allihopa mår fantastiskt bra! Jag gör det, faktiskt :-) Livet blir vad man gör det till, right? KRAM! ♥


Nu ni!

Au Revouir Suede. Gonna miss ya! Nu stängs mobilen av. Underbara oslagabara Kreta är inom räckhåll. KRAM! ♥

Kreta 2010

Yes. Idag är alltså dagen då allt ska vara nerpackat och man ska ta den där tunga otymplyga väskan som av någon anledning inte får väga mer än 15kg och åka till flygplatsen. Jag har ingen aning om vilka böcker jag ska ha med mig, så ska ta mig tiden att läsa lite baksidor sedan i hopp om att hitta någon självbiografi om något hemskt då sådant är mest intressant att läsa. Ptja, vi får väl se hur det går.

Snart är det dags för frukost här, sedan en sväng till stan för att köpa hem lite viktigt. Till middag blir det pizza då vi har valt att avstå från flygmaten och pizza klarar man sig länge på. Duscha ska jag hinna göra också är tanken. (Tänk nu på att det tar mig nästan en halvtimma..) Och ja.. jag kommer nog behöva ungefär sisådär 48 timmar på detta dygnet. Vem gör mig till lags och fixar detta?

Back to reality. Vid 16.40 går flyget. 14.40 ska vi tydligen vara på flygplatsen vilket innebär att min mobil som jag INTE SKA HA MED MIG stängs av vid 14 ungefär. En semester med massa sol, bad och umgänge med underbara syster väntas. Det kan inte bli annat än bra! Hoppas ni får det fantastiskt här hemma och att solen stannar kvar ett tag till. Ska försöka hitta ett internet-café så jag kan hålla er uppdaterade ;-) Förhoppningsvis med lite pic's också.

Kreta 2009


Onsdag

Idag har gått för snabbt. Har packat, varit i stan, ätit och firat lillebror och det känns som att jag nyss gick upp. Inte okej.. hade velat ha ett par timmar extra idag känner jag. Men men.. packningen ska bara finslipas lite till sedan är jag mer än redo för Kreta med syster!

Ja, idag är en stor dag för många. Vi har en kronprinsessa som fyller år, frankrikes nationaldag firas med buller & bång & raketer. Men det viktigaste som firas för mig idag är ändå min lillebrors födelsedag. 19 år, min lillebror börjar bli en stor lillebror. Men hur gammal han än är så kommer jag nog alltid se honom som den lilla busiga brodern som jag skyddar med mitt liv. Brodern som jag höll på att skälla ut lärare på novaskolan åt. Brodern som alltid alltid alltid kommer vara min alldeles egna lillebror.
Men det är också snart 19 år sedan han förlorade sin andra halva, sin tvillingsyster.

maybe one day we can meet face to face
in a place without time and space
happy birthday, I love you whoever you would have been!


Och ett enormt stort grattis till lillebror. Jag älskar dig!


Syster & bror


Solning, badning, UNO och fina vänner

Sten-Långben följde med oss hem sen efter måsen. Vi är röda, eller jag är röd. Fast brun.. aa ni fattar. Nu lagar vi mat. Eller nej, vi passar maten så att den inte kokar över. Sill skare bli. Potatis också. Och ägg. Gräslök & gräddfil också. Midsommar? Ja, nästan. MUMS!

Ikväll blir det några cider och vin med lite UNO-spelande. Chillidill. Myspys. Let's get drunk! Hoppas det blir åska, MYYYYYS!

HAR JAG SAGT ATT JAG OCH MY ÅKER TILL KRETA PÅ TORSDAG?


Måsen med tjejerna

Bikinin är på och kaffet är drucket. Nu åker vi snart ut till byn för att sola och bada med Stina på måsen. Roligt att Stina ska med också liksom, det är inte allt för ofta det händer ;D Så ska bara packa ihop lite grejer nu, sen styr vi kosan norrut. Yeay. Ska se om man lyckas fånga mina tjejer på bild också ;-)


Weheey

Yeay! I love life, liksom.

Imorrse åkte jag & my in till stan för att kolla upp sista minuten resa. Vi bokade Kreta, på torsdag. Och ja, det finns säkert människor som tycker att vi är duktigt korkade som åker nu när det är underbart väder i Sverige. MEN 1. Kreta är Kreta, speciellt. 2. Att åka utomlands gör att man släpper allt annat och bara lever i nuet. 3. Utomlands nu eller utomlands sen? Whatever. 4. Ni kommer får fåligt väder i Sverige när vi åker ;-)
Inte för att jag gillar skadeglädje eller så... men jag ska äta grekisk sallad i mängder. Festaost där fetaosten är som bäst. Oliver där oliverna är som bäst. Ja, underbart kommer vi ha det ;-) Ospecificerat boende, så det blir ett äventyr. AWESOME! ♥

Så.. efter stan idag då så åkte vi över till Öland för sol och bad. Chillidill. Sommar. Nu sitter vi ute med en kall breezer och myser. Imorgon blir det solning igen. Öland? Stina? Någon annan? Ja det är bara att hänga på. Axel, du som sitter inspärrad kan ju rymma? ;D


Whatsoever. Dags att vara social nu. Ha det bra söta vänner. Kram ♥

Sweet

En nostalgi tripp med min Turk-handduk på en fin strand på Öland några dagar innan vi förhoppningsvis åker till Kreta ♥


Söndag, ljuvliga söndag

Nu styr vi snart kosan mot Öland. Yeay! Sol & bad för hela slanten en underbar söndag, det är väl så det ska vara? Vad som händer ikväll återstår att se. Jag kan tänka mig att jag och My kommer sitta och kvida och tycka synd om oss själva för att vi har bränt oss? var nämligen och köpte värsta oljan igår.. HMM! Men färg får vi nog i alla fall :-) En boll är nerpackad så att vi kan underhålla oss om vi får tråkigt också. Ja, dagen kan inte bli annat än bra!

Nu ska jag hälla upp lite vatten också, det är viktigt har jag hört. Hoppas ni får en fantastisk solig söndag kära vänner. Jag kommer ha det ;-) KRAM! ♥


Jag-älskar-solen-pic's!


Lördag

 

 

Hallå där! Idag är det lördag. My jobbar sin sista arbetsdag innan även hon går på semester och jag sitter och steker ute i solen, precis som det ska vara. Långtråkigt kan tyckas, inte då(!) säger jag!

Igårkväll satt jag, My, Camilla & Thomas på krögers i några timmar. Drack två glas vin & chillade lite. Sedan åkte jag, My & Thomas hem hit och gick ut med hundarna, spelade ölspel och hade det trevligt. Blev dock tidig sänggång trots att vi skulle varit vakna hela natten. Äh, det kommer andra nätter.

Nu har jag funderat ännu lite mer på ospecificerat boende på en utomlandsresa. Jag är på det! Ett äventyr! Yey! Fast helst åker jag ju till Platanias och bor på Sunset Suites, men om det inte skulle gå liksom. Ospecificerat någonstans.. jaa.. det skulle nog vara skoj!

Nehe, nu ska jag ut och steka lite! Ha en underbar dag söta ni. Kramar ♥

SOL

Ptja.. jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna att solen inte är framme idag? Kan det vara för att jag har blå naglar gud straffar mig? Eller hänger allt på dubbelhakan? ;-) Skämt å sido. Hoppas solen kommer fram snart så man kan pressa lite till. I NEED IT! Annars vet jag inte om jag eventuellt åker ut till Rockneby idag eller vad jag ska hitta på. Vi får helt enkelt se vad jag känner för.

Sitter och letar förbryllat efter sistaminuten-resor till Kreta-Platanias som jag & My kan åka på nu den 15:e. Vi VILL till samma ställe som sist, men får se vad resegudarna säger om det. Priserna måste först och främst sänkas ganska duktigt! Sedan kan vi klicka på "BOKA"-knappen och åka till flygplatsen. Hoppas bara att flygstolarna och rummen finns kvar då.. så att det hinner sänkas lite till.. annars kanske det är ödet.

Igår åkte vi i alla fall över till Öland och solade. I förrgår likaså. Idag tror jag dessvärre att jag får hålla mig till fastlandet vilket nästan duger lika bra. Ja först och främst ska ju solen komma fram. Ikväll blir det en drink eller två på någon uteservering i stan och sedan är det hundvaktande som gäller.


Torsdag

Hej på er! Jag har egentligen inte alls tid att skriva här. Ska strax åka iväg till stranden vilket jag har gjort i stort sett varje dag nu. Och sedan letar vi förbryllat efter den perfekta resan. Återkommer kanske ikväll med mer info ;-) KRAM!♥

Det verkar som att solen också har tagit semester

Ja, idag är inte vädret så mycket att hänga i julgranen tyvärr. Vet inte riktigt vad man ska göra med den här dagen men det blir nog att jag åker in till stan en sväng sedan. Måste in på BikBok för att köpa min fina tröja som jag vill ha och absolut inte borde lägga pengar på, men vafan liksom.

Imorgon hoppas jag på sol igen så att man kan pressa pressa! Har fattat det som att jag & Tony har en liten tävling om vem som är brunast när vi kommer tillbaka till jobbet? Lite jobbit bara att han har en vecka mer än mig, men jag kan kanske klara det ;D
Måste åka ut till pappas jobb och tvätta bilen någon dag också, har inte gjort det sedan jag fick den och det var när jag fyllde år. Så jag tror minsann att det är dags nu. Har jag berättat för er hur underbart det är med semester? I looove it!



Göteborg med My & Vedde

Ja, vi har haft en superbra helg i Göteborg, jag My & Vedde. Åkte från Kalmar vid 6 i lördags morgon. Tröttis. Tog en rökpaus längs vägen:

Jag ser MYCKET konstig ut för övrigt... HAHA!



Stannade i Värnamo för frukost på Mc Donalds. MUMS:



Någon gång på förmiddagen slog värmen till ordentligt så vi höll på att svettas ihjäl. Usch och fy vad varmt det var. Och ingen AC hade vi heller så det var bara att göra det bästa av situationen. Badkläder på! Mötande trafik - titta inte för mycket så att ni kör av vägen! Såhär såg vi ut:



Jag vet inte riktigt hur dags vi var framme i Göteborg men kan tänka mig att vi lämnade grejerna på hotellet vid 11.30 eller något och vandrade direkt vidare till Liseberg. Jag fick med mig både My & Vedde upp i det mesta, fast Uppswinget fick jag åka själv. Hade i och för sig inte förväntat mig något annat, så det var heeelt okej ;-)

My livrädd innan Balder ;)

Två livrädda flickor! ;D

Virvelvinden.. Jag mådde ILLA!

Gulle... ööööhm!!!

Jag fick åka själv.. :P

Men nöjd efteråt ;D

THEY DID IT! ♥

Jag & Veddis i Höjdskräcken!

 

Sedan gick vi och käkade efter många timmar på Liseberg och slutligen checkade vi in på hotellet och gjorde oss iordning för kvällen. Spelade SMS-roulett på rummet och drack god dricka innan vi rörde oss ut på Avenyn och nattlivet. Hemfärd på söndagen efter lite shopping i Nordstan. Tack för en underbar helg tjejer! Detta måste vi göra fler gånger!

 

Toffsen då. Kolla in toffsen ;D haha!

On our way home!

 

Idag har varit en riktigt skön dag med sol & bad på Öland. Brännan har bättrats på lite och kycklingsallad har ätits. Yumm. Hoppas ni har haft en fin helg kära vänner! JAG HAR SEMESTER NUUU! :D Puss&Kram! ♥


Today's outfit ;-)

 


Första kvällen på semestern

Yes, då har jag gått på semester nu. För första gången i mitt liv så har jag betald semester såhär mitt på sommaren. Ikväll sitter jag ute och har lite kvalitets-tid med älskade syster (jaa, förutom att jag sitter och skriver blogg då, lagom osocialt, men jag är snart klar.) Ville mest berätta mina planer för helgen då jag antar att det inte blir något bloggande för min del.
Imorgon åker jag, My & Vedde till Göteborg tidigt på morgonen. Ska tillbringa dagen på Liseberg, natten på stan och gryningen/morgonen i en underbart skön hotellsäng på Elite Park Avenue. Mitt på Avenyn. Underbara oslagbara Elite. Vi kommer få en toppenresa och kommer ha så sjukt roligt! Vill ni hålla er uppdaterade med bilder så är det facebook som gäller. Där laddas det nog upp under tiden.

Sen har jag semester i 3 veckor. Återkommer efter helgen med resten av semesterplanerna ;-) Ha det underbart alla här hemma!!

Pussar&Kramar!

Fredag

Idag har jag fullt upp med att sköta mitt jobb exemplariskt. Hinner inte skriva något. Semester efter idag. 3 veckor. Ikväll får ni kanske en uppdatering på vad som ska hända i mitt liv under semestern ;-) Smell ya later! KRAM ♥


Today's outfit. Taskig kvalitet på kameran bara, det sög!


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Torsdag

Jag gillar livet. Ja, faktiskt. Det trodde ni inte att jag skulle säga för en månad sedan va? ;-) Alltså.. det leker just nu. Förutom att man typ vill gömma sig under sängen lite då och då och bara tycka synd om sig själv. Men vafan liksom? Det finns så mycket annat man kan göra istället för att gå runt och vara deppig och tycka synd om sig själv liksom. Jag funderar STARKT på om jag ska ta tag i mitt liv och ta en chans jag aldrig kommer våga men kanske vill göra ändå. Berättar mer senare. KRAM ♥


I MISS NEW YORK!


RSS 2.0