Gran Canaria, dag 11

Hej pa er.

Idag har vi varit pa en liten utflykt ett stort gang. Vi har gaddat ihop oss med ett svenskt gang pa tre killar och sedan ett stycke broder som vi hanger ganska mycket med. Sa de tog med oss till Puerto Rico idag. Vadret ar molningt och trakigt, sa det var en perfekt sysselsattning! Gick langs en lang strandpromenad och my och de andra grabbarna badade for fullt i Atlanten ;) Faktiskt sa verkade det inte vara saaa jattekallt...
Sedan blev det en taxi tillbaka for att slappa lite pa rummet och nu sitter vi har.

Ikvall blir det lugnt igen. Ska spela plump med de andra har jag hort? Hm, aldrig gillat det kortspelet, men det kan kanske bero pa att jag inte riktigt vet hur man gor? Jaja, jag far ge det en chans!

Imorgon hoppas vi pa sol igen! :)

Ha det bra alla dar hemma, saknar er massssssor! Kramar ♥


My & jag pa kreta i varas.

Gran Canaria, dag 9

Hej pa er dar hemma. Jag har hort att vadret kanske inte ar det basta? Snostorm & grejer. Ja, jag kan saga som sa att jag ar glad att vara har! Fast a andra sidan sa ska den svenska vintern vara som den ar nu. :)

Idag har varit den varmaste dagen pa lange. Vi steg upp lagon till frukosten och sedan nastan direkt ner & stekte. My's ansikte ar brunt, jag ar avis! Fast jag har ju min mage... alltid ett sakert kort! Hur eller hur sa har det varit en solig och underbar dag! Vi ska alldeles strax in till supermarket har bredvid och kopa lite barcardi breezer och chips som vi kan gotta oss med innan det ar dags for kvallsmat.

Ikvall ska Tove & Matthias ut med ett svenskt syskonpar som vi har traffat. Far se om man hanger med eller inte. Paryhumoret ar inte pa topp, men om det blir som sist sa kommer de andra lyckas overtala. Vi far helt enkelt se :)

Imorgon hoppas vi pa sol igen. Mycket mer solbranna maste pa om man ska vaga visa sig hemma igen. Vilka hoga forvantningar alla maste ha?! Hihi.

Och en sista sak; har man ingen van pa mobilen dar hemma, sa skaffar man sig. Om man sa sjalv ska behova vara den vannen ;) HAHA!!


Ha det nu underbart dar hemma i all sno! Tanker pa er. Saknar er! Kramar! ♥

Gran Canaria dag 8

Hej pa er. Vill borja med att beratta att IDAG har JAG haft mitt korkort i 2 ar. Haha! Vet inte om det kommer firas ikvall da syster busmus ar valdigt bakis ;) Men det ar okej. Jag tror att det ar min "tur" att bli full sa jag kanske kan klara det sjalv. Hur eller hur: Grattis till mig sjalv!!!

Igar traffade vi ett svenskt syskonpar och en himla massa trevliga tyska killar. Satt och forkrokade med dem nere i salongen till musik och med drinkar. Vi som absolut inte skulle ga ut heller blev ganska snabbt overtalade sa vi gick till en Irish bar pa Kasbah och sjong kareoke. MYCKET rocligt maste jag saga att det var. My och jag gick till hotellet tidigast och var dar nagon gang mellan 03-03.30, svart att ha koll pa tiden. Nar vi vaknade imorrse hade vi en lapp innanfor dorren dar det stod "HEMMA. Kl. 05.00" fran tove. Sicken partypingla! Underbar kvall!

Idag har det varit en bakisdag med nagra timmars sol bara och lite regnstank, men det ar okej. Ska bort till Yumbo nu & kopa bocker.

Hoppas att ni allihopa har det bra dar hemma. Snart kommer vi & livar upp stamningen lite, men forst ska vi sola sopnder oss i yttligare nagra dagar. KRAMAR ♥

Gran Canaira dag 6

Hej underbaringar!

Vi har det toppen har nere i Playa del Ingles maste jag saga. Tove fyller 18 idag sa grattar henne lite; GRATTIS BABE!

Idag har vi varit i Palmitos Park, en jattestor Djurpark utanfor Maspalomas. Holl i papegojor (fick aven pussar av en papegoja), kollade pa massa andra djur och pa en fantastisk ornshow! IMPONERAD!!! Bilder togs till tusen med de far no se nar vi kommer hem.

Ikvall ska tove firas lite ar tanken och imorgon hoppas vi pa fint vader igen (har varit molnigt idag faktiskt...) sa att vi kan pressa lite. Har en vecka kvar har nu. Underbart.

Forlot for dalig uppdatering, men vill inte sitta sa mycket vid datorn pa semestern. Ni ska vara glada att ni far veta lite vad som hander ;) Haha

Hoppas ni allihopa dar hemma mar bra. Saknar er!

Tusen Kramar!! ♥

.

Snabbt inlag nu.
Har solat nastan hela dagen och aven kopt en strandklanning.

Ja sammanfattar med detta: VI TRIVS!!

Tusen kramar!

Gran canaria, dag 3

Hej igen! Vi kommer nog bli stammisar pa den har spelhallen dar det finns internet.
Hittills har vi inte gjort sa speciellt mycket mer an njutit av varmen och solen, samt atit massa mat. Viktuppgang pagar for fullt vill jag lova, hua!
Jag har faktiskt till och med badat i poolen idag! Ar ganska stolt over mig sjalv och ja tror my ar stolt over mig ocksa. Sag nu att man kan stoppa in minneskort fran digitalkameran har sa att vi kan lagga in lite bilder, men vagar inte prova idag. Men sa smaningom sa kommer det nog in :) Kanske ska fraga nagon har forst och se sa att det verkligen gar.

Vi har pratat om att aka till ett vattenland nagon dag och simma med sjolejon! VILKEN GREJ!!! Och har aven pratat om att aka ivag pa kamelsafari. Det kommer ni fa hora mer om senare i sadana fall. Hoppas att ni allihopa mar bra! Jag mar fantastiskt bra! Har inte vagat oss ut pa nattklubbar och sadant an, men det kommer kanske. Kanner inget storre behov av det just nu utan det ar bara skont att vila upp sig.

Ha det underbart dar hemma! Jag saknar er! Manga kramar!! ♥

GRAN CANARIA! Dag 1.5

Hej pa er dar hemma! Just nu sitter vi i en spelhall och kollar lite efter en VARM dag i solen. Hur har ni det?

Mer uppdatering kommer `nagon annan dag nar jag kanner att jag har mer att skriva, just nu bara njuter vi! Ska forsoka fa upp bilder ocksa.. Saknar alla dar hemma. Puss & Kram

-

Jag höll nyss på att vrida mitt knä ur led. Poff sa det så satt jag på golvet för att jag vred kroppen men inte foten. Ajaj. Men den smärtan har gått över nu!

Annars gör jag inte mycket mer än dricker kaffe osv. Har fått svar på min fråga till någon sjukvårdupplysning idag också. Men det hör inte hit =) Jag har en resa att se fram emot nu! Det är nära!

Men nu ska jag ner & förpesta TM-hörnan med min närvaro. Kram ♥

Tisdag

Igår var en riktig pissdag, som ni kanske märkte? ;-) Jobbet gick piss & jag hatade det över allt annat. Jobbet kommer antagligen gå käpprätt åt ..... idag också men nu har jag i alla fall bestämt mig för att ta tag i mitt liv efter resan.
Hur eller hur så blev humöret sakta men säkert bättre ju mer klockan blev. Jag och My provade kläder som två idioter och vi fick oss alla en hel del goda skratt. Undra vad jag skulle göra utan er två? ♥ Jag kan även tillägga att min väska för tillfället väger 18 kg och jag har inte ens packat klart. Woups!

Ikväll blir det i alla fall att packa klart det sista också. Och sedan eventuellt lite kortspel och mys kan jag tänka mig. Men först ska jag jobba klart för dagen. Ha en underbar tisdag :-) Kram ♥


Kommer ni ihåg Sally? Detta kommer bli min typiska stil nu under resan ;-) Speciellt strumporna!


2 dagar kvar

This shit sucks!


Jag måste verkligen ha semester nu!

Måndag

Tillbaka på jobbet efter en festlig & ledig helg. Imorrse skulle vi gått upp tidigt för att hämta mitt nya pass och ta en sväng på stan men det där med att gå upp tidigt kände nog ingen för. Så sov lite längre och sedan åkte vi in till stan innan jag började jobba. Nu är det mesta som ska köpas in inköpt. Härlig!

Förövrigt så mår jag bra tror jag. Om en vecka ligger vi och steker vid stranden/poolen. Gutt!


Typ två timmar senare är jag tillbaka från mötet på jobbet. Nu ser ni vilken tid det tar för mig att skriva ett blogginlägg ibland.. suck. Aja. Ska jobba vidare nu. Kram ♥





NYC - here i come!

Galet. Mamma har bokat biljetter nu. Den 7/4-12/4 blir det New York.
Jag & mamma. Antingen blir det katastrof, eller blir det alla tiders. Jag hoppas att det blir superbra!

Ännu en sak att bocka av på "att-göra-innan-jag-dör-listan".

Fredag

Kors i taket.
Dra på trissor.
Mamma kanske ska bjuda mig på en resa till new york i början av april.
Undra vad jag har gjort för att förtjäna det..
Jösses.
Jag är chockad.


Godmorgon föresten! Hur mår ni? Själv mår jag hyffsat, lite trött & sådär bara. Blev inte så många timmars sömn inatt men det gör då ingentingen för imorgon är det helg vilket innebär att farmor ska firas och det blir fest hos Tove & Matthias all night long.

Nu blire jobb för mig till 16,30 och sedan får vi se :) Ska eventuellt få mitt hår kapat idag också, yey! Jag tror det behövs. Mitt hår har nog blivit tunnare den senaste tiden. Blä, som att det inte redan var tunt. Nej åter till saken. Nu ska jag jobba. Kram ♥

(5 DAGAR KVAR TILL GRAN CAN! DO WE LOVE IT? YES WE DO!)



NYC


6 dagar!

6 dagar kvar mina vänner! 6 dagar! Imorgon är det bara 5 dagar kvar.
U N D E R B A R T ! ! !


Torsdag

Dagen började bra. Vaknade och ville verkligen inte gå upp. Ville inte jobba. Ville ingenting, heja. Hade dessutom totalt glömt bort att jag skulle hämta Fia innan jobbet så jag tänkte ju att det gick att ligga kvar lite längre i sängen än vad det egentligen gjorde. En stressad Emmy i sin bil rullar iväg och kommer till jobbet precis i tid.

Efter 10 minuter på jobbet får hela kontoret ett mail: 

"Hejsan
Är det någon här som är ägare till en grön Skoda ?  Billjusen är inte avstängda.

Hälsningar
Eva"

Javisst, det var bara att ta på sig jackan och traska ut igen. Hoppas bilen startar när jag slutar för dagen.
Jag ska för övrigt börja sitta på TM idag på jobbet (igen) och jag ser inte alls fram emot det. För det första så måste jag välja mellan att ta min lunch 11,00 eller 15,30 idag (jobbar 8,30-17) och det går inte. Tar jag vid 11 kommer jag vara hungrig vid 3 igen och tar jag vid halv 4 så har jag hunnit tyna bort innan. Så jag ska stå på mig lite och säga att de tiderna inte funkar för mig.

Nu ska jag hämta kaffe och få upp värmen tänkte jag! Ha en bra dag :-) Kram ♥


(SEX DAGAR KVAR!)


7 dagar

En vecka kvar.
Om en vecka är vi påväg.
Om en vecka har vi två fantastiska veckor framför oss.

Busmus, du måste snart börja packa ;)
Och jag, ja jag måste nog ta mig i kragen!



Onsdag

Jag hatar att frysa & jag hatar att vara varm, när det inte är på mina egna villkor. Så, nu vet ni!

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit gott tills dess att klockan ringde. Då var det kört. Fryskyckling som jag är så kunde jag verkligen inte gå upp från sängen. Fyfasiken.
Vaccinationstanten var i alla fall trevlig igår och jag frågade vad det var för fel på mig. Efter lite följdfrågor och sådär så sa hon att det antagligen inte var någon fara, att jag var helt normal. Men också att OM det blir värre så skulle jag gå till doktorn och ta prover. Jag? Ta prover? Nejtack. Det är nog en av de få saker här i livet som jag verkligen inte vill göra om det verkligen inte behövs. Ja, jag kanske är rädd för svaren, jag vet inte. Övrigt folk vill säkert veta om det är något fel på dem, men jag föredrar att gå ovetandes, så enkelt är det.

Annars har inte mycket nytt hänt i mitt liv. Ingen koll alls på mina tankar. Men nog om det. Hoppas ni får en bra onsdag! :-) Kram ♥

Berg-och-dal-bana

Min kroppstemperatur steg snabbt upp till närmre 50 grader tror jag.
Halsduken åkte av! Mössan likaså.

Lite då & då under dagen har jag undrat vad jag gör här... Om tanten på vårdcentralen är snäll så ska jag fråga vad det är för fel på mig. Fast hon brukar vara ganska otrevlig. Suck...


Äta bör man, annars dör man

K-k-k-k-a-a-l-l-l-l-l-t-t-t-t-!-!-!
Jag tror att jag är i stort behov av semester. Jag har snart lunch men är inte hungrig. Äta är ett måste så det får bli flygande jakob på restaurangen här bredvid. Undra hur många tuggor det krävs innan jag är mätt. Jag tror att jag har en kroppstemperatur på ungefär 30 grader.

30 minuter senare:
Nu ska jag på lunch. Sen möte 14-15 och sen spruta. Fortfarande inte hungrig, men äta bör man annars dör man, har jag hört. Have a nice day ♥


Tjilivippen


Tisdag

Är det inte det ena så är det det andra. Jag blir så trött på mig själv, F-A-N!
Nu är min fot typ helt bra med igår började något annat skit istället. Värmeslag kan man säga att jag hade. Kunde inte skratta för då blev jag kanonvarm och lika så när jag rörde mig. Sen vaknade jag i morrse vid kvart i 6 och var supervarm igen. Däremot när klockan ringde vid 07,15 så höll jag på att frysa ihjäl. När jag gick upp höll jag på att frysa ihjäl. NU håller jag på att frysa ihjäl.
Vi har redan gjort ett konstaterande; jag är inte normal. Men det visste vi ju redan liksom. Jag vet inte vad som håller på att hända med mig, men det känns inte okej. Eller det är helt enkelt inte roligt! Nej, inte alls faktiskt.

Nu ska jag jobba vidare här. Hämta kaffe och inte gå utanför dörren. Biljäveln krånglar ju igen också. Bromsvätska, hur fyller man på? Tydligen så behövs det. Vi får se om jag överlever färden till Vårdcentralen (sprutan 2 mot Twinrix) eller inte.

Helst av allt skulle jag bara vilja bädda ner mig i en varm säg med ett varmt täcke och ligga där hela dagen. Men det funkar inte så, tyvärr...


Suuuuuuuck!

Okej, snart börjar jag gråta! (Nästan i alla fall!) Jag spillde varm(!) choklad över halva mitt skrivbord, halva mig (mina ben) & delar av min jacka. Dagen som jag trodde skulle bli bra, kommer inte bli det. JÄVLA KLANT jag är!


Måndag

God Morgon! Har ni sovit gott? Jag har faktiskt sovit gott! Somnade ganska snabbt, inte vaknat en enda gång och ja, helt toppen! Min fot är däremot inte bättre, igår övervägde jag att hugga av den, men insåg ganska snabbt att det var dumt ;-) haha.. Hur eller hur så sitter jag på jobbet nu och om man bortser från en kvaddad fot och lite nästäppa så mår jag bra. Det känns skönt att säga så jag gör det igen; Jag mår bra!

Idag är det jobb som gäller fram till 16,00 och sedan vet jag inte riktigt vad som hittas på. Såg nyss att polisstationen har öppet till 19,00 på torsdagar så då ska jag i alla fall hämta mitt nya pass, och imorgon ska jag iväg och ta spruta nr. 2 mot Twinrix. Sen på lördag fyller min farmor 80 år så då antar jag att det blir en tur ut till byn för att fira henne. Och det är inte många dagar kvar innan vi åker nu heller, 9 för att vara exakt, så det finns en del att fixa inför det också.

Men nu innan jag gör något annat så ska jag jobba klart för dagen! Ha en bra start på veckan! Kramar ♥


Söndag kväll

Igårkväll efter jobbet så blev det direkt en bilfärd till festen, närmare bestämt kl. 22,00. Träffade folk jag inte har sett på över ett år, så det var trevligt med folk som man visste vilka det var :-) Sen kom taxin som tog oss vidare till O'learys där vi dansade loss ett tag innan My & jag gick och åt och slutligen åkte hem. Rolig kväll :)

Idag har inte varit fullt så rolig dag. Jag har en fot som gör ondare än någonsin och nu framåt kvällskvisten har huvudvärken sakta men säkert smugits sig på (inte bakfylla!) men det går nog över som allt annat hoppas jag :-) För nu har jag en vecka fylld med jobb och jag behöver varenda öre som kommer tjänas in då två veckors obetald semester drabbar mig ganska hårt på februarilönen. Hua, men det överlevs som allt annat.


Nej, nu ska vi titta på New Moon! Ha en mysig söndagkväll! Kram ♥

Privat

Detta inlägget är Privat. Tryck HÄR för att läsa det.


Lördag

Gog eftermiddag! Hur står det till i stugan? Här är det bra tror jag, har sovit apdåligt inatt bara. Vaknade med ett ryck två gånger och kunde inte somna om på ganska länge. Vet att jag drömde något, men kan inte sätta fingret på vad det var..

Hur som haver så är det fest som gäller ikväll. My's kusin har födelsedagsfest med massa folk så det blir nog skoj! :-) Men innan alla dessa festligheter så ska jag först jobba klart för dagen. Slutar vid 22, så det är lååång tid kvar. Men jag är inte bitter!

Nehe, dags att ta sig i kragen och hämta kaffe sen jobba på så tiden går fort. Ha en bra dag! :-) Kramar ♥


Fredag

Nu har man varit ledig i 3 dagar men inte är man piggare för det.
Kan möjligtvis vara för att det har blivit två sena kvällar med spel & trevligt sällskap, men ändå.

Jag har för övrigt gjort av med alldeles för mycket pengar nu under min lediga tid, på saker som jag egentligen inte behöver, men ändå älskar så som mjukis-dress. Suck. Men den är världens mysigaste! Nästan i alla fall.
Kallt är det också, men jag är absolut inte bitter!

My och jag kom på en sak. Vi ska göra som Kenza när vi är utomlands. Alltså, ta dessa dagliga hoppkort. Kan bli skoj! Väldigt graciösa hopp kommer det minsann bli. Och ett brutet ben eller två ;-) Eller inget. Hoppas inte på något faktiskt. Och ja, vi härmar!
12 dagar kvar. Weeeho!

Imorgon är det åter igen jobb som gäller, 13.30-22.00 och efter det vidare till fest direkt. Hua, att folk alltid ska planera in sina fester när jag jobbar kväll? ;-) Eller så är det helt enkelt jag själv som önskar fel schema. Hur eller hur så ska det bli trevligt, det blir väl som vanligt vad man gör det till.

Detta vad allt för mig ikväll. Sov gott! Kram ♥

Onsdag

Igårkväll blev det vin, spel & en sväng i stan med bilden innan det stängde. Tove kom hit och hade det trevligt med oss! När vi kom hem så gick jag typ och la mig medan My & Tove satt och vrålstirrade på min lavalampa som jag fick i julklapp av min bror.
Idag vaknade vi vid 12 och nu sitter dom två helt inne i TV:n och spelar Mario Cart. Haha, jag bara förlorar på det så det är inte så roligt ;P


Nu ska vi åka och kolla om Modehuset är öppet :) Ha en bra dag. Kram ♥

Lista. Mitt år 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag reste mycket mer än vad jag har gjort innan. Kreta en vecka, Stockholm & Göteborg ett antal weekends och även Motala en helg.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nyårslöften är för tvångsrelaterade för mig, jag håller mig till vissa mål.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte som stod mig nära.
5. Vilka länder besökte du?
Självklart Sverige och även Grakland.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Det finns ju hela tiden saker man saknar, men försöker att inte tänka på det annars kommer den där tysta halvdeppiga Emmy säkert fram igen ;P Men nej, inget jag saknar speciellt mycket direkt, utan mer småsaker i sådana fall.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
30 April - 7 Maj (Kreta), 24:e oktober (min 20års fest) m.m.
8. Vad var din största framgång 2009?
MIn största framgång måste nog vara att jag har blivit en mer öppen människa. Räknas sådant?
9. Största misstaget? Sånahär analyserande frågor svarar jag inte på idag, känner inte för att gräma mig för saker jag kunde gjort annorlunda.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkylningar och grejer, men sånt händer väl alla?
11. Bästa köpet? Alla resor och min systemkamera.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Helst? Saker som hjälper andra. Men också lite smått och gott till mig själv så som SKOR och kläder. Resor är också underbart att spendera pengar på.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket har gjort mig glad under året!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Många låtar som påminner. Låtar som kopplas till Stockholm & Göteborg och så.. men "Tonight's gonna be a good night" är nog en. (Kan vara för att My har en tröja som det står så på också, haha!) Och sedan självklart "Sisters in arms - Calaisa" då my & jag tatuerade in det i nacken.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag, jag har nog aldrig kunnat glädja mig åt småsaker på samma sätt. Sen har man haft svackor, men huvudsaken är att man tar sig ur dem!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest (sånt får man inte nog av!), tagit vara på varje dag, sparat pengar osv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt ner tid på onödiga saker och saker som ändå inte går att fixa. Spenderat onödiga pengar på onödiga saker och istället lagt dem på bra saker.
18. Hur tillbringar du julen? Med båda familjerna :-)
19. Blev du kär i år? I don't fall in love...
20. Favoritprogram på TV? Måste nog säga Grey's.
21. Bästa boken du läste i år? Hela Twilight-serien. Behöver inte ens tänka efter!!
22. Största musikaliska upptäckten? Hmm.. vet inte..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Mycket :-)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, inte direkt :-)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag fyllde 20 så det var fest kvällen innan med 80-talstema och fiskdamm! Sedan blev det utgång och födelsedagen bjöd på firande hemma hos Mamma & Pappa.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det går alltid att göra något bättre, men varför tänka så?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jag har nog ingen stil. Kommer på mig själv ganska ofta att titta på saker som inte alls är jag. Hua, kanske dags att skaffa sig en stil?
29. Vad fick dig att må bra? Nära & kära! Jag älskar er ♥
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jadu, måste nog vara karaktären Edward i Twiligt, vem kan inte falla för en sådan karaktär? (fjortisvarning.....)
31. Vem saknade du? Det finns många att sakna.
32. De bästa nya människorna du träffade? Den bästa nya människan jag har träffat måste vara Tove som också ska med till Gran Canaria :)

TV-spel?

Jag har faktiskt funderat på en sak de senaste dagarna. Tänk om vi inte lever på riktigt, alltså typ att det finns en annan värld med andra människor som till exempel spelar TV-spel och vi är några av karaktärerna? Någon annan sitter och bestämmer att nu ska Emmy göra såhär, nu ska Emmy prata med den osv. Det är väl inte omöjligt? Eller? Jag vet inte ;-P

För övrigt letar jag efter någon rolig lista att fylla i.. tidfördriv typ. Något tips? Har kollat Cosmos hemsida, men det är ju bara vanliga tråkiga, men antagligen så slutar det med en vanlig, tråkig lista.



Snart pyser vi till värmen igen! Jag längtar!


Omstrukturering

Så, nu har jag strukturerat om lite här på bloggen. Ser ni min nya kategort? Privat heter den och är lösenordsskyddad. Varje gång jag skriver något som jag inte tycker alla ska läsa så publicerar jag det inlägget där. Dom som ska ha lösenordet har det :-) Varje gång jag skriver i den kategorin så länkar jag dit här så att ni ser :)

Vilken grej :D

Tisdag

Att vakna med sprängande huvudvärk är aldrig roligt. Det är inte ofta jag tar panodil utan att någon säger till mig att göra det eller i alla fall föreslår det, men idag gjorde jag det. Nu börjar det släppa efter lite, vilket är skönt :)
Sitter hur som helst på jobbet för att jobba en dag och sedan vara ledig i yttligare tre dagar. Härligt! Vet inte riktigt vad ledigheten innebär med det finns en hel del som borde göras. Passet är fixat inför resan, men måste ha lite andra smågrejer också :-) Men först har jag planerat att råna en bank eller två...

Och just det. Jag har kommit på mig själv med att vara väldigt dålig på att uppdatera bloggen när jag inte jobbar. Kan bero på att det är när jag jobbar som jag har tråkigt eller eventuellt tänker lite extra mycket när det blir invecklade inlägg. Vad vet jag? Men jag måste nog bättra mig!

Spel



Vi spelar uno. Som ni vet så ska man ha så lite poäng som möjligt. Det gick bra för mig ett tag tills ja.. Sista given.. Jag förlorade helt enkelt. Men jag är inte bitter. Nu ska vi spela 500. Kram

Söndag

Hej på er!
Idag är jag ledig från jobbet, skönt! Har precis kört My till jobbet typ och ska strax äta lite. Vet inte vad som ska hittas på riktigt, men det är sådant som märks.
Igårkväll blev en slappiskväll med Harry Potter och någon häxfilm, myspys. :)

Min fot är fortfarande knas. Vrickad konstig fot typ. Jösses. Och ingenting verkar hjälpa heller, men det är väl bara att inte anstränga för mycket och invänta att det försvinner, förhoppningsvis så blir det bättre snart :)

Bjuder på två bilder istället för jag har då inget vettigt att skriva.


Lördag

God dag!
Det nya året har börjat ganska bra ändå måste jag säga. Eller ja, det har ju inte hänt speciellt mycket utöver det vanliga, men i alla fall. Igår var en bakisdag med pizza & kalas hos Linda som fyllde ett helt år äldre :) Och idag är det jobb som gäller, sedan ledig i yttligare två dagar. Min fot har blivit allmänt konstig, typ vrickning eller något. Ont gör det i alla fall och köra bil är inget jag rekommenderar, men måste ju ta mig till och från jobbet, så det var inte mycket att be för. Det är så sjukt tråkigt att det inte kan gå en enda dag utan att man har ont någonstans eller mår dåligt på något sätt. Skulle vara så skönt om man bara kände sig tip-top, om så bara för en dag!

Hur eller hur så pyser vi snart till varmare breddgrader. Den 20:e om någon har missat det ;-) Så snart ska sommarkläderna fram och väskan packas!

Nej, nu måste jag jobba lite. Återkommer eventuellt senare! :-) Kram! ♥


Nyårsafton 2009

GOTT NYTT ÅR!

Underbara, oslagbara nyårsafton 2009. Firades med middag på Table 20 och sedan fest hos Henke & Göran. Mycket skratt, sång och härlig stämning. Helt enkelt toppen! Kvart i fyra började jag & My GÅ hem till Norrliden från stan för att vi inte fick tag på någon taxt. Vi kom till Pizzahuset sedan svarade äntligen taxi Kalmar och vi bestämde oss för att stanna där och vänta dom 20 minuter som det skulle ta och gick i åttor för att inte förfrysa. Taxin kom och vi var hemma vid tio i fem. var väl i säng strax innan halv 6 skulle jag tro. Hua! Vilken natt! Men ack så rolig! ♥




Hela gänget! TACK för kvällen!! (Fler bilder finns på facebook!)

RSS 2.0