Onsdag

Ännu en dag i en utbildningssal. Helt okej roligt, fast jag sitter inlindad i en filt & huttrar. Fryser något fruktansvärt! Men ikväll blir det utgång med tjejerna :) Nu tänkte jag springa ut & röka en snabbis innan vi åter igen ska mötas där nere. Massa information som ska in på rätt plats i huvudet, så skallen ska rensas!

Ha det gött. Kram ♥

Tisdag

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det och jag är minst lika chokad som ni är, men jag trivs på jobbet! Och det känns så sjukt bra att åka dit och känna att det inte är pest och pina. Faktiskt.

Men fast detta så känns inte allt helt okej. Fråga inte varför, för det vet jag inte. Men jag försöker att se förbi de tankarna och fokusera på allt som är bra istället och det funkar oftast :)

Nehe, om man skulle hitta på något annat kanske. Busmus är och bowlar ikväll så vi får re oss själva här hemma. Men hoppas hon har en bättre kväll än dag i alla fall! :)

Lite bilder från gårdagen:






Måndag

Beng i bollen. Slut i huvudet. Trött. Fullproppad. You name it. I alla fall så tar utbildningar på krafterna. Mycket intressant dag i alla fall med mycket information. Mycket ny information. Men än så länge känns allt bra! Måste säga att det är intressant i alla fall, mycket bättre än jag trodde.

Ikväll blir det i alla fall film mys. Tror det är vad vi allihopa behöver efter en fullspäckad dag. Och just det. Nu jobbar jag varje dag fram tills jag åker till NY, förutom på söndag.. hur FAN ska jag hinna växla pengar och fixa och dona? Det får helt enkelt lösa sig..

Dags att fortsätta här nu :) Kramar ♥


Lördag

Jag har hört att det blir fest ikväll. Förfest hos Tobbe (?) och sedan vidare till Palace. Ja, någon gång ibland måste man dansa av sig har jag hört och jag tror att ikväll är kvällen med stort K.

Håller på att laga mat just nu. Eller nja, jag tittar mest men liet har jag hjälpt till :) Hasselbackspotatis & Fläskfilé med mozzarellaost i och inlindad i bacon. MUMS! En riktigt höjdarmåltid tror jag minsann att det blir, men det återstår att se :) Sen ska mitt hår hinna färgas också innan vi drar ikväll, kommer antagligen bli supermörkt, men det återstår också att se. Jag skiter i vilket sålänge jag slipper gå med min fruktansvärda utväxt jag har just nu.

Slut för den här gången! Kanske slänger in lite bilder innan vi drar ikväll, det beror på vad tiden säger. Ha en underbar kväll ♥

Fredag



Godmorgon! Såhär såg det ut när solen var påväg upp över Öland tidigare idag.

Jag vaknade upp med lite bättre humör idag måste jag säga. Kan man göra annat när man inte behöver återvända till Rockneby än på ett tag? Hur eller hur så började jag jobba 07,00 idag vilket innebar att klockan stod på 05,30. Det var bara att gå upp & ta en promenad med bebis och sedan plocka ihop det sista innan jag slutligen begav mig till jobbet. And here I am!

Ikväll blir det myspys & Let's dance med mina bästa. Sedan imorgon ska vi forhoppningsvis träffa Vedde =) Kanske fest, kanske inte. Only time will tell. Men nu ska jag i alla fall göra mitt bästa här på jobbet idag. Är ju sista dagen på konsumentsidan :-) Hoppas ni får en toppendag & att det fina vädret håller i sig. Kram ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Snart hemgång

Idag kommer syster Busmus ut till byn :) Vi ska umgås lite med Stina är nog planen och Stina & jag ska även släppa ihop hundarna. Ja, vi får väl se hur det går ;) Har nog systemkameran laddad så att man får lite minnesvärda bilder! Haha..

Dagen på jobbet har varit sådär. Den har gått sjukligt segt och käpprätt åt helvete rent ut sagt, men jag försöker att hålla humöret uppe, annars kommer jag inte kunna sova inatt. Så på med leendet och skratta åt problemen, det är väl så man gör?


Nehe, dags att stänga ner här snart. Hoppas ni har en bra kväll. Kram ♥

Torsdag

Godmorgon! Idag är det våffeldagen för er som inte vet om det :) Så min fråga är följande; vem bjuder mig på våfflor ikväll? ;)

Konsumentavdelningen på bygget ska numera utöka sina öppettider till 24,00 respspektive 02,00 beroende på dag. Men vi företagare kommer tydligen få vara kvar på det gamla, dvs. att vi jobbar som längst till 22,00. Härligt. Underbart. I love it!

Inatt är min sista natt i byn och imorgon börjar jag kl. 07,00. Det kommer bli gött. Underbart. Funderar fortfarande på om jag borde ringa mamma & pappa för att berätta om jobbet. Kommer dom ens bry sig? Ja vi får väl se :)

Nu ska jag jobba vidare här :) Kramar ♥


If today was your last day

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?


Onsdag

Hej på er!
Idag var jag uppe med med tuppen yttligare en natts sömn. Jag vet inte vad det var med mig igårkväll, men det var inte bra. Och sen att man sitter och kollar på massa gamla kort sedan vi var små gör inte alltid saken bättre. En tripp till det förflutna, men ibland behövs det. Jag drog i alla fall slutsatsen att jag var inget gulligt barn ;P haha!
Hur eller hur så har jag hunnit med att vara en sväng i O-hamn idag och nu sitter jag på jobbet. Har hört på ryktesvägen att det nu är bestämt. Jag börjar jobba med Små & Medelstora Företag istället för konsumentkunder. Hiss eller diss? Jag håller andan och hoppas på det bästa. Tackar även alla berörda parter för stöd & hjälp till beslut. Man ska ta chansen att avancera på arbetet när chansen finns, eller hur? :-)

Ikväll återvänder jag inte till byn för er som är intresserade att veta och inte redan vet om det. Mormor insisterade på att ha humle inatt i och med att jag jobbar till 22. Söta mormor, hon känner sig nog ensam. Men Emmy lyder order och stannar i stan.

Hoppas ni har en bra dag :) Kramar ♥


Pic

Just nu skulle jag kunna skriva en uppsats. Men jag låter bli. Annars skulle jag bli ännu mer besviken på mig själv... det är inte konstigt att jag stängde in mig i mig själv när jag bodde här.

Vi tar en bild istället:


Nya tag

Klump i magen.
Har jag gjort rätt eller har jag gjort fel?
Man ångrar bara de chanser som man inte tog, right? Och en förändring är aldrig fel? Nya utmaningar? Jag tror att jag har gjort rätt. Intalar mig det. Hoppas att jag får den semesterna jag har önskat också. Annars vet jag inte vad jag gör.

Om jag har gjort rätt eller inte återstår att se, men jag håller tummarna och hoppas på det bästa!

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Tisdag

Igårkväll blev det först film hos Sara med syster Busmus. Såg halva Twilight innan jag var tvungen att lämna dessa söta tjejer. Men det gör inte så mycket, filmen har jag ju sett innan och er träffar jag igen ;) Sedan när jag kom till byn var det bara att gå ut på promenix med bebis och möta upp Stina. Gick en sväng genom Rockneby och sedan följde hon med mig hem och tittade på Marley. Jag gillar filmen, den är fin!

För övrigt så älskar jag när mina vänner är ute och svävar på små rosa moln bredvid varandra. Jag blir glad bara av att dom blir glada. Det är allt som krävs för att jag ska vara lycklig, att folk i min omgivning är lyckliga! :-) Hihi.. En vacker dag kanske det finns ett rosa moln till mig också, haha ;P

Nu är det dags för mig att jobba vidare. Mitt öga är mycket bättre idag, gör fortfarande ont när jag petar på det, men det får jag helt enkelt låta bli att göra :-) Hoppas ni får en bra dag! Kramar ♥


Måndag

Överlevde natten. Vaknade imorrse av ett svullet och geggigt öga (vagel). Visste faktiskt inte vad jag skulle ta mig till. Varför ska det hända när jag är ensam i Rockneby? Varför ska det vara så mycket värre än vad det brukar vara när jag inte har någon att prata med? Det här är den värsta vageln jag har haft hittills. Jag övervägde att stanna hemma från jobbet men insåg snabbt att det inte var värt det. En hel dag i Rockneby, själv, nejtack! Så jag tog vackert mitt pick & pack och åkte till jobbet i alla fall. Nu sitter jag här och har ont så fort jag fokuserar på datorn. Och så rinner det. Suck.. ja är det inte det ena så är det det andra. Men men..

Igårkväll kom Sten-långben förbi mig i byn och kollade på film, åt ostbågar & drack cola. Trevligt med lite sällskap :) Sen var det bara att gå och lägga sig. Ikväll blir det nog någonting i samma stil. Fast vi ska se Marley. jag tror att Stina kommer gråta, men gör nog det när man ser den, om man inte heter Emmy. Jag fällde nog någon tår sist, men inte överdrivet mycket, för jag heter Emmy :P

Nehe, dags att göra lite nytta. Hoppas ni får en kanondag i det fina vädret! Njut åt mig också :-) Kramar! ♥


Söndag

Jag vill börja med att tacka alla för gårdagen! ♥

Okej. Jag har överlevt hittills. Sitter i Rockneby nu, kom hit kvart över 6. Och jag lever!! Ja, det finns nog hopp för mig också. Måste säga att det var lite tråkigt att se att kylskåpet var tomt på mat så jag var tvungen att åka och handla mat det första jag gjorde. Inte okej.. men jag kan inte göra så mycket åt det. Tur att lönen kommer på torsdag. För ICA Rockneby är dyyyyyrt!
Men som sagt, än så länge lever jag. Och sen ska jag träffa Stina så jag förblir nog levande ett tag till :) Natten kommer bli värre, I guess, det är alltid värre på nätterna. Men bara jag somnar så ska den nog gå bra. Ska försöka sysselsätta mig med städning osv. på min lediga tid. Men det får jag inte börja med än. Så ikväll blir det film & lugnt.

Jag vet inte varför, men Rockneby ger mig dåliga vibbar. Detta huset ger mig dåliga vibbar. MEN jag tror att det är bra för mig att vara här. Och jag ska försöka att inte blir så deppig av det. Det SKA gå :) Känner jag min ensam så finns ju alltid telefonen :)

Nu ska jag.. ööhm.. tvätta kanske? Nej det får vänta. TV får det bli! Kramar ♥

Lördag

Fuck. Jag ska inte prova mer kläder som var lagom förra sommaren. It sucks! Jävla jeansjacka. Jag tror att det är den som har blivit större!

Ikväll blir det middag hos Karin & sen ska vi nog ut med Banana :) Får se lite vad som händer, inte så mycket bestämt.. men blir nog bra! Hoppas ni får en bra kväll i alla fall! Jag ska sova gott inatt också vill jag lova! För det är sista natten i min säng hos världen bästa människor fram tills nästa fredag. Yes, min Rockneby-vistelse börjar imorgon!

Ha det underbart. Kram ♥

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Olagligt

det borde vara olagligt för mig att börja jobba kl. 06,30. Jag är inte människa. Inte alls.. men tur att man kunde sova inatt i alla fall.

Jag slutar jobba vid 3 och då blir det väl hemfärd en sväng. Sedan in till stan igen vid 17 för att fika med tjejerna. Blir nog trevligt =) Sedan ikväll blir det lugnt & Let's Dance och om inte Willy åker ut ikväll, ja då vet jag inte vad jag gör :P

Hoppas ni får en bra dag. Min verkar bli fylld av nysningar och snor. Men hey, det är ju helg nu! :-) Skriver mer senare! Kramar ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Torsdag

Hej mina sötisar! Hur mår ni? Har ni sovit gott? Jag har sovit ganska gott förutom att jag vaknade en gång och trodde att jag skulle dö av värmeslag, men heey. That's me! Idag blir det jobb till 16,30 och sedan ska jag möta upp syster på stan för att vandra omkring lite. Vet inte om jag eventuellt ska försöka hitta ett par gåvänliga skor som jag kan vandra omkring i på gatorna i i vår. Kan behövas!

Annars har jag inte så himla mycket planer. Får se lite vad som händer och sker helt enkelt. Pappa & Pär blev glada för blomsterbudet igår vilket var roligt :)

Kramar ♥

.

"It's hard to accept, but you can't change the past. You can't go back and manipulate things to the way you wanted them to happen. Because life would be meaningless and boring and just not worth living. But you can change the future and that's a beautiful thing about life. Yes, you will make mistakes. And yes, you will have bad days - but as long as you let the past go, you'll have such a gorgeous and bright future ahead of you. Knowing that things were meant to happen. Knowing that each day you will learn something so that you keep growing to be a better person.

How to do: Take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash! Fall in love. Get to know someone random. Be random. Say I love you. Sing out loud. Laugh at a stupid joke. Cry. Get revenge. Apologize. Tell someone how much they mean to you. Tell the asshole what you feel. Let someone know what theyre missing. Laugh til your stomach hurts. LIVE LIFE!"

Onsdag

Godmorgon på er!
Jag har varit på jobbet och har tagit 3 samtal på en timma och en halv timma. Sitter ledig heela tiden (har egentligen ett dagsmål på 8,5 samtal/h, men i och med att ingen ringer in så är det svårt att ta så många...) Och då känner ju jag såhär; varför i hela fridens namn ska jag sitta här när jag har fruktansvärt ont i halsen? Fast sen känner jag också; varför ska jag åka hem när det ändå inte är något att göra på jobbet? Hmm.. dilemma :P MEN, pengarna behövs så jag väljer att stanna!

För övrigt så snöade det idag när jag åkte till jobbet. Inte okej, jag som trodde att våren var påväg. Men men, den kommer! Vi får nog bara ge den lite tid.

However. Nu har jag sagt till min teamledare att jag verkligen verkligen vill ha min semester i period 2. Hoppas jag får den. Håll tummarna för mig!!

Dags att snyta nosen & checka blåsorna i halsen. Hörs sen ;-) Kramar ♥


Och just det! Jag har för övrigt varit en snäll dotter och skickat blomsterbud till Pappa & Pär idag, dom fyller ju år :-) Hoppas det uppskattas!

Tisdag

Min mobil är kaputt. Min söta snälla rara fina Sony Ericsson W995. Fuck. Den ska lämnas in!

Nu blir det snart stan en sväng och sen laga mat. Flygande Jacob står på dagens meny! Mums... om min hals tillåter mig att svälja, it kind of hurts! Men men, det går över som allt annat.
Annars är humöret bra. Solen skiner och sådär.. jag grubblar inte och analyserar inte. Försöker helt enkelt att inte tänka. Bra Empan! ;)

Dags att hoppa in i duschen. Kramar ♥

My body loves me!

Jag måste ha varit en väldigt dum flicka i mitt förra liv. Min kropp verkar göra allt för att gå emot mig! Alltid är det något. Igår vaknade med världens smärta i nacken som fortsatte ända tills idag. Nu har den äntligen börjat gå över men istället ersatts av blåsor (?) i halsen. Ja, jag ser dom till och med när jag kollar i spegeln och lyser med mobilen. Inte konstigt att det gör ont att prata, dricka, äta osv. Igårkväll fick jag typ näsblod utan anledning också. Nu vågar jag inte snyta mig för att jag är rädd att skiten ska komma igen.

Men för övrigt så är allt bra. Solen skiner och imorgon är jag ledig. GÖTT! Vad hittas på? Kramar ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Söndag

Snart går jag i ide, på riktigt. Tänkte bara om ni ville veta.


Solsken!



En stund i solen mitt i arbetsdagen med Markus & Sebbe. Alltid trevligt när solen tittar fram!


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Lördag

Hola!
Igårkväll skulle det vara tjejmys hemma hos Stina. Jag, syster  & banana åkte ut tillsammans för att umgås och snacka lite. Började med att spela Med andra ord & sedan dök även Tove upp. Det blev lite småprat och sedan var det dags för oss Kalmarbor att dra oss hemåt. Jag höll på att somna ;P Vi får göra om det någon annan dag tjejer, när vi är lite piggare!

Idag är det åter igen jobb som gäller. Började 8,30 och det tog en sjuhelvetes tid för mig att komma upp. Jag som skulle sätta på kaffe och allt hade jag tänkt, men det gick bara inte. Jag frös som en gnu! Förlåt, dåligt samvete! Ikväll är det fest som gäller har jag hört. Utgång. Träffa folk. Umgås. Dansa. Måste se vem som vinner melodifestivalen också!! Hihi.. Heja manboy!

För övrigt så är inte min hals alls okej idag. Gör pissont att prata, damn! Hoppas att det försvinner snart då detta är olidligt!

Dags att sätta fart här nu! Ha det toppen! Kramar ♥

Fredag

På jobbet har dom nu bestämt sig för att dela upp semestrarna i tre semesterperioder. 
1:a perioden vecka 23-26 (7 juni - 4 juli)
2:a perioden vecka 27-30 (5 juli - 1 augusti)
3:e perioden vecka 31-34 (2 augusti - 29 augusti)


Om man bortser från att jag typ vill sjunka genom jorden av ingen anledning just nu så är allt bra. Jobbet går dessvärre skit & jag känner för att krypa ihop till en boll i ett hörn & bara vara. Utskällning efter utskällning tar på krafterna vill jag lova ;P Men men, slutar vid halv 4 så det är bara att kämpa vidare.


Fredag

Göd Mörgon! Hur står det till hos er? Jag är trött, fast jag har sovit inatt. Sovit riktigt gott till och med! Ja, i alla fall fram tills 5 snåret då det var en grå ullig liten katt som la sig PÅ mitt täcke där mina fötter skulle ligga (ja, fast fötterna skulle ligga under täcket) så jag fick helt enkelt lägga mina fötter på andra sidan sängen och räckte täcket dit? Neee! Rackarns! Att jag inte kan lära mig att man faktiskt kan flytta på kissen om hon tar mitt täcke & mina fötters plats :P

Idag började jag jobba vid 07,00 och ska alltså sitta här till 15,30. Sen är frågan vad som händer & sker ikväll? Igår var det tänkt att vi tjejer skulle sitta och dricka & snacka skit, men sen.. film? Johanna du har precis varit i norge, jag vill höra allt om det och ha lite update! Tänk er; tjejsnack, let's dance, ett glas vin & en påse ostbågar (jag älskar mina ostbågar!) kan det bli mysigare? Så vad säger ni tjejer? Hur gör vi ikväll?


Hiss eller diss?

Vart försvann vårsolen? Vart försvann alla vårkänslor? Vart försvann mitt underbara humör som jag har haft i en vecka? Varför känner jag för att lägga mig under täcket och stanna där tills sommaren är här? Jag behöver en kram!

Men jag tänker inte krypa ner under täcket och stanna där. . Jag ska försöka piggna till så att jag sen kan hitta på något roligt. Eller ja, främst för att jag ska kunna vara trevlig. En otrevlig Emmy är ingen rolig Emmy. Undra vad man ska hitta på för bus?

Måste bara skylta med den bästa bilden på länge enligt mig. Håller ni med? Hiss eller diss? :)


Torsdag

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag! Tog mig en evighet att somna och när jag väl somnade så vaknade jag stup i kvarten. Och jag kan inte börja läsa när jag redan är pigg heller, det resulterar bara i att jag blir ännu piggare och väldigt inne i boken. Idag är jag alltså ett nervvrak. Så jag ber om ursäkt redan nu!

Kan dela med mig av gårdagens tur till Maxi (ja, vi åker dit nästan varje dag. Men jag var verkligen i  behov av goda ostbågar!) Under bilfärden hem piper det till i min mobil och när jag går ur bilen läser jag SMS:et och viker mig dubbel!! Det stod: "Du är nog det sötaste jag har sett.. du undrar säkert vem jag är och vad jag är för någon som gör såhär :)" Medan My startar datorn så vi kan kolla upp vem min beundrare är svarar jag "Haha ja det undrar jag. Vem är du? Men tack :)" och får då till svar "Jag såg dig i kalmar och fick reda på vem du var genom att kolla ditt bilnummer :) Hoppas verkligen inte du tar illa upp för att jag skrev så... eller nåt :) För du är väl en snygg mörkhårig tjej med rosa rattmuff?" And so on. Nu är vi gifta & har två barn. Skämt å sido. Haha.. men sånt är ju lite roligt :P Ingenting som brukar hända direkt..

 

Nu är det dags för jobb. Ha en underbar dag! Och just det. Jag är sminkad idag. Det verkar vara mer acceptabelt än att springa omkring osminkad ;P


Det går mot vår!

En bild säger mer än tusen ord. Så vi nöjer oss med bilder idag!








Nu är det Grey's på tv. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! :) Kramar ♥

Jag älskar...

Jag älskar livet. Jag älskar solen. Jag älskar folket. Jag älskar att sommaren snart är här. Jag älskar att vakna på morgonen och känna att jag är pigg. Jag älskar att jag har köpt en systemkamera. Jag älskar när jag har möjlighet att använda den. Jag älskar att skriva. Jag älskar att jag har möjligheten att uttrycka mig i skrift. Jag älskar att hjälpa till. Jag älskar att gå barfota på en sandstrand. Jag älskar att lyckas. Jag älskar att jag försöker intala mig själv att det är roligt att träna. Jag älskar när folk jävlas med mig på ett bra sätt. Jag älskar att veta att jag har gjort något bra. Jag älskar att analysera. Jag älskar inte alltid följderna av att analysera. Jag älskar att jag är ledig från jobbet imorgon. Jag älskar att jag har fått en syster. Jag älskar att jag har fått en andra familj.


-

Tjobido! Jag mår bättre nu om ni är intresserade av att veta det ;P Har alldeles strax lunch på jobbet, eller rättare sagt vid klockan 12. Mums ska det bli!


Tisdag

Godmorgon sunshines! Jag mår skit rent ut sagt. Min nacke gör ont och jag antar att det är spänningarna som även ger mig huvudvärk? Nysningarna nyser ikapp och jag fryser.. det är helt enkelt inte helt okej. Hoppas att det blir bättre under dagen :)

Idag jobbar jag i alla fall till 16,00 och sedan blir det träning precis som förra veckan. Gillade det passet! Och sedan bjuder nog kvällen på Dating in the dark, Desperate Housewives & Cougar Town kan jag tänka mig. En perfekt kväll! Är även ledig från jobbet imorgon så man behöver inte tänka på att gå och lägga sig jättetidigt :-)


Hoppas ni alla mår bra! Nu ska jag jobba här och kamma hem några nysälj & tjänster! Kramar ♥


yey!

Dagens mål på jobbet är nu avklarat, ja bättre sent än aldrig ;) Jag håller humöret uppe & har insett att det är nog det äckliga kaffet ur automaten här på jobbet som får mig illamående. Nu kör vi på varm choklad istället!

Jag är stolt över mig själv måste jag säga. Jag tillåter inte mig själv att vara sur och dyster längre och vet ni vad? Det har funkat hittills ;)

Nu ska jag jobba klart här den sista timman.


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Måndag

God morgon sötisar! Har helgen varit bra? Min helg har, som ni vet, varit bra och nu är man åter igen på plats på jobbet. Är bara ledig på onsdag den här veckan, jobbar alltså hela helgen. Suck.. Men men.. tiden går så fort så den här veckan är nog snart över :)

Jo just det! Igårkväll började jag få ont i nacken, typ som nackspärr fast inte riktigt lika illa. Idag är det värre! Fortfarande inte nackspärr, men det känns. Stelt & jävligt. Så idag ska jag sitta och vrida på huvudet så mycket som möjligt i hopp om att det försvinner då :-)


Hoppas ni får en toppendag! Kramar ♥

Helgen :)

Tjenixen!

Nu är ännu en helg avklarad och den har precis som vanligt gått alldeles för fort. I fredags var det lugnt, kollade på Let's dance och blev måttligt irriterad när Stefan åkte ut & Willy fick vara kvar. Usch.. men inget man kan göra åt det. Sedan igår var det fullt ös och dagen avslutades med fest. Förfesten stod Fia för, det var jag, my, fia & mia som kollade melodifestivalen, snackade skit & spelade Med andra ord. Jättetrevligt :-) Sedan blev det utgång till O'learys där man träffade hela sin bekantskap kändes det som. Vart man än vände sig så var det någon man kände, till och med en gammal barnvakt till mig var ute och kände igen mig, men sådant är alltid lika roligt! :)

Bilder från kvällen har jag inga, tyvärr. Så bjuder på lite från Veddes inflyttningsfest förra helgen :)






Fredag

Hej på er! Idag är det fredag och sedan har jag ledig helg, så skönt!

Igårkväll blev en lugn kväll. Kollade film, spelade kort & pratade lite. Tror det där pratet behövdes, i alla fall för mig, så det känns bra. Ni är världens bästa människor! ♥
Ikväll vet jag inte vad som händer, ska åka förbi bolaget när jag slutat jobba ifall något skoj händer så man inte sitter där utan dricka då. Och sedan är det bara att vänta och se.

Hoppas ni får en bra dag! :-) Kramar ♥

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Torsdag

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit helt okej men det var ett rent helvete att gå upp imorrse.. vaken var jag, men det är ju det där med att stiga upp ur sängen.. ja inte riktigt min grej helt enkelt :P

Jag är jätteöm under mitt högra öga, det är nog en vagel som håller på att titta fram. Känns som ett feting blåmärke! Haha, hur lyckas jag? Träningsvärk i magen också ja, har börjat hosta så jag känner den mer än väl. Lite roligt, för jag börjar typ fnissa när jag känner att det gör ont, vilket resulterar i att det gör ännu ondare. Ja vilket dilemma.. men humöret försöker jag i alla fall hålla uppe fast det är svårt. Men personligen tycker jag att jag lyckas ganska bra ;-)

Nehe, nu ska jag jobba lite igen här.. systemen krånglar, så det är ganska skönt :) Ha en bra dag! Kramar ♥

Nostalgitripp


Chateau de Parisot

Ser ni hur fridfullt det ser ut? Terassen som är där, det är den vi brukade sitta och grilla på, sitte ute på sena kvällar och bara njuta av tillvaron. Utsikten man hade därifrån var bergen. Bergskedjan Pyrenéerna 10 mil bort skymtades bakom de närmre bergen då det var riktigt fint & klart väder. Detta var den vackra sidan, den sidan som utnyttjades kvällstid då det var för vamt på dagarna. Fönsterna som är öppna på andra våningen var våra. Dom två plus det bredvid.



Detta är framsidan, inte lika fascinerande som baksidan, men lika underbar. Huset som syns till höger var ett stall för en herras massa år sedan men senast jag var där så agerade det fortfarande "torkskåp" när man hade tvättat. Här satt man på dagarna, fällde ut sin solstol & bara njöt av lugnet och tittade upp på himlen där ormvråkar flög oftare än oftast. Läste ut alla böcker man hade med sig i en väldig fart samtidigt som man gång på gång sprang upp för trapporna för att hämta världens godaste läsk Orangina eller världens godaste mineralvatten Perrier. Även här så är det de tre öppna fönsterna som var våra.

Jag tror inte att någon kan förstå hur väldigt gärna jag vill återvända hit. Bara en snabbis, se hur det ser ut, gå en promenad i parken. Jag skulle lätt kunna sätta mig i bilen och åka för en vecka helt impulsivt, men det är inget jag skulle göra själv. Kosta vad det kosta vill, men en vacker dag ska jag tillbaka. Och jag hoppas verkligen inte att det dröjer allt för lång tid innan den dagen kommer...


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Onsdag

Hej på er!
Träningen igår gick bra och följderna blev (precis som jag trodde) träningsvärk i mage & rygg. Resten av kroppen verkade inte tycka att det var så jobbigt. Men träningen var rolig måste jag medge! Även att huvudet tog skada av alla hopp & skutt, men det var värt det!

Imorrse vaknade jag vid 05,15 och trodde att jag skulle gå upp. Insåg snabbt att jag inte skulle det men frös som en gnu! Så kollade lite på mobilen innan jag insåg att jag var tvungen att försöka somna om igen och kurade ihop mig till en liten boll. Jag somnade om men vaknade till och från hela tiden fram tills klockan ringde. Huvudet har inte lika ont just nu, så jag hoppas att det håller i sig så resten av dagen. Funderar på att byta ut allt kaffe mot vatten? Kan det hjälpa?

Nehe, nu ska jag jobba igen. Ikväll  blir det en promenad med My & Catja istället för träning. Vädret är ju underbart! Kramar ♥

Kronisk huvudvärk

Ja, inte fan verkar den gå över i alla fall. Efter panodil, ett flertal glas vatten och luft så är den fortfarande kvar, dock liiite bättre men det gör fortfarande ont när jag går. Mitt sista hopp just nu är mat, och lunch har jag om 1 minut.

Efter order av läkare så SKA jag komma igång med träningen nu. Så det blir träning ikväll, om inte huvudet blir ännu värre!

Tisdag

God morgon!
Att vakna med huvudvärk och ont i hals & näsa (hur är det ens möjligt?) är inget jag rekommenderar. Panodil är taget men hittills verkar det inte vilja ge med sig. Förhoppningsvis blir det bättre under dagen så att jag kan träna sen. För jag måste faktiskt bygga upp min kropp nu! Ni som läser min blogg & tränar, blir förkylningar värre om man tränar? Eller vågar man göra det? It's now or never liksom!

Annars är det bra! Att mina prover var bra har faktiskt gjort mig på lite bättre humör även om det inte märks så mycket, och solen skiner idag. Till och med min bil startade. Kors i taket ;) Så nu ska jag få tillbaka min livsglädje hade jag tänkt, så att folk står ut med mig!

Hoppas ni har en bra tisdag! Kramar ♥


Måndag

Fick svar från läkaren idag. Tydligen var mina prover helt normala, inget utöver det vanliga på dom inte. Slutsats; jag är i alla fall inte allvarligt sjuk.
Men idag mår jag inte toppen kan jag inte påstå. Är typ skakis och jättevarm samtidigt som jag då & då får en frysattack. Illa mår jag också.. Antagligen så är det min söta förkylning som jävlas, men tänkte att jag ska vänta tills jag har ätit och se om det blir bättre i alla fall. Näsan rinner inte, jag hostar inte & jag nyser inte, så borde ju inte utgöra någon smittorisk i alla fall :-)

Vill även passa på att gratta Johanna på födelsedagen! Har ju inget mobilnummer som jag kan nå dig på, så detta får funka för stunden! Hoppas du får en underbar födelsedag och massa fina paket!! ♥

Nu ska jag jobba vidare i väntan på lunch. Hoppas ni har en toppendag! Kramar ♥


RSS 2.0