Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Helgen

Tack för helgen, den var underbar! ♥


Fredag

Tänkte börja med att säga att Sex and the City filmen var helt okej! Jag vet inte varför, men jag föredrar nog ettans film, men tvåan var också bra! Ingen direkt bra handling, men tjejerna och deras kommentarer, sammanhållning gör hela filmen, som alltid! Jag kan definitivt tänka mig att köpa filmen sen och se den igen!

Idag är det skinande solsken och jag sitter på jobbet. Hann med lite solning innan det var dags att åka hit men jag håller alla mina två tummar för att jag ska få gå från jobbet tidigare så jag hinner träffa mina tjejer lite i byn innan kvällningen.


Konversation

Jag - Jag tror jag har växtvärk i beeenet.
Amir - Vad sa du? Har du växtvärk i brösten?
Jag - Nej, i benet!
Amir - Jahaa.. synd att det inte var brösten.
Jag - Jaa, jag kan inte annat än hålla med dig där!

Roliga konversationer på jobbet! Nu slutar jag snart jobba och så blir det hemfärd en snabbis innan jag ska hämta syster på jobbet. Ska försöka hinna med en dusch där emellan också. Sen är det bio ikväll. För övrigt så fick jag kramp i foten igår. Jag kan säga som såhär att min fot ska vara jääävligt glad att den fortfarande sitter kvar!


Flummigt

Stina - Emmy, uppdatera din blogg!
Emmy - Men jag har redan gjort det idag.
Stina - Gör det igen!
Emmy - Ska jag skriva något analyserande eller något flummigt konstig inlägg?
Stina - Hmm.. något flummigt!

Ledsen att göra dig besviken långben, men jag kommer inte på något flummit. Däremot kan jag säga som så att jag är inte lika lättirriterad, arg, deppig, som jag var igår. Idag är en dag med sol & bio. Så idag kan jag nog kanske till och med prata om saker, faktiskt, tror jag. Eller i alla fall svara på frågor, mer utförligt än bara en nickning eller skakning på huvudet. Så pass på, det händer inte varje dag!


Sex and the City 2

Ikväll är det dags för premiären av Sex and the City 2. Jag har en fråga som jag antar att jag har svaret på strax innan 24 ikväll, och det är: Kommer Carrie dumpa Mr. Big och bli tillsammans med Aidan igen? Eller håller hon fast vid Mr. Big? Only time will tell ;)


Thanks for the memories even though they weren't so great.

 
Hej, jag heter Emmy & jag är mörk. Mycket mörk.


Onsdag

Jag somnade nästan direkt när jag gick och la mig igår. Vaknade igen kl. 00,10 med ett ryck. Klarvaken och halvt panikslagen. Allt var så himla verkligt. Blickarna, skratten.. och jag stod ensam kvar, precis som så många gånger tidigare. Somnade sedan igen efter en halvtimma kanske och vaknade halv 6. Låg kvar i sängen, gick upp halv 7 och var på jobbet vid halv 8.

Nog om det. Jag orkar inte. Jobbar till 16,00 idag och då funderar jag på att ta en sväng på stan. Eller gå en promenad kanske i väntan på att My slutar. Ikväll blir det Grey's, i alla fall för mig :) My ska nog ut på annat galej :) Hoppas ni alla har en bra dag! Jag ska springa och käka nu. KRAM! ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Tisdag

Dry your eyes, clear your mind, you just gotta take it one day at a time. Dust off your heart, take it off the shelf, you gotta remember to love yourself!

Igårkväll kom Stina och mös med oss :) Vi spelade kort och hade det allmänt myspys. Tack för kvällen, ni är bäst! ♥


(Det kommer nog mer under dagen... runt kl. 15.)


En "helg" i Helsingborg!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har, som ni vet, varit i Helsingborg. Åkte ner i fredags morrse och hade en ganska rolig resa måste jag säga :) Buss till Alvesta för att sedan vänta en kvart på anslutande tåg.


Ett tappert försök att ha roligt i väntan på tåg ;)

Sedan var det en 1 timmas lång tågfärd till Hässleholm för att byta yttligare en gång. Lyckades underhålla oss ganska bra på tåget. Efter en stunds tystnad säger My: "Har du torra ben?" Jag: "Om jag har torra ben?! :S" Haha!! För underbart roligt!


Vi är söta!

Väl framme i Helsingborg låste vi in våra väskor och gick en sväng på stan. Satte oss på ett litet torg och var allmänit tysta.
Emmy: "Alltså, är Helsingborg större än Kalmar?"
My: "Skojar du med mig?"
Emmy: Nej..?"
My: "Menar du storleksmässigt eller invandrarmässigt?"
HAHAHAH!! Klockrent!



Sedan mötte vi upp Fiia som vi bodde hos och gick lite till på stan osv. På kvällen åkte vi till Lund för att kolla läget på Lundakarnevalen. Det var inte så mycket att hänga i Julgranen dock så vi åkte hem igen och slappade och sedan sov.

När vi vaknade upp nästa dag tog vi en tur över till Helsingör, Danmark för att chilla lite. Och efter den resan åkte vi ut till Väla & även ett annat köpcentrum. Blev ingen shopping för mig, men en härlig dag blev det i alla fall! På kvällen vankades det grillfest, men jag och My bestämde oss hastigt och lustigt att köpa tågbiljetter en dag för tidigt och åka hem. Och ja, hem kom vi. Var hemma typ halv två på lördagnatten! Hua vilken resa! Men det var SÅ värt det ;)

Igår fick vi yttligare ett impulsryck och åkte ut till Stina. Där blev det solning och grillning för hela slanten. En helt UNDERBAR dag med världens bästa vänner! Sånt tycker vi om och vi måste göra om det snart! Sommaren verkar ju ha kommit ♥ Åkte även upp till stallet en sväng och gosade med Tequila. Myspys!



Tack för en underbar dag tjejer! Ni är bäst!


Torsdag

Helgen ska bli underbar. Helgen måste bli underbar! Den blir underbar om man gör den underbar, så är det ju alltid :-) Tips på roliga saker man kan göra i Helsingborg mottages tacksamt ;)

Jag vet inte varför jag känner mig nere & låg idag. Antagligen för att det händer saker som jag inte kan påverka.

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Onsdag

Godmorgon godingar! Har ni sovit gott? Jag, dum som jag var, kläckte ur mig igårkväll "Jag har sovit ordentligt nu i flera nätter!!" Ja mina vänner, det var sista gången jag sa det! :P Det tog ett litet tag att somna igår.. Men jag somnade och jag sov hela natten :)

Idag blir det jobb fram till 17,00 och sedan får vi se vad som händer. Det är ju Grey's ikväll och det vill jag inte missa! Måste packa idag eller imorgon också, men känner jag mig själv rätt så blir det imorgon efter jobbet. Jag & syster åter ju nämligen till Helsingborg över helgen om ni har missat det. Vi har hitta på en massa saker är planen, så jag är säker på att helgen blir bra!

Nu ska jag jobba vidare här och börja skriva om inlägget jag skrev igår som bara försvann. Får se hur det blir :-) Om jag ens gör det ;P Kraaam! ♥


-

Okej. Nu är jag måttligt irriterad. Jag hade precis skrivit ett lååångt inlägg och när jag tryckte på "publicera" så försvann allt och jag hamnade på blogg.se's förstasida igen. Och så loggar man in igen och allt. ALLT! är borta.

Fast när jag tänker efter så kanske det var lika bra. Jag besparade er några minuters läsning, för jag skojar inte när jag säger att det var en uppsats. En osammanhängande uppsats om allt och ingenting. Reflektioner. Relationer. Livet. Att lära känna sig själv. Och massa sånt. Så njut medan ni kan, för någon gång orkar jag kanske skriva om det. Men inte just nu, för jag slutar jobba om 20 minuter :)

Tisdag

De senaste dagarna har varit fullproppade, därav den dåliga uppdateringen. 50-tals/års fest, pizza, film, Lizzies födelsedag (GRATTIIIIIIIIIIS!! ♥), badminton, skratt, mer skratt, mys ute med filt, chips, godis, musik & vin. Ja, helgen har helt enkelt varit bra!
Nu är jag åter igen tillbaka på jobbet för en arbetsvecka på 3 dagar. Sedan på fredag bänkar jag & My oss på tåget mot sydligare breddgrader, nämligen Helsingborg. Ska bli roligt att komma till en annan stad för en helg faktiskt, vidga sina vyer ;)

Just det! Premiärbiljetter till Sex and the City är nu hämtade! Så tjejer, vi ska se premiären!!!! :D Wee! Can't wait!


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Mys på krögers

Igår efter jobbet var det bara att bege sig hemåt för att göra sig iordning. Det vankades nämligen tjejmys på Krögers. Så lite smink och en knut på huvudet senare så åkte vi inåt stan. Regnet öste ner och åskan drog fram, men krögers är krögers, ingenting kan stoppa ;)

Från början var vi bara jag, My & Stina som satt och mös :)



Men vid halv tio tiden kom även Nadja och sen dök Bella upp. Jag blev inte långvarig för jag kände att jag var tvungen att sova eftersom jag jobbar idag. Men, som vanligt tycker min kropp att det är överskattat att sova när jag själv känner att jag borde.

Whatsoever. Tack för en mysig kväll tjejer! Nästa gång kan vi väl försöka passa in när det är fint väder också va? Det skulle liksom vara pricken över i:et ;) ♥


Javisst!

Nästa inköp: Rullstol (elrullstol!)
Jag menar verkligen inte att klaga, för jag gillar att ha träningsvärk (ibland...) men detta sitter i hela kroppen! Under fötterna, insida & utsida lår, vader, händer, biceps, triceps, handler, rygg, svank. Överallt är ett bättre ord än att rabbla upp allt. Plus ett blåmärke. Jag undrar bestämt hur jag ska kunna köra bil och jag undrar ännu mer vem som tar på sig ansvaret att bära in mig i sängen ikväll?
Vet ni vad det värsta av allt är? Ne, trodde inte det, men här kommer svaret: träningsvärk är alltid värst dag 2, vilket i mitt fall är imorgon!



Sol & värme i NYC, och inhandlade snygga skor i påsen. Fortfarande oanvända ;)


Onsdag

Emmy - Myy? Myy? Myy.. vi måste nog gå upp nu..
My - Mmh.. aa..
Emmy - Klockan är snart halv 8..
My - Fan.. jag HATAR klockan!
Nej, dagar som dessa är inte klockan ens bästa vän. Speciellt inte när jag började jobba vid 8, my skulle vara hos frisören vid 8 och innan dess skulle vi hinna ta ut pengar.

Jag sitter i alla fall på jobbet med händer som pulserar, ett blåmärke på knät och en rygg som värker. Igår agerade jag nämligen trädgårdsmästare. Jag lärde mig i alla fall två saker av det. Och det är att när (läs: om) jag gifter mig med min drömkarl och skaffar ett fint hus på landet så ska 1. mannen vara händig. 2. det ingå en traktor i köpet av huset.
Men (måste tilläggas) jag hade i alla fall ganska roligt när jag höll på!


Tisdag morgon

Utsikten från min plats på jobbet en solig morgon kl. 06,30. Ja, det är ganska korkat att klaga på utsikten i alla fall! Ska sitta här till 15 idag och sedan vet jag inte om jag ska ut till Rockneby en sväng faktiskt. Min syssling är där och kollar på häst så det beror på ifall hon har återvänt till Motala då eller om hon är kvar :) Vi får väl se! Hoppas ni får en fin dag. Kram ♥


HAHA!!

Jag gick in på felsms.com för att få lite tidsfördriv och jag trodde jag skulle dö på kuppen! Såhär mycket har jag inte skrattat på hela dagen, och ändå har jag haft en hyffsat bra dag! HAHA!


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Måndag

Jag tror att idag är en bra dag. Hade lite ont i huvudet när jag vaknade, men heey.. det finns dom som har det värre. Jag får svindel på jobbet vill jag lova då vi har flyttat upp till plan 4 nu. Ni vet ju vad som hände med World Trade Center, så jag vet vad jag har att vänta mig nu. Kommer det ett flygplan så får jag typ.. ducka & hoppas på det bästa. Eller något. Haha, som att det skulle inträffa :P

Whatsoever. Slutar jobba 19 idag, men innan jag slutar så ska jag ha lunch och till lunch ska jag äta spagetti och köttfärssås! Det är typ dagens höjdpunkt.. ja faktiskt. Eller nej, det var lite utav en höjdpunkt att jag kom upp ur sängen också. Nu måste jag sluta klottra, detta hänger inte ihop någonstans.

Och från en sak till en helt annan. Som ni vet så älskar jag att uttrycka mig i text, på alla möjliga vis. Undra om man skulle kunna göra något av det? Förslag mottages tacksamt!

Ha en bra dag. KRAM! ♥


My's överraskningsfest

Jag har egentligen bara en sak att säga och det är att gårdagen var toppen! Allt klaffade och my blev jätteglad! För er som inte vet så hade jag fixat en överraskningsfest för My då hon fyllde år i onsdags. Många av dom som var bjudna kom och när My kom hem.. för att hämta en sak egentligen, så hoppade alla fram och SURPRISE! Hon blev helt ställd och mycket glad. Ja, vi som fixade festen gjorde det bra!
Kvällen avslutades på O'learys med härligt umgänge innan jag åkte hem ungefär halv 2.


Orkar inte lägga in fler bilder nu för min dator laggar. Så jag funderar på om jag ska slänga ut den eller om jag ska stänga av den och slå lite på den.

Tack för helgen mina vänner, den har varit toppen!  ♥

Lördag

ja, det kanske skulle underlätta om man i alla fall kunde tro på sig själv och att man har gjort något bra. eller gör något bra. eller någonsin har gjort något bra.

Resa till Helsinborg är i alla fall bokat nu, yey! :) Blir nog en bra helg tror jag! En annan stad och nytt folk, sånt är väl alltid roligt! Såå.. 21-23 Maj ser ni mig inte på Kalmars gator, I'm out!

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Fredag

Idag är det fredag och sedan har jag en ledig helg framför mig! Jag känner på mig att det kommer bli en bra helg! Eller något i den stilen. Måste i alla fall tänka positivt :) Igårkväll var ingen höjdarkväll. Mitt humör var sjukt dåligt hela dagen och det kändes som att jag skulle börja gråta när som helst. Men sån är inte jag. Sånt gör inte jag. Nej jag kurar ner mig i soffan och är tyst istället och koncentrerar mig på TV:n. Yeah, that's me!
Idag mår jag lite bättre i alla fall. Har sagt till mig själv att jag inte får hålla på som jag gör då det inte alls är roligt. Jag står liksom inte ens ut med mig själv och hur ska då någon annan kunna stå ut med mig? Ja, det är den stora frågan jag ställer mig hela tiden. Men men..

Vilket jävla väder vi har då?! Vart tog våren vägen och vem välkomnade hösten i MAJ?! Äh, jag borde kanske koncentrera mig på saker jag kan påverka istället :)

Nu ska jag fortsätta jobba och hoppas att jag inte åker på fler samtal där jag blir utskälld efter noter och får skulden för att ha förstört någons liv. Det är definitivt inte rätt dag för det! KRAM! ♥


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Torsdag

Igår var det alltså My's födelsedag. Den firades med en hektiskt dag med mycket paket, kakor, tårta, pizza, umgänge och sist men inte minst födelsedagsfest. Vi spelade med andra ord, sjöng singstar och hade det allmänt trevligt =) Sedan blev det utgång! Harrys var det som stog på schemat. Länge sedan jag var ute på en onsdag, men det är ganska skoj! :) Blev en lyckad dag & kväll!

Nu är jag bänkad på jobbet och ska strax hämta kaffe. Hoppas ni har en fin dag alla söta :) Kram! ♥


Grattis på födelsedagen bästa vän!

Jag tror att det var vårt gemensamma intresse, nämligen hästarna och Udden som förde oss samman från första början. Vi umgicks inte särskillt mycket på den tiden utan under en längre period var det gemensamma vänner som gjorde att vi träffades. Vi gick på samma skola, träffades ibland och pratade i korridoren. Men vi var inte bästa vänner.
Jag vet hur jag alltid såg upp till dig. Du var tjejen med hjärtat av guld och glimten i ögat.

Tiden gick och vi har aldrig riktigt släppt kontakten helt, vi har byggt upp en vänskap som jag tror är sällsynt. Sedan ungefär ett och ett halvt år tillbaka har jag sett dig som en syster och vi har åkt på diverse olika roadtrips/semestrar tillsammans och nya äventyr är inplanerade även detta året. En tatuering sitter i nacken som för mig kännetecknar den finaste vänskapen jag någonsin har haft och kan tänka mig.

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med den här texten mer än att du är en av de viktigaste delarna i mitt liv och du tillför en stor mängd glädje. Oavsett hur jobbigt något är så är du alltid klok och kommer med goda råd samtidigt som du klämmer in något klämkäckt och får en att skratta fast man egentligen vill gråta. När du skrattar är det svårt att inte skratta med dig oavsett vilket humör man är på. Det finns inget ont i dig om man inte förtjänar det (när du kittlas räknas inte, det är trots allt ganska roligt, haha!)

Jag hoppas att du vet om vilken underbar och speciell människa du är. Du är en perfekt vän. Du är unik! Att du har valt att ge mig din vänskap är för mig obegripligt, men jag är evigt tacksam och jag hoppas att det betyder lika mycket för dig som för mig. Du är min bästa vän & syster och oavsett vad som händer så kommer du alltid vara det.

Grattis på födelsedagen My! Jag hoppas du får en riktig toppendag och ikväll ska du firas med buller och bång. Jag bjuder på drinkarna, både till förfest & ute, bara så att du vet. Se det som en födelsedagspresent.
Jag älskar dig syster!


Note to self


Kom på nu att jag måste lägga upp alla bilder på Facebook från NYC resan. Så detta inlägget är mest som en påminnelse till mig själv: LÄGG UPP BILDERNA!


Tisdag

Igårkväll bestämde jag mig på något sätt att jag skulle somna och sova gott och sedan vakna upp på strålande humör. Yeah right, sova är överskattat tycker min lilla hjärna. Orkar inte riktigt bry mig om det just nu, allt jag vet är att ikväll ska jag nog tro att jag inte kommer somna. Tänka tvärt om liksom, det verkar vara så jag fungerar?

Annars är det som vanligt jobb som gäller idag. Slutar 18,30 och om jag fortfarande lever då så planerar jag att gå en snabbis på stan innan My slutar jobba. Sen ikväll blir det nog lugnt tror jag för imorgon är det ingen vanlig dag - det är systers födelsedag!!!! ♥

Nu ska jag springa på fika här och sedan är det möte som gäller vid 14,00. Hoppas ni har en bra dag! Kram!


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


RSS 2.0