Drömmer mig bort

Jag tänker mig att det är sommar, en varm sommardag. Jag dom jag tycker bäst om vandrar längs en strandpromenad i något varmt exotiskt land. Då skulle jag vilja ha på mig detta;


Underbart, somrigt & fint. Kan man göra annat än att längta tills snön försvinner nu? Tänk er när vi åter igen kan gå barfota på asfalten och bränna fötterna. Eller sitta ute med drinkar en sen sommarkväll och bara prata.
Ja, jag kan inte säga annat än att jag längtar. Låt oss tillsammans göra sommaren 2010 till en underbar sommar, eller vad säger ni? Och My, i sommar ska vi klara 1000 slag på badminton va? Det gick ju inte så bra i somras... Shame on me!


Fredag

Kl. 06.25
Efter en natt med inte allt för bra sömn sitter jag på jobbet, fortfarande med huvudvärk & halsen är värre. Klockan ringde vid halv 6, men morgontrött som jag är så pallrade jag inte upp mig ur sängen förrän lite senare. Men jag kom i alla fall i tid & bilen startade så det är ett plus i kanten.

Vi kollade på en komedi igår och i början av filmen var huvudrollen jättefull min mobil pep till och jag läste ett sms som Catja skickat till mig; "Varför får  jag en känsla av att du e likadan på fyllan? :)" Haha, jag? Jag som beter mig alldeles ypperligt när jag är full! Eller något.....

Ska iväg & besikta bilen sen i eftermiddag när jag har slutat, ja, om den startar då vilket alltid är lika intressant att märka ;) Hur eller hur så hoppas jag att den går igenom, har inte riktigt råd med fler utgifter nu känner jag.. så ingen shopping för mig den här månaden, det får vänta till New York.

Nu ska jag jobba här. Blir ADM för min del.


Torsdag

Idag är en bättre dag än igår & i förrgår, eller ja, i alla fall psykiskt. Annars har jag extrem huvudvärk & även ont i halsen. Men ikväll ska jag vara hurtig & träna med risk för att det kommer bli värre. Måste verkligen komma igång nu! Annars gör jag det aldrig ;P

Började jobba vid 07,00 imorrse och imorgon börjar jag vid 06,30. Heja, jag älskar att gå upp tidigt! Lite skönt idag är i alla fall att vi får fralla såhär på morgonkvisten! Yum, jag älskar frallor! Med lite ost på det, kalasgott!


Nehe, dags att göra lite nytta kanske :-) Ha en bra dag. Kramar ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Tisdag

Just nu känns det som att allt jag gör blir fel. Allt jag säger blir fel. Jag har för länge sedan dragit slutsatsen att det är mig det är fel på. För ja, så är det faktiskt. Det har alltid varit så.

Det är en bitter dag, ta allt med en nypa salt. Jag ska försöka bättra på humöret tills jag slutar, promise!

Besiktning av bilen

Fuck bilprovningen! Att jag aldrig ska lyckas göra något rätt. Antingen har jag gått och blivit blind eller så har jag alldeles för mycket i huvudet som gör att jag fattar trögt. Ja välj själva, jag tror att det är en blandning.
150:- rakt ner i sjön för en missad tid som inte ens skulle varit idag. Och ner i sjön kan jag nog bannemej följa med de jävla 150 kronorna. Det är nog där jag hör hemma.
Och sen 300:- på fredag för en besiktining som jag inte ska missa.

2010-02-22


Jag & Piggy är ganska lika. Eller hur?

Har för övrigt ganska tråkigt på jobbet & man kan ju inte springa ut & röka hela tiden, det är alldeles för kallt för det. Och sen när jag sitter här så är jag jättevarm. Men hey, jag gillar ju sommaren och värmen, så varför klaga? ;)


Nu slutar jag strax, om lite mindre än en timma :-) Det är gutt i alla fall!!

Måndag

När till och med en ordningsvakt på O'learys säger att jag har blivit liten och undrar om jag håller på att försvinna, då har det gått för långt. Jag skrämmer mig själv. Jag oroar mig själv.

Btw så snurrar det i huvudet. Inte okej. Och jag fryser. Men jag tänker inte klaga, för jag är trött på mig själv och att jag klagar. Så nu konstaterade jag bara. Och nej, jag är inte sjuk. Det krävs typ en hjärntumör för att jag ska vara sjuk och sjukanmäla mig. That's it!

En festlig helg!

Hej på er. Ovanligt av mig att blogga när jag inte sitter på jobbet måste jag säga, det känns lite konsitg :P

Igårkväll kom Catja till mig & My för att förfesta & senare gå ut. Jag kommer inte ens ihåg senast jag var på Palace en fredag, men dit drog vi i alla fall :-) Blev en härlig kväll med roligt folk!
Ikväll blir det att fira Matthias som fyller år (grattis på födelsedagen!) och sedan utgång. Det är väl snart dags att göra sig iordning här kan jag tänka mig så att jag inte är ute i sista minuten som jag brukar. Frågan är bara vad man ska ha på sig? Hmm.. Problemas..

Vill även passa på att säga Grattis i efterskott till Sara :) Hoppas din dag var toppen!


Drömde även att pappa dig inatt, läskigt verkligt var det. Orkar inte beskriva hela drömmen, men jag var ledsen. Min söta älskade lilla pappa. Sen vaknade jag.
vad kan detta betyda??? Någon som vet??


Imorgon beger vi oss mot sydligare breddgrader, till My's släkt över dagen. Kommer nog bli trevlig :)


Ha en bra kväll :) Kramar ♥

2010-02-18

Mitt humör, som faktiskt har varit ganska hyffsat den senaste tiden, försvann som ett brev på posten. I don't know where, i don't know why.


Nehe, en kopp varm choklad kanske gör susen. Ska försöka bättra på mitt humör tills jag slutar hade jag nämligen tänkt mig :-) Ha en bra kväll! Kram ♥

Torsdag

4 stick i armen och ett blåmärke senare sitter jag i vanlig ordning på jobbet, den här gången för att stanna till 22.00 ikväll. Sista dagen på jobbet den här veckan så det känns i alla fall skönt :-)

Tillbakablickar

Det är väldigt många av dem som man umgicks mycket med förut som har lagt in gamla minnesbilder på bloggen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar de tiderna. Tiderna när Johanna jobbade på McDonalds och vi körde driven ett antal gånger under kvällens lopp i veckor för att det var just där hon stod.
Alla gånger som vi har skrämt folk i My's bil. Antingen körde jag eller My & så låg den andra i bagageluckan. Vi hämtade någon som trodde att föraren var själv och placerade denne i baksätet och när den minst anade det så kände personen en hand i nacken... Allas reaktioner, klockrent! ♥ (Stinas reaktion var utan tvekan den bästa!!!!)

Och pricken över i:et; "JOHANNA? FÅR JAG LÅNA DIN HÅRBORSTE????"


Alla idiotgrejer, ja det är nog dom som är roligast. Kommer ni ihåg något som var sådär speciellt roligt?



Måndag

Igår var lite utav en flumdag. Jag var mest flamsig och skyllde vänligt men bestämt på överlevnadsprocess. Ja, det är precis vad det är. Jag kan inte gå omkring och vara tyst och tänka massa längre, det fungerar inte. Tydligen så ger det mig mer ont än gott, vilket inte känns helt rätt.

Helgen har varit lugn med jobb & slapp. Igårkväll kom smärtan i magen igen, även kallas magkatarr sägs det, och jag uppskattar det inte. Min fråga är följande; varför kommer det alltid på kvällarna? Jag har själv inget bra svar på det, men syster busmus spekulerade lite i det igårkväll.. Hur eller hur så tog det tid innan jag somnade, allt gjorde ont kändes det som. Somnade sedan och hade en orolig natt. Vaknade av att det gjorde ont några gånger, men lyckades snabbt somna om igen. Vaknade imorrse och visste inte hur jag skulle ligga. Dumma mage! Men det börjar nog bli bättre nu tror jag :-)

För övrigt så ska jag iväg & ta prover på torsdag. Antar att det är på tiden, så det är bara att göra det. Hoppas jag inte är döende :P
Och en sak till, min vanliga tur med bilar. Imorrse startade inte min bil. Vafaan liksom? Varför? Men men, hoppas på att få igång den sen :-)


Nu ska jag fortsätta jobba här och sluta beklaga mig! Hoppas ni mår bra :-) Kramar ♥



Söndag

Happy fuckin' valentines day!

Ledig från jobbet idag - skönt.

Lördag

En sak är säker, och det är att man slutar aldrig bli förvånad. Jag tänker inte gå in mer på det just nu!


Igår när jag skulle hem från jobbet så gick jag ner & startade min bil som vanligt, backade ut från parkeringen och skulle köra ut på vägen. Problemet var bara att jag inte kom så långt. Haha, jag hade kört fast! Så det var bara att ge sig ut och försöka få bort snön så att jag kunde komma framåt, men insåg snabbt att det var is under snön. Weheey tänkte jag då och fortsatte iaf att sparka bort massa snö.
Efter några minuter kommer det en bil. Den parkerar och en kille kommer ut;
- "Har du kört fast?"
- "Ehm.. jaa.. det har jag.."
- "Haha, behöver du hjälp?"
- "Joo, jaa.. om du har tid?"
- "Jadå, hoppa in i bilen och kör, så knuffar jag!"
Och på den vägen var det. Efter några minuters knuffande så var jag ute på vägen. Tack du okände man!

Nu sitter jag på jobbet igen. Åter igen en kväll till 22, men hoppas på att få gå tidigare. Vi får väl se vad dom säger om det. Hoppas på att det inte är samma snökaos ikväll när jag slutar jobba i alla fall. Jag orkar inte fiffla med det igen.

Hoppas ni alla får en fin dag i alla fall! Kramar ♥


Fredag kväll

Nu ska jag försöka rycka upp mig.
Överlevnadsprocess.

.. och sedan ska jag koncentrera mig på att inte köra av vägen när jag kör hem. Wish me luck! Det blåser liksom småspiiiiiik.


Och min puls, ja jag ger nog upp hoppet om den nu. Den pumpar på.. orkar inte oroa mig längre!


Torsdag

Hej på er. Har ni sovit gott? Jag kan säga som så att jag ville verkligen inte stiga upp ur sängen, men vad hade man för val? Det var bara att göra det.
Fick ju min bil igår också (+ en räkning på 740:-), som Henrik hade lagat, och det funkade perfekt! Inte ett enda hopp gjorde den. TACK!

Jag är hungrig, vilket i och för sig inte är så konstigt, men har ingen matlust. Jaja, nu har jag i alla fall fått tid för att gå & ta prover. Jag ser inte fram emot det, men antar att det behövs. Sen ska jag ta tag i mitt jobb som suger.


I'm just a little girl lost in the moment, I'm so scared but I don't show it. I can't figure it out, it's bringing me down I know, I've got to let it go..


Onsdag

God morgon! Det är helt vitt här utanför, snön faller så vackert mot isen på östersjön utanför fönstret. Det påminner lite om min egen hjärna - kaos. Men jag är inte bitter för det :-)


Sitter som ni förstår på jobbet nu. Slutar vid 17,00 och då blir det kalas för My's bror. Sen ikväll ska jag nog ut till byn & hämta min bil om vädret tillåter..

För övrigt så pratade jag nyss med en kund som sa att hon skulle polisanmäla mig för att den förra agenten hon pratade med hade gett henne fel information och hon hade inget namn på honom. Se på fan. Vad roligt! Ja, jag har ett uuuuunderbart jobb!


Nu ska jag gå på lunch. Har haffat gunilla som lunchdejt, så slippet äta själv iaf. Skönt det :)

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Tisdag

Hej på er.
Jag är typ död. Ville verkligen inte gå upp imorrse. Men nu är jag i alla fall på jobbet och ska sitta här till 17. Sen blir det buss hem. (Ja, ni läser rätt, jag åker numera buss. Min bror lagar ju min bil, och det var mer fel än jag trodde, haha. Men lika bra att fixa allt nu så man slipper det sen! Men förhoppningsvis är den klar imorgon.)

Igår var jag världens tråkigaste människa, på riktigt. Idag känner jag mig likadan, men ska försöka tänka positivt osv. så att det kanske bättras på, eller iaf hålla god min :) Hoppas ni får en toppendag, nu ska jag jobba vidare. Kram ♥


Platsbyte

Jag började.
Jag gav upp.
Jag slutade.
Jag raderade.

Skriva alltså för er som inte förstod ;P Insåg ganska snabbt att det inte ger mig något i alla fall, plus att det är ointressant för er att läsa.

Bara en och en halv timma kvar på jobbet nu. Vi har fått nya platser idag, jag sitter med ryggen mot halva världen känns det som och folk springer bakom mig som idioter. Välkomna, ni vill inte prata lite högre så att kunderna hör precis allt roligt ni har gjort i helgen? :)

Nehe, om man ska få tiden att gå nu kanske så att veckans första arbetsdag är över? Bra idé. Ibland är jag inte dum!

Ha det bra :) Kramar ♥

Måndag

Får jag gå hem nu?
Jag är hopplös, jag vet.


Idag blir det jobb till 17,30 & sedan vet jag inte vad som händer? Vi får helt enkelt se :) Det kommer säkert någon sorts analyserande blogginlägg sen, för idag är en sådan dag. Vill ni inte läsa så får ni skita i det, men jag vill iaf skriva.

Hoppas ni får en fin dag :-) Kramar ♥



Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Tillbaka i verkligheten.

Så, nu har man landat ordentligt i sverige igen och är tillbaka på jobbet. Jag tänkte berätta lite mer om resan ikväll kanske, och även lägga upp lite bilder. Men inte just nu :)

Igår var en hyffsat lugn dag, men det är läskigt vad fort man kommer tillbaka till vardagen. Var i stan en sväng och sådar. Jag lyckades kvadda mitt knä, åter igen. Hoppas det inte är någon fara bara. Ont gör det, men något annat kan man inte förvänta sig efter den smällen!

På jobbet har det inte hänt så himla mycket. Ett nytt sjukanmälnings-system har vi tydligen fått. Tidigare var man tvungen att ringa till sin PA (personalansvarig) och meddela sin teamledare om att man var sjuk. Nu ska man bara behöva ringa ett nummer och sjukanmäla sig. Och de som svarar i telefonen är legitimerade sjuksköterskor. Hiss eller diss? Jag tror faktiskt att det kan vara bra. Man kan få lite mer råd än bara "ta två panodil & sov!". Fast å andra sidan så kommer jag aldrig mer förklara mig själv sjuk. Då ska det ha gått långt ;P haha..


Nej, nu ska jag fortsätta här. Plikten kallar så att säga. Ha en bra dag :) Kramar ♥

Gra Canaria, dag 13

Sista dagen har idag, hemfard imorgon. Blir hamtade kl. 05.40 av transferbussen som tar oss mot flygplatsen och anlander pa vaxjo flygplats vid 14.40. Ska faktiskt bli ganska skont, aven om man kommer sakna varmen (som for ovrigt har varit pa rymmen nagra dagar nu...)

Igar var det lite fest. Forfestade med grabbarna pa hotellet innan vi gick ut. Kvallen var val sisadar maste jag saga. Och sen slutade inte jattebra heller. I love you syster yster ♥

Ivall blir det lugnt for att orka med resan imorgon. Lite kortspel och sadar kan jag tanka mig. Sedan ska vi aven ut  ata. Hotellmaten kan man typ spy pa nu. Uuusch!


Hoppas att ni alla mar bra. Snart ses vi :) Kramar!!

Gran Canaria, dag 12

Ja mina vanner, nu har vi inte manga dagar kvar har!

Inatt har det varit varldens ovader. Jag vaknade av att My sa "Emmy, nu har du ditt eferlangtade ovader" kl 4 inatt typ. Haha, jag trodde det var My som duschade av nagon kontig anledning, men gick snabbt upp och kollade ut genom fonstret. Och som det regnade!!!! Blixtrarna ska vi inte heller prata om, mycket vackert!

Nu ska vi strax aka bort till San Agustin (?) och kolla shopping. Ingen sol idag heller sa man far gora det basta av dagen :)

Snart aker vi hem! Hua, kallt! Men ska bli skont pa ett satt.. jag menar, solen vagrar ju titta fram har i alla fall..

Kramar ♥

RSS 2.0