Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa det: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa det: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa det: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa det: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa det: Privat


Söndag

Jag håller på att vänja mig vid tanken på att jag numera är ägare till världens finaste systemkamera - det går framåt!

Inatt kunde jag inte sova. Slumrade och vaknade sedan med ett ryck, utan anledning. Vände på mig och gjorde samma sak. Höll på till 4-5 tiden och sen somnade jag för att sedan vakna vid 6-halv 7 och återgå till samma mösnter. Inga mardrömmar, ingenting. Bara oro eller något liknande. Suck. Jag var trött idag. Nu är jag inte så trött längre, men blir nog snart.

För övrigt så hade jag kunnat betala nästan hela resan istället för att köpa kameran. Men så får jag inte tänka, för precis som My sa igårkväll så håller kameran i flera år medan resan bara håller i två veckor. Men med hjälp av kameran kan jag föreviga resan. Hon är smart den där My. Hon är typ bäst!

Nu ska jag ut i kylan en sväng för att sedan hämta kaffe. Ha en bra dag :-) Kram ♥

Nikon D5000

Nu är den köpt. Min efterlängtade systemkamera. Nikon D5000. Svindyr, men nu har jag en.




Utgången igår blev inte riktigt som planerat. Vi förfestade med My's Nintendo Wii som hon fick i julklapp & sjöng singstar. Sen var Matthias & Tove snälla & körde in oss till stan, Sandra för att vi hade planer på att dansa hela natten lång. Och där står vi i kö som alla andra och när vi har typ 5 meter kvar för att komma in så är det FULLT?! I hopp av att dom skulle släppa in fler allt efter som så står vi kvar i yttligare en och en halv timma typ innan Tove & Matthias hämtar oss igen och vi åker och käkar istället. Jag tar på mig skulden, för jag var ju faktiskt den som inte ville åka in allt för tidigt. Men nästa år är det inget snack om saken. Vid klockan 21 ska jag köa. SÅ DET SÅ!

För övrigt så har jag varit helt.. off idag. Först frös jag massor. Sen blev jag kalasvarm och nu fryser jag igen. Någon glädje hittar jag inte heller i att ha köpt min älskade eftertraktade systemkamera. Nu är det ett faktum; jag är inte normal.


Aja, nu ska jag typ kolla tv & vänta på att kamerabatteriet laddas så jag kan inviga den sen. Ha en bra kväll :) Kram ♥

Juldagen













Vi inleder med bilder och avslutar med att tacka alla nära & kära för en bra jul :) Och tack för allt! ♥

NU SKA VI UT & RÖJA!!!! :D

KalmarPosten


Bild dagen kl. 14:56
Att solen går ner så tidigt är tråkigt. Skönt att vi har snön i alla fall som lyser upp lite :)

 

Haha, mamma ringde förut!
"Haha, säger du till tidningen vad du önskar dig i julklapp?"
"Jasså? Du har sett det? Ja, jag måste ju marknadsföra mina önskningar på något sätt och tyckte att KalmarPosten var ett alldeles ypperligt sätt."
"Jaa, du är rolig du!"

Så om hon av någon anledning hade glömt vad jag önskade mig, så fick hon en påminnelse på posten idag ;)


Tråk på jobb

(Jag har tråkigt på jobbet så roar mig med att ta bilder. Jag gillar att leka med kameror!)


En sax. En bra sådan faktiskt, tror jag. Jag har aldrig använt den, men den känns vass.


Detta går att koppla till en helt vanlig dag. "Det börjar lite suddigt och rörigt, men klarnar sedan upp och slutar oftast bra." Ibland går det över en dag och ibland kan det ta längre tid. Men i slutändan så slutar det mesta klarare & bättre.


För övrigt så är det detta jag har på mitt skrivbord. Och lite onödigt papper, en colaflaska och en kalender. Roligt att veta va?

(Som sagt, det är lugnt på jobbet och jag har tråkigt. Så vad gör man inte?)


Onsdag

God dag mina vänner. Hur går det för er med julklapparna? Jag har en ynka julklapp kvar till min moster, förslag på vad jag kan köpa? Jag har ingen som helst aning om vad jag ska köpa till henne, svårt! Ska ta en runda på stan när jag har slutat jobba och kolla lite. Sen måste jag hitta en klänning till julafton & juldagen också, en snygg julig sådan.

Julen närmar sig med stormsteg nu. Redan imorgon är det julafton, 24:e december.

En sista grej nu bara också. Vart fan har kylan tagit vägen? Snön får inte smälta tills imorgon, för enligt min egna oskrivna lag så ska det vara minusgrader och pudersnö till knäna ute på julafton. Kom tillbaaaaka kyla!


Vi är kända, my! Moahaha


Japp, såhär roligt har jag på jobbet. Moahah! Snart slutar jag jobba..


Dagens

Vi kör en dagens! (Ganska onödig & tråkig information)

Dagens humör: Inte mycket att klaga på, lönen har ju kommit :)
Dagens mående: Ont i ryggen och täppt i näsan. Men jag har vant mig vid det.
Dagens borde: Åka till polisen, men det hinns inte med. (Måste fixa mitt pass...)
Dagens frisyr: En knut på huvudet då jag verkligen inte orkade tvätta håret imorrse.
Dagens klädsel: Mjukis kläder & gosiga uggs! ♥
Dagens planer: Jobba till 17, sen stan med Tove.
Dagens vill ha: Systemkamera (alltid dagens vill ha, tills jag har köpt en!) Och eventuellt två miljoner och ett hus i Frankrike? Det är väl inte för mycket att önska sig av tomten i julklapp va?
Dagens längtan: Gran Canaria, 20 januari - 3 februari.
Dagens fundering: "Undra hur julafton kommer sluta..."
Dagens beroende: Kaffe & varm choklad, varannan gång! Ett starkt sug efter hanburgare också.
Dagens tråkigaste: Att stiga upp imorrse... fyfan. Jag hade kunnat ge mycket mycket mycket för att få ligga kvar i sängen i yttligare några timmar.
Dagens tidning: Läser typ inte tidningar.
Dagens låt: Pink - Mean och all mysig julmusik!


Tisdag

Godmorgon! Satan i gatan vad jag fryser idag, så det fick bli mjukisar till jobbet. Kanske inte är så uppskattat av de andra, men jag orkar faktiskt inte bry mig!

Igår efter jobbet påbörjade jag äntligen julklapps-shoppingen på riktigt! Har nästan alla julklappar klara, eller ja, jag har tre stycken kvar. Den ena av de kvarstående vet jag vad som ska köpas. De två andra, ingen aning! Men sånt får lösa sig idag faktiskt :-) Ska på stan en sväng med Tove och dona lite! Undra om jag kanske har ett paket att hämta ut i rockneby också? I så fall får jag ett sms sen och då kan jag hämta det ikväll. YEY! Inte för att det gynnar min särskillt mycket, men det är alltid skönt att ha julklappar färdiga!

Och just det! Jag har min bil nu igen, med vinterdäck! Kors i taket! Haha.. så nu är jag inte så handikappad längre, skönt! Men nu måste jag fortsätta jobba. Ha en bra dag! Kram ♥


Brrr!!!

Ett konstaterande: Det är inte roligt att gå upp på morgonen när det dröjde två evigheter innan man somnar på kvällen. Och att sen sätta sig på en fullprpppad buss och huttra vid 07.20 på morgonen är inte heller så skoj, men en nödvändighet har jag hört. Och promenaden från bussen till jobbet var verkligen en nödvändighet idag annars hade jag nog aldrig vaknat till ordentligt.

Nu ska jag försöka få tag på min far och se om han kan köra in med mina vinterdäck sen när jag har slutat jobba. Fixar jag bilen så är det ju ett problem mindre och då hinner jag nog till och med fixa julklapparna tills julafton, vilket skulle vara en fördel. Ha en bra dag! Kram ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa det: Privat


Lördag

Det blev ingen utgång igår fast vi planerat det. Åkte en sväng genom stan istället för att sedan spela en runda Uno. Eller två rundor, men snabbt gick dom. Sen vart det sovdags för oss för att orka med dagen som består av jobb. När jag vaknade imorrse så kunde jag inte vrida hurvudet åt vänster. Helt bombsäker på att jag hade fått nackspärr men det är mycket bättre nu så jag har gett upp den tanken ;P SKÖNT!

Jag är för övrigt typ FÖR hungrig. Inte ätit frukost idag heller. Fy på mig! Men min söta lilla bror var tydligen i stan så han ska köpa pizza till mig. Jobbigt bara att jag har lunch vid 16 eller 17, kommer inte riktigt ihåg, men pizzan är här nu och bara väntar på mig! Lite jobbigt att jag typ blir mätt efter en fjärdedel, men vafan. Mat måste man ha!

Nu ska jag jobba. Ha en bra dag :-) Kram ♥


Utgång

Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. 

Utgång ikväll. Jag säger som My's tröja säger. "Tonight's gonna be a good night." Jag hoppas att tröjan har rätt. Fast jag vet att en tröja inte kan påverka. Det är upp till oss att göra det roligt och jag ska försöka! Men först mat. Sen smink. Sen kläder. Och mitt i allt detta ska jag hinna dricka vin också. Jag kommer nog bli full, för det kommer antagligen drickas snabbt. Men my, oroa dig inte. Du ska inte behöva hålla mitt hår ikväll. (Jag kommer ha det uppsatt) HAHA! Skämt å sido, riktigt SÅ snabbt ska jag inte dricka så det ska behövas.
Vi ses i dimman! ♥

Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp. Pepp.


2009-12-18

Varannan minut fryser jag & varannan är jag jättevarm. Tror att jag håller på att blir sjuk! Tyvärr. MEN det stoppar inte mig den här gången. Jag är glad & på bra humör. Spela boll om man har feber eller något i den stilen, det finns värre saker. Imorgon är det Veddes 20års fest som gäller och sen vidare till Kåren. I like! En ny fin vit klänning är inköpt kvällen till ära. Vi kommer få superduperroligt! Fast jag jobbar till 21, men jag är inte bitter!

However. Är ni nyfikna på att se tatueringen? ;-) Den som väntar på något gott.... haha. Äh, ni får helt enkelt se den någon dag. Tiiihihi!

Nu ska jag jobba vidare. Har snart min sista fika och då blir det kaffe. YUM! Kram! ♥


(32 dagar kvar dream-team! En månad & två dagar. Trettiotvå dagar.)


Fredag

Igår var en ledig dag som innebar tatueringsdags. Med My & Tove vid min sida så blev det gjort och resultatet blev toppen. My gjorde ju också en, likadana. A friendship that will last forever. ♥
Ja, bild på den får ni se senare någon gång. "Sisters in arms" står det i alla fall med två hjärtan också. I love it!

Sen på kvällen blev det en promenad till Maxi, mötte upp Tove i Berga centrum typ och sen vandrade vi bort. Och nästan ända hem. DUKTIGT av oss. Vart går vi ikväll? Eller går vi ut ikväll kanske? Vi får se lite :)

Har i alla fall varit på jolbord med jobbet nu på Scandic hotell. Inte så gott faktiskt. Eller jo, sillen & brödet var helt okej. Jag var inte hungrig..
Jag mår illa... det gjorde jag innan julbordet också. Inte okej. Det går nog över snart!

Och sen är det ju dethär med julklappar! VILKA ska man köpa till och VAD ska man köpa? Dilemma. En heldag på stan på söndag? Jag har nog inget större val. Vem vill med?


"Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort."


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägg är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck här för att läsa: Privat


Privat

Detta inlägget är privat. Tryck här för att läsa: Privat


Fullspäckad torsdag

Igår var en fullspäckad dag. Eller ja, ovanligt fullspäckad ;P Först och främst så åkte vi in till stan på förmiddagen och skrev på det allra sista pappret om resan. Så nu är allt färdigt! YEY! Sedan förbi maxi för att köpa ingredienser till pepparkakor som skulle bakas under eftermiddagen. Och pepparkakor blev det. Fast det mesta av mjölet hamnade i allas hår! HAHA! Minst sagt roligt med mjölkrig. Och gott med pepparkaksdeg ♥

(Bilden borde egentligen inte visas! Men mjölkrig var det ja!)

Sen åkte i alla fall jag & my och tränade inne på gymmet i någon timma. Förbi maxi igen och köpa tilltugg för kvällen som skulle bjuda på film. Marley & Jag blev det och vi grät som tre små barn typ. Pappersrullen skickades mellan oss hela tiden, och jag som aldrig gråter till filmer, (aldrig annars heller). Men den var fin. Rolig ibland. Seg ibland. Slutet mycket sorgligt. En ny "gråt-film" är helt enkelt korad!


Privat

Detta inlägget är Privat. För att läsa, tryck här: Privat


Bad day

HEJ!
Idag är ingen superduper jag mår bättre än någonsin dag kan jag säga. Fysikt är det faktiskt bra. Halsen är okej och sådär. Men helst av allt skulle gömma mig i en vrå någonstans och komma fram när jag känner mig redo. Sisådär den 19 Januari. Eventuellt titta fram på nyårsafton också.
Så, nu vet ni. Jag kanske ger er lite mer inblick i det hela senare. Kanske inte. Antagligen så skriver jag bara och raderar sen, så ha inga förväntningar. Men först ska jag försöka klura ut själv vad det är.


P!NK

Oh I've felt that fire and I've been burned
But I wouldn't trade the pain for what I've learned
I wouldn't trade the pain for what I've learned.


Konstiga drömmar

Jag tänkte berätta för er vad jag drömde inatt. För det första hade jag sjukt svårt att somna, tog nog upp emot någon timma kan jag tänka mig. Och när jag väl somnade så drömde jag att...
...jag skulle åka till jobbet. Min röda ford, cabben, stod uppe på parkeringen och jag gick dit. När jag väl kom dit så möts jag av en bil som är totalkvaddad. Cabben är avriven och ligger vikt bakåt på bilen, i bilen hade jag en madrass av av någon anledning som låg utanför och bildörrarna vad helt öppna. Bredvid bilen står ett gäng killar. Den ena var ganska stor och jag frågar vad fan de håller på med. Får bara ett hånskratt till svar. Min bror dyker upp av någon anledning och ryter till dom "Vad fan håller ni på med? Såhär gör man inte, är ni helt dumma i huvudet?" och i den vevan kommer den stora killen fram, lyfter upp min bror och ska slå till honom. Jag går fram, slår till killen ordentligt och ryter att han ska ge fan i min bror och gå på mig om det är något. Rasande var jag. Killarna gick därifrån och min bror försvann på något mystiskt sätt. Jag gick in igen och var fly förbannad. Inte för att bilen var kvaddad, utan för att dom hade gått på Henrik. Sen vaknade jag med ett ryck helt uppstirrad kl. 02,14 och tror att jag har försovit mig. Och hade efter det svårt att somna om igen.
Typiskt!

Undrar för övrigt vad det kan betyda? Någon som vet?


Tisdag

Jag kan börja med att säga att min hals inte är det minst bättre. Sitter just nu och dricker massor med Te i hopp om att det ska försvinna. Är iaf på jobbet idag. Man kan inte ligga hemma för länge för att man har ont i halsen, det funkar inte så!
Igår var vi iaf inne och betalade det sista till resan. Vet ni en sak tjejer & Matthias? VI SKA UTOMLANDS! 42 dagar kvar för övrigt. 9 dagar kvar till tatueringen. Och idag ska jag ta vaccin mot Twinrix. Hoppas jag överlever och att inte vaccinet typ slår ut mitt hjärta eller något. Det kanske bara är svinisvaccin som kan det, men man kan aldrig vara nog försiktig. Nej men jag ska nog överleva det. Jag har aldrig varit nojig för sånt här innan så jag förstår inte varför jag är det nu :P Men jag ska nog överleva det som alla andra normala människor.

Nehe, nu är det mer te som gäller för mig. Hoppas ni får en bra tisdag. Kram ♥

Söndag

Hej på er. Dålig update blir det såhär när man inte har något att skriva. Om ni vill se resultatet av badrummet så hänvisar jag er till My's blogg. Tryck HÄR!

För övrigt så har vi spelat bingo nu ikväll, ingen vinst. Jag har något sjukt ont i halsen! Får se om det blir jobb imorgon eller inte. Nästäppan botades i alla fall av nässpray. Tackar gud för att det finns. Underbart. Men helt kry är jag nog minsann inte.

Ska strax möta mamma & pappa vid Rasta för att hämta vårt vin & sprit som dom har köpt med från Tyskland. Ladda upp lite så att säga. Sen blir det nog lite kortspel.


Ha en en bra avslutning på veckan! Kram ♥


Såhär roligt har man en sen natt i Göteborg! HAHA!

Lördag

Jag vaknar av en hund som ligger och tittar på mig & knuffar mig i ansiktet med tassen. Jaja, bara att gå upp! Gå ut i det regniga och ruskiga vädret. Se fram emot en kopp kaffe och en macka. Gå in, varken kaffe eller macka finns. Inte ens en jävla kaffebryggare har dom här kommer jag på. Hjälp. Bröd är ju inga problem, det är bara att åka och köpa. Men kaffebryggare får fasiken vara.
Gör man ens så? Ber sin dotter vara hundvakt en helg och handlar inte ens hem bröd?! Något pålägg fanns inte heller för den delen. Jaja, det är väl bara att acceptera.

Nu är det iaf snart dags för lunch. Undra vad jag ska hitta på att äta. Vad som finns osv. Sen kommer My ut hit och runt halv 8 tiden förljer jag med henne hem igen för att framåt kvällningen sedan återvända till byn.

Nu - mat. Ha en bra lördag. Kram ♥

Fredags"mys"

Bland den bästa känslan som finns är att göra någon man älskar lycklig och verkligen se det på personen. Just det fick jag och My göra idag, badrummet var verkligen uppskattat. Sånt gillar vi!


Nu är jag i Rockneby precis som planerat. Jag inte inte påstå att jag trivs, men jag kan inte heller säga att det är jättehemskt. Jag vet att imorgon kväll kommer vara värre, men då vet jag också att det är sista natten. Sista natten på obestämd tid. Skönt.. (får man säga så?)
Frågan är vad jag ska göra imorgon.. antigen tar jag det lugnt, eller åker jag in till stan en sväng och kollar julklappar, eller så kan jag underhålla mig med att typ putsa fönster för att det är så högt upp och jag gillar att utmana ödet. Fast jag vill nog komma härifrån levande, så fönsterputsningen skippar vi!
My kommer ut på eftermiddagen vilket är toppen.
Sällskap. Skratt. En bästa vän. Att man behöver!


Paus i idol nu också, undra vad man ska sysselsätta sig med. Ett glas vin står på bordet bredvid mig. Ja, har man inte sällskap så skaffar man sig helt enkelt det! Sällskap i form av vin. Fredagsmys!

Nehe, allt för mig just nu. Jag ska försöka hitta min brors mobilsladd så att jag kan lägga in en bild på resultatet av badrummet. Men den som väntar på något gott...

Kram ♥

Fredag

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid.

Nu är mamma & pappa påväg till Tyskland för att gå på julmarknad och även för att handla alkoholhaltiga drycker och jag ska åka ut till byn sen ikväll för att spendera helgen där. Inte så roligt, men jag tror att jag överlever :) Man KAN ju faktiskt hitta på saker iaf ;P

Nehe, nu ska jag dricka lite kaffe här efter maten & sedan fortsätta med städningen! Blir nog ett inlägg lite senare eller något =) Kram ♥

Extreme home makeover

Ja det kan man kalla det! My & jag fixar och donar! Såååå fint kommer det bli. Och vi hoppas att Lizzie blir glad också! Hihi. SURPRISE!! ;D
Och för övrigt så har vi typ världens bästa teamwork! Vi är BÄST! ♥

Riu Waikiki

Den 20 Januari till den 3 Februari ska jag, My, Tove och förhoppningsvis Matthias spendera våra dagar och nätter på detta fina hotellet i det soliga landet Spanien, närmare bestämt Gran Canaria, Playa del Inglés. All Inclusive slår vi till med. Jag har då alltid sagt; ska det vara så ska det vara ordentligt.









Vi kommer ha två helt underbara veckor! Är ni avis? Synd om er! Jag tycker det är mycket roligare med folk som kan glädjas åt det och tycka att vi är värda den här resan. För det är vi faktiskt! Sen att det finns fler människor som också är värda att åka fast inte kan av olika anledningar, det är tråkigt. Men att kunna glädjas åt andras lycka, det är bland den bästa egenskapen en människa kan ha. Sådant ser jag upp till!


Onsdag

Godmorgon hörrni! Det här med att gå upp vid klockan 05,30 efter ca. 3 timmars sömn är inget jag rekommenderar. Bara så att ni vet. Därför snoozade jag till 05,45. Och för er vetskap så blev jag inte piggare för det. Härliga morgnar!
Min dag ser ut såhär: Jobba 07,00-15,30 och sedan direkt ut till Rockneby för att hämta.. ööhm.. vad var det mer än spriten & vinet? Jag får fråga My sen, för jag har hjärnsläpp. Efter det så ska jag iaf till vårdcentralen och lämna in lite papper (hade varit bra om jag hade haft med mig pappret till jobbet. Ibland tänker jag inte alls.. jag får försöka få tag på det på annat sätt!) Och efter det vid 17,00 när My slutar så har vi lite andra planer.
Det var för övrigt 1 December igår. Förut har det varit varmt, skamligt varmt för att vara november, men nu de första dagarna i julmånaden så har minusgraderna lagt sig som ett täcke över Kalmar. Brr!

Juste! Jag hade faktiskt hemska drömmar inatt, enligt mig själv :P Jag drömde att jag var tvungen att stiga upp senast kl. 06,00 varje morgon (oavsett om det var helg) för att jag inte fick sova för länge. Och jag tvingade mig själv, varje morgon. Vaknade sedan i ren panik (klockan var 03,17) och trodde jag hade försovit mig. Helt förstörd. Sånt handlar mina mardrömmar om. Vad drömmer ni om?
Jag ska bättra mig, jag ska inte sova bort halva dagarna när jag är ledig. Jag lovar att försöka. Men ibland är man helt enkelt trött...

Nehe, nu ska jag ta tag i allt här. Ha en bra onsdag! Kram ♥

Misslyckat, emmy!

Fuck! Träningsskorna låg tydligen i mon ford som är bosatt ute i Rockneby, så någon träning blev det inte. Tog istället 12 minuter i solariet, välbehövligt! Nu ska det stekas hamburgare här och jag ska försöka få upp humöret. Det är la på tiden!

Ikväll är det Ugly Betty och sen Desperata Husfruar som gäller. Sen imorgon jobb 07,00-15,30. Skönt att sluta tidigt iaf! Sen bär det av ut till byn för att hämta träningsskorna och sen träna imorgon istället! Ha en bra kväll :) Kram

Tisdag

Idag är jag ledig, vilket iofs känns skönt. Men det är nog ingen toppendag känner jag. En lite jag-orkar-inte-prata-dag tror jag minsann att det är. INTE okej! Faktiskt inte okej någonstans. Men ska in i gymmet sen och det är skönt på så sätt att då tänker man inte på massa annat, utan fokus fokus fokus!

Nehe.. nu är det kroppkakor som gäller här :) Ha en bra tisdag! Kram♥

RSS 2.0