Ny bloggadress!

Äh, det är lika bra att göra det offentligt. Från och med nu bloggar jag på Devote istället för blogg.se. Min nya adress är emmys.devote.se eller så kan ni klicka HÄR för att komma in på den.

Header osv. är långt ifrån klart, men jag kommer pilla med det under tiden. Nu kör vi igång!!


Bloggflytt

Det kommer inom kort ske lite förändringar här. Eller rättare sagt en bloggflytt. Så fort den är hyffsat färdig så berättar jag mer :-)

Tisdag

Godmorgon sunshines! Har ni sovit gott? Jag ville verkligen inte gå upp imorrse, men det var inte mycket att be för. Idag är det jobb som gäller och sedan ikväll träning. Eventuellt en sväng på stan där emellan då jag & Stina måste hitta maskeraddräkter. Ja, vi ska på maskerad på lördag, kommer bli fantastiskt roligt!

Lite bilder som jag snodde av Bella nu, från kvällen igår:



Födelsedagspresenter av Stina ♥


Bella o Jag


Jag & Stina på fikan i stan i väntan på att My skulle sluta jobba :-)


Min 21-årsdag!

En fantastisk födelsedag! Verkligen, på alla sätt! Tack alla underbara människor runt omkring mig! Nu ikväll har Stina & Bella varit här, vi har myst & spelat spel. Ni ska få se ett smakprov längre ner! haha!!

Det är alltså nu jag måste sluta säga att jag är 20. Jag är 21. Jag får dricka alkohol på krogar i USA. Toppen liksom. Jag som bor där, inte. Hade dock varit skoj! Catja & jag har även bokat Londonresan. En vecka. 4-11 januari. Underbart! Så nu ska jag leva snålt & spara pengar till shopping!

Okej, kvällens video. Titta & skratta!


Ett steg för en bättre miljö

Min fina nya kaffekopp som står så fint på mitt skrivbord på jobbet. Plus att jag slipper använda alla dessa pappersmuggar som annars finns här!


I love it! Och ja, den stämmer ju in på mig ganska duktigt också!


Grattis till mig!

Grattis på min födelsedag! Tack tack ;-)

Blev väckt vid strax efter 05,00 med sång och paket. Tack bästa ni! Nu väntar en dag på jobbet, jobbar 07,00-15,30 idag vilket är underbart skönt och sedan åker jag & Catja direkt in till stan och bokar London. Ikväll kommer Stina & Bella över för att fira mig lite och äta tårta och sådär, så det blir en lugn kväll! Känner redan nu att dagen kommer bli bra!

Jag hoppas ni får en fin måndag. Det är ju löning och allt ;-) Kram ♥


Bild från förra årets födelsedagsfest, med 80tals-tema.


Förtidigt födelsedagsfirande med släkt & familj

Så. Nu börjar även den här söndagen lida mot sitt slut. Jag har varit ute i Rockneby och blivit firad nu. Fick pengar & en GPS. Maffigt. Nu kan jag bila genom Europa utan att vara rädd för att köra fel ;-) Nämnde även att jag funderar på bostadsrätt, så nu ska det bytas bank & grejer med hjälp av far min.

Imorgon fyller jag år och efter jobbet ska jag & Catja in till stan och boka vår Londonresa. Halva den blev finansierad av födelsedagspengar idag, så det är toppen! :-) Såg nu också att resorna hade sjunkit ca. 600:-/person i pris. FANTASTISKT!!!

Jag önskar er en fin kväll. Kram ♥


Söndag

Idag är jag inte jättepigg. Vaknade först vid 9 tiden, gick upp 10 tiden, la mig igen vid 12 tiden och vaknade halv 2 ;P Helt sjukt! Och inte är jag piggare för det..

Igår var en bra kväll. Fina vänner kom hit och vi hade lite förfest här. Sedan drog vissa av oss in till stan, träffade trevligt folk och bara satt o snackade. Härlig kväll. Det togs inte så många bilder, men lägger kanske ut senare. Nu måste jag göra mig iordning för att åka ut till familjen i Rockneby. Jag ska nämligen bli firad där idag :-)

Ha en fin söndag! Kram ♥

Födelsedagsfest 2010!

Nu drar vi igång här. Födelsedagsfest 2010! Hoppas ni alla får en fin kväll & att vi ses på stan sen. Kram! ♥


Stääääda

Thomas & jag städar för fullt. Duktigt! Musiken spelas på hög musik också, så roligt är det!



Vänner

Två underbara varelser. My & Stina ♥


Lördag

God morgon!

Igårkväll totaldäckade jag efter Idol, såå trött! Jag vet inte vad det är men antar att man börjar bli gammal ;-) Haha. Nu har jag i alla fall precis ätit frukost (dra på trissor!) och dricker för tillfället lite kaffe medan jag kollar på TV. Som hund & katt visas på kanal 5, härlig morgonunderhållning. Sedan ska det städas lite och jag måste åka och köpa lite snacks. Dessvärre verkar jag vara den enda som vill ut ikväll efter förfesten, så ptja, jag får väl köra på like the old times & dra till Palace själv, där hittar man alltid folk man känner plus att det är roligt att dansa!

Nehe, nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Ha en fin lördag! Jag ska testa att tidsinställa ett inlägg sedan, vi får se hur det går ;-) Kram ♥


Onödigt babbel

OH! Jag upptäckte nyss att blogg.se har lagt till så man kan tidsinställa inlägg. Det är ju det ultimata! Love it!

Jobbet går bra idag, jobbet har gått bra den sista tiden och jag tycker det är roligt. Det händer saker hela tiden och ja, det är skoj helt enkelt. Plus att jag fått biobiljett idag. Cred till mig.

Nehe, onödigt babbel. Ha en fortsatt fin dag. Jag återkommer nog mer ikväll! ♥


Fredag

Hej på er! Idag är det fredag! Do we love it or do we love it? Jobb står på schemat fram tills kl. 17,00 idag & sedan är det veckans sista träningspass. Idag kör jag och Bella gymmet! Kvällens planer är fortfarande oplanerade dock. Får se lite vad som händer :-)

Jag hoppas ni får en fin dag! Kram ♥


Fullt upp idag

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp att följa bombhotet som har hägrat i Kalmar på flashback och facebook. Världen är allt bra liten ibland måste jag säga! Hur eller hur så slutar jag strax för dagen och ikväll är det vattengympa med syster som gäller som avslutas med ett dopp i bubbelpoolen för att varva ner. Blir nog tyvärr ingen mer uppdatering, eventuellt mobilblogg i så fall kanske. Lyxfällan går ju på TV ikväll också!

Jag önskar er en fin kväll! Idag åker min rosa rattmuff på ratten i bilen. Som jag har längtat..! Kram! ♥


Torsdag

Hej på er!

Igår när jag hade slutat jobba åkte jag direkt ut till Nettan o Sebbe och inte att förglömma världens sötaste lilla Livia också i Rockneby för att hälsa på ! Blev bjuden på Tacopaj och kladdkaka till efterrätt. Mums! Snackade lite skti, hälsade på hästarna och tog det allmänt lugnt. Efter en mysig eftermiddag/kväll återvände jag mot stan för att inte missa Grey's Anathomy och sedan var det läggdags.
Idag när jag vaknade var det snö. Ja, jag kanske är den enda som inte är förvånad att snön är såhär tidig, men det är för att det alltid har snöat innan min födelsedag i alla fall de senaste åren. Så ja, välkommen vinter! Snart är det november också och då är det enligt mig tillåtet att börja lyssna på julmusik. (Till saken hör inte att jag & My satt på balkongen på Kreta och sjöng julmusik i somras...)

Hoppas ni får en fin dag vänner! Kram ♥



Sötunge!


Ja, det var nära att jag tog med henne hem! GOS!


2008 & 2009

Idag för två år sedan gjorde jag tydligen inte så mycket enligt min gamla blogg.

Idag för ett år sedan hade jag åldersnoja.

Idag jobbar jag och åldersnojan har till viss del lagt sig.

Intressant? Huh?


Text...

You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump. 'cause as we grow older, it's not the things we did that we often regret, It's the things we didn't do.

Som jag skrev igår. Bloggtorka. Ingen inspiration alls faktiskt. Det känns lite som att jag har fullt upp med mig själv för tillfället. Fullt upp med att få bitarna i mitt liv att falla på plats. För första gången på länge (någonsin?) känner jag att det bara är jag själv som har möjlighet att påverka det. Jag kan inte gå efter någon annans ord eller livserfarenhet. Måste bygga upp en grund för mig själv som jag sedan kan leva vidare på. En grund för ett bra liv.
Det kan tyckas att detta låter stort & hårt. Man kan tolka det som att jag "stänger er ute" genom att göra på detta sättet. Men så är inte fallet. Jag är fortfarande samma tjej som mer än gärna tar till mig av kloka råd från omgivningen osv. osv. Men jag funderar bara på vad nästa steg i mitt liv är. Är det att börja plugga? Är det att flytta till egen lägenhet? Är det att spara pengar för att sedan lägga dem på den där resan jag alltid velat göra? För just nu står jag stilla. Faktiskt. Inte det att jag inte gillar livet jag lever nu, för det gör jag. Men jag är i behov av förändring.


Onsdag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag hatar det faktum att det tar mig ungefär en och en halv timma att somna på kvällarna, men det går i perioder så får hoppas att det snart går över.
Igårkväll var jag & tjejerna på ett BodyStep pass på Actic. Roligaste passet på länge men fyy, jag har nog aldrig svettats så mycket på ett pass. Aldrig. Och idag har jag inte ens mycket träningsvärk. Det kommer nog senare hoppas jag! Idag blir det dock ingen träning för mig utan imorgon kör jag på vattengympa med syster istället!

Dagens planer är jobb & sedan ska jag ut till Rockneby. Nu för tiden känns det som att jag gör saker hela tiden samtidigt som jag bara vill göra mer och mer och mer! Läskig känsla..! Men det ska nog gå över det också.

Hoppas ni får en fin onsdag! Kram ♥


Träning står på schemat

Noll inspiration. Jag känner för att skriva något smart men kommer inte på något. Jag vill dela med mig av något nytt men det finns inget. Jag vill ge er något att fundera på men kommer inte på något. Jag vill så mycket men gör så lite.

Efter jobbet ska jag iväg och träna med tjejerna. BodyStep tror jag stod på schemat idag. Imorgon ska jag ha träningsvärk, så enkelt är det. Jag vill känna att jag lever!




Vi fyra är det som tränar ikväll. GÖTT!


Life is life ♥


En ros. För livet.


Tisdag

Haha hej! Jag kan inte låta bli att skratta idag. Var så fruktansvärt trött imorrse så jag ville verkligen inte gå upp. Men upp gick jag, gjorde mig iordnind & åkte till jobbet. Kom till jobbet. Insåg att min matlåda som jag gjorde iordning förtfarande står på köksbordet PLUS att jag glömde ta på mig min klocka & mina ringar. Så ja, idag känner jag mig naken.

Annars kommer dagen säkert bli bra. Ska träna efter jobbet och sedan blir det en lugn kväll. Kanske titta på Ice Age 2 ikväll? Vi får se :-) Jag hoppas ni får en fin dag!! Kram ♥


Inte många löv kvar på det trädet.. Det är alltså höst på riktigt nu..?


Veckans att-göra-lista



Måndag: Jobba 8,30-17,00. Skepparexamenkurs 18,00-20,30.
Tisdag: Jobba 8,30-17,00. Träna 19,30.
Onsdag: Jobba 8,00-16,30. Ut till Rockneby för mat & trevligt umgänge.
Torsdag: Jobba 8,30-17,00 (förhoppningsvis). Träna vattengympa 19,05.
Fredag: Jobba 8,30-17,00. Träna 17,30.
Lördag: Planerad födelsedagsfest för mig. It's gonna be awesome!
Söndag: En lugn dag, precis som söndagar ska vara. Det behövs!


Överraskningsfest för mig!

Jag vet att ni har längtat, för det har jag också. Här är bilderna från överraskningsfesten jag fick i lördags. Enjoy!



Den borde inte läggas ut, men ja.. SÅ chockad (och osminkad) var jag!




Skakade som ett asplöv!



My girls!


Ptja.. det syns att de är släkt i alla fall ♥






Fantastisk kväll! Tack alla som kom och överraskade mig!!


Måndag

Godmorgon. När man vaknar på måndag morgon vill man helst av allt känna hur lätt det är att gå upp ur sängen och se fram emot en ny vecka. Nej, imorrse var min känsla den totala motsatsen, men här är jag och jag har en fantastisk vecka framför mig.

Idag efter jobbet ska jag iväg på kurs för skepparexamen. Missade ju förra måndagen och kommer ju inte vara med nästa måndag heller då det är min födelsedag, så jag känner att jag måste ligga i lite nu. Kämpa kämpa. Det handlar ju inte om självklara saker för mig, så måste nog plugga lite mer än andra kanske. Men det kommer gå bra, det vet jag!

Ha nu en fantastiskt bra start på veckan vänner! Kram ♥


Ringar

Dessa underbara skapelser fick jag av Bella igår i förtidig födelsedagspresent. TACK!

I love it. Ring-nörd som jag har blivit liksom.


Det var i alla fall värt ett försök

I'm a bad human beeing. Jag har syndat. Yes. Och vet ni vad? Jag planerar att fortsätta tills vidare! Annars har min söndag varit slapp. Lekt lite min min Nikon D5000 för att se vad jag kan lära mig. Måste bli hyffsat duktig på den nu innan London, för där mina vänner ska det tas många bilder!! :-)

 



Söndag

Överväldigad, chockad & fantastiskt glad!
Igår trodde jag att jag, My, Stina & Bella skulle spela spel och dricka ett glas vin. Så efter frisören åkte jag & My för att hämta Stina på Boholmarna för att sedan åka hem till oss och ja, spela spel. Hem kom vi, jag gick på toa. My säger "Kan du hämta alsolspriten? Den står på mammas rum." Visst tänker jag & öppnar dörren dit och möts av smällande ballonger och folk som skriker "GRAAAATTIIIIIS!!!!" Där står alltså min underbara vänner och ja, ska fira min födesedag. Älskade syster My hade köpt vin till mig & det blev paketöppning. Supernöjd med allt! TACK! Sedan trillade det in folk lite hela kvällen, jag fick sminka mig mitt uppe i alltihop då jag inte direkt var iordning gjord. Och slutligen begav vi oss in mot stan & O'learys. TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK KVÄLL! ♥ Bella har bilder från kvällen, de kommer upp sen någon gång!


Lördag

God morgon!
Eller nej, har faktiskt varit uppe ett tag, till och med hunnit äta frukost! Mums! Vädret är strålande idag och min dag är fullspäckad! Ska iväg och klippa av håret i etermiddag och sedan ikväll ska vi ha tjejmys just like old times. Lite orolig är jag dock för hur mycket frisören kommer klippa av då mitt hår är allt annat än välvårdat.

Nu ska jag uppdatera mig lite i bloggvärlden medan Stina står i duschen och sedan får vi se vad vi fyller förmiddagen med. Ha en fin dag vänner. KRAM! ♥


Sleep-over

Nu ska jag snart åka ut till Rockneby för att ha sleep-over hos Stina. Tjejmys! Vad vi hittar på är ännu oklart, men något roligt blir det nog. Ett glas vin är jag helt klart värd!

Ha en fin fredagkväll söta ni! Kram ♥

Välkommen älskade helg!

Jag fick för mig att jag jobbade till 17,00 idag. Men nu slog det mig, jag slutar vid 16,15. Fantastiskt bra. VÄLKOMMEN HELG!


Bella & Jag!


Special times, special places, special friends together. The moments pass so quickly but the memories last forever.



En låt som betyder mycket. Just like old times.


Titta titta!

En ubåt flöt nyss förbi här utanför fönster. Coolt. Jag blev helt plötsligt lite coolare än vad jag var innan.


Fredag

Godmorgon! I've been sleeping like a baby! Jag var totalt utmattad efter gårdagens träning. Vattengympa på Actic stod på schemat och jag ångrar inte en sekund att jag gick dit. Grymt roligt. Makalöst jobbigt. Extremt värt det! Det måste garanterat bli fler torsdagar med den formen av träning och det bästa av allt var ju nästan att slappna av i bubbelpoolen efteråt.

Idag är det som ni vet fredag vilket innebär sista arbetsdagen för den här veckan. Vad kvällen bjuder på vet jag dock inte än, jag ska nog unna mig ett glas vin kanske. Egentligen måste jag plugga lite också inför kursen på måndag. Jag & Catja ska eventuellt in till stan i eftermiddag också och boka vår älskade London tripp.

Hoppas ni får en fin fredag! Kram ♥


Mobilblogg - Har man en iPhone behöver man...

img_1067 (MMS)

Mobilblogg - Har man en iPhone behöver man inget annat sägs det. En telefon. Ett beroende. Hujedanamej!


Julen är tidig i år!

För det måste ju vara en julklapp...? MIN LEDIGHET för den eventuella London-resan blev beviljad på jobbet. Nu ska bara resten planeras & bokas. Vad händer härnäst? Får jag en häst? En ny dator? Eller kommer det typ regna pengar imorgon?

... sa jag att jag är glad?


Ibland är jag faktiskt klok!

Life is a journey
It can take you anywhere you choose to go
As long as you're learning
You'll find all you'll ever need to know

Alldeles för ofta händer det att man ser hinder istället för möjligheter. Man ser det negativa som saker och ting kan föra med sig istället för det positiva. Jag gjorde det förut och vill bara berätta att faktiskt så går det att vända på det. Man öppnar många dörrar man inte trodde fanns bara genom att ändra tankesätt. Man öppnar möjligheter att göra mer än vad man någonsin har kunnat drömma om. Man ger sig själv en chans att utnyttja livets alla möjligheter på ett helt annat sätt.

Som idag. Jag trodde aldrig jag skulle säga det. (Jag har fortfarande inte berättat för Stina & Bella som jag ska göra det med..) Men jag ska träna vattengympa! Och även om det inte är roligt så har jag i alla fall gett det en chans. Och jag själv har fått en chans att umgås med mina fina vänner! ♥


Torsdag

Godmorgon gullisar. Hur mår ni? Jag har sovit supergott men ville däremot inte gå upp när klockan ringde, eller när My väckte mig, eller ptja, hade jag fått hade jag kunnat ligga kvar i sängen hur länge som helst, faktiskt. Men, idag är en ny dag med nya möjligheter. Jag ska jobba!

Håller tummarna för att jag & Catja får igenom ledigheten på jobbet för ja, nu har vi önskat ledigt för vår London-resa. Håll tummarna åt oss ni också, tack!


London baby, London!

Resebyrån är besökt och London är preliminärt bestämt. I wanna see the world liksom. Så nu vill jag gärna ha alla London-tips ni har! :-)

När jag kom hem blev det våfflor. För gott! Och ja, konstnären i mig tittade fram också. Jag kan inte annat än älska det;

Hälsa på min vän Våfflon! Han är en go prick han vill jag lova!


Jag är lite som en hamster

Är ni förvånade om jag säger att jag gömmer mat på mitt skrivbord på jobbet?


Nä, jag trodde inte det heller. Ni känner väl mig nu, haha!


En Emmy i 3D?

Jag har fika. Utan fika?! En fika utan något som helst onyttigt? Vart är världen påväg? Jag måste bara ge mig själv lite cred, för jag är faktiskt duktig!


Jag är dessutom suddig. Yäähh. Det ser nästan ut som en 3D bild, om man glömt ta på sig glasögonen. Undra om jag skulle sticka ut sådär snyggt om man hade 3D glasögon & tittade på bilden? Coolt i så fall!!


Onsdag

Good morning sunshines! Tro det eller ej, men jag lever! Inte det minsta död efter träningen igår men tror däremot att jag framåt två-hugget kommer vara mer död än levande. Annars då? Catja & jag har pratat om att åka in till resebyrån efter jobbet. Stina ska träna, men jag tror dock att jag går ut lite för hårt om jag tränar även idag. Vi får se lite.

På tal om träning så fick jag en lättare släng av nackspärr igår precis innan träningen. Typiskt mig! Men det hindrade inte mig! (kors i taket!)

Ha en fin dag :-) Kram! ♥


Första träningspasset - check!

Okej. Jag har nu avslutat mitt första träningspass på Actic. Och för första gången på länge så känner jag verkligen att det var inte det sista. Yes, jag hade helt enkelt roligt! Och Stina trodde jag skulle vara sämre än vad jag faktiskt var. Moaha, musklerna finns visst där någonstans i alla fall ;-) Att Stina var med var ett stort plus i kanten!! :-) Tack för eftermiddagen pumpkin!


Sisters in arms

En maskros klassas som ogräs har jag hört.
Så..
I mina ögon kommer du alltid vara en solros!

Tillsammans är vi förlorarna
som vinner över allt!




(jag frågade my vad jag skulle skriva.. "skriv om mig & en maskros" fick jag till svar. TADA!!)


Feedback

Alltså. Mitt bloggskrivande har ju förändrats ganska drastiskt den senaste tiden. Dels för att jag helt enkelt inte vill att alla ska veta vilka djupa analyserande tankar jag kan ha ibland men också för att jag har blivit en mer positiv människa. Frågan är vad ni tycker? Saknar ni "gamla analyserande" Emmy?

Seså ut med språket. Give me some feedback!!


Tisdag

God morgon gullisar. Jag är laddad för dagen. Har hört att man ska ta vara på várje dag som om den vore den sista. Och med tanke på att detta kommer bli min sista dag så är det inte mer än rätt att jag tar vara på den. Vad ska ni hitta på?

Angående gårdagens inlägg blev jag väldigt överraskad av att jag ens hade ordet vokabulär i mitt vokabulär. Hur cool är inte jag? Ascool. Eller inte.
Fick dessutom skrapa rutorna på bilen idag. Coolt. Mindre coolt. Mest jobbigt & kallt. Japp!


Håll i hatten....!

Okej. Bli inte för chockade nu. Sitt ner och se till att inte ha något i munnen som ni kan sätta i halsen. Here comes the bomb!

....håll i er.....trumvirvel....

..imorgon ska jag träna med Stina. Träna som i gym. Kondition. Muskler. Ja, sådana ord som inte finns i mitt vokabulär.

Nu ska jag ta vara på min "sista" dag som inyttig. Chips, here I come!

Norrland är närmre än ni tror

Att norrlänningar kunde vara lika konstiga som jag visste jag inte. Men nu har jag fått det bevisat för mig. Ja, man har i alla fall aldrig tråkigt med en norrlänning i närheten, speciellt inte när det är en Catja!

Till saken hör inte att Mattmar (åre) inte ens tillhör norrland. Allt norr om Oskarshamn är norrland. Typ!


Mitt nya jag


Min nya färg i håret. Eller nja, färgen ser inte ut så egentligen, men nästan.
Vad tycker ni? Do I look like a rockstar?


Måndag

Hello sunshines! How are you? Jag mår bara fint. Sitter på jobbet och käkar polly typ. Mitt hår blev ganska bra när vi färgade det igårkväll för er som vill veta. Lite mörkt kanske, men ändå ganska bra. Det viktigaste är ändå att jag fortfarande har hår på huvudet!

Idag är det i alla fall måndag vilket innebär att jag har kurs ikväll. Problematiken är bara att jag slutar jobba vid 19,00. Attans. Jag har problem! Får se hur jag löser det. Annars är det lugna puckar så att säga. Chillidill. Solen skiner och jag är sugen på en promenad. Whatsoever. Stryp mig inte nu, men jag kände nyss en längtan efter snö. Haha..

Ne hörrni, ha en fin måndag! Kram ♥


Färgning av hår

Jag ska färga mitt hår idag. Först avfärga. Sedan färga om. Börja om från scratch igen. Frisörtid på lördag också, sedan är jag en riktig hottie. Not. Men ändå. Alla får väl försöka liksom?

40 minuter senare:
Var tvungen att springa, insåg att jag bara hade 10 minuter på mig att hinna till Åhlens innan det stängde. Har dessutom hunnit bli nekad att köpa en trisslott pga. att jag inte hade legitimation med mig. Tack för den, coop! Jag fyller 21 om två veckor. Snällt.

Nu ska jag först avgärga håret (dvs. bli gul i hela skallen) sedan, om jag har något hår kvar, så ska det i mörk mahogny. Återkommer med resultat!

Spegelbild i My's bilruta! haha.. Såhär nöjd är jag när jag inte fick chans att vinna min miljon..


Roadtrip 9/10-2010

Igår ja. Det var lördag och fantasin var borttappad någon annanstans så ja, vi bestämde oss för att åka på roadtrip. Klockan 11.30 ungefär. Lagom sent. Gjorde oss i alla fall iordning och satte oss i bilen. Jag satt i baksätet och sjöng för mig själv och berättade massor med historier. Helsningborg blev målet. Först stannade vi en snabbis i Ängelholm, sedan hos Fiia i Helsingborg och slutligen hos min gamla klasskompis Iskra och hennes familj en snabbis. Hela familjen Kostic var hemma så det var mycket roligt att träffa alla igen!
Klockan 20.00 åkte vi hemåt igen. Stannade i Hässleholm på Mc Donalds för lite mat och sedan raka vägen hem. Framme 00.30 ungefär. Trött. Somnade.

Jag & mina fina vänner!

 

När vi stannade och åt påvägen dit hade dom kroppkakor..

 

.. dum som jag var tog jag detta istället.. som smakade barnmat!

 

Happy me framme i Hälsingböööörg (gillar stavningen!)

 

Ptja.. impulsresor får betyget 4 av 5 toasters! I like!! Tack för en trevlig dag! :-) KRAM ♥


Mobilblogg - Jag bestämde mig för att åka ...

img_3651 (MMS)

Mobilblogg - Jag bestämde mig för att åka till Skåneland för alla mina pengar ni såg i föregående inlägg. Impulsiviteten är på topp. Ligger i baksätet och pratar någon blandning av Sveriges alla dialekter samtidigt som jag sjunger några fina rader ibland.


Mooooney

Någon som vill åka & shoppa med mig?


Monopolspelande en fredagkväll

Godmorgon loverz! Sovit gott? Det har jag fast det blev dock bara 3,5 timmars sömn ungefär.. blev filmtittande efter monopolspelandet, Superhjältarna såg vi! :-D Dessvärre vann jag inte monopol..

 

Det blev någon sprts jordbävning.. min hund stod på näsan och My's häst  trillade omkull.. husen mådde inte heller så bra.


Mobilblogg - Man blir väl aldrig för gamma...

img_6143 (MMS)

Mobilblogg - Man blir väl aldrig för gammal för sällskapsspel? Monopol med My, Patrik & Thomas. Härlig fredagkväll! Lite jobbigt bara att jag aldrig kan vinna :-P haha. Förut idag var vi uppe i Mönsterås och så har vi varit i påryd. Hela sverige är snart utforskat.  Sov gott vänner!


Nu är det snart helg!

Sista fikan innan hemgång nu. Kvällens planer är ännu oklara. Fick höra nu att vi skulle till Mönsterås på en kaffe. Ptja, åka bil är ju roligt & kaffe är ju gott. Så why not? Dessutom har väl ingen dött av att vara lite social?

Och för er som vill veta - 8:e dagen rökfri idag. Är jag duktig eller är jag duktig så säg?


NYC - undra när du välkomnar mig igen.. ?


Fredag

Hej hopp på er. Igår var ingen bra dag. Hoppas att idag blir en bättre. Efter jobbet blev det i alla fall en snabbis till Ikea & sedan var det bara att vänta.. och vänta.. och vänta. My hade nämligen fått beskedet att hon kunde hämta sin nya fina bil, efter klockan 9 någongång. Bilen hämtades i Mönsterås, vi åkte en sväng genom stan och hälsade på Stina och sedan var det slutligen sovdags. Jag måste dessutom sovit djupt för imorrse vaknade jag inte av kudden som slängdes på mig.. hmm..

Hur som helst så är det fredag idag och det är jobb som gäller. Kvällens planer är ännu oplanerade så vi får väl se vad som händer. Jag känner för att hitta på något. Någon som vill åka på typ roadtrip? Impulsivt & roligt? Eller typ.. picknick? Ibland undrar jag vad det är jag vill fly från, men det kanske är så enkelt att jag helt enkelt bara vill hitta på något. Jag tror att det är så att jag helt enkelt saknar road-trips. ♥


Someone's trying to kill me

Yes, det serveras tårta på jobbet bara för att mitt team är så sjukt bra! Och därför ska jag tydligen straffas med enorm övervikt.



Men ni måste ju hålla med om att den ser god ut?! Tack workie!


Torsdag

Alltså, veckorna går för fort! Jag hinner inte riktigt med.. hur eller hur så är det torsdag idag som ni vet och ja.. snart helg igen. Som vanligt är det jobb som gäller för mig och idag är jag riktigt pigg! Hade massor med tid imorrse så jag tog mig tid att locka mitt hår faktiskt. Aldrig hänt förut & jag kan inte påstå att det blev så snygg heller. Amatör-Emmy!

Idag håller jag dessutom tummar & tår för min bästa vän & syster! Vill dessutom skriva att jag älskar dig! Du är världens bästa vän! ♥


Old picture.


Gottegrisen jag!

Okej. Min dag har bestått av en sak: magont! Och jag kan berätta för er kära vänner att har man ont i magen ska man inte äta rulltårta, ballerina, spagetti & köttfärssås, choklad, andra kakor, dricka kaffe eller choklad. Och vill ni veta en sak till så är det att jag har enbart gjort ovanstående saker. Plus druckit cola.

Det är inte värt det, för mitt nästa mål är just nu typ Ölandsbron. Eller kanske att äta upp chokladkakan som jag  vann på jobbet förut. Ikväll ska jag dessutom titta på Grey's. Och bowla. Myspys. I'm gonna kick ass! Ölsnadsbron kan glömma mig. Jag har ett liv att leva!


Is this heaven or heaven?


Onsdag

Godmorgon. Idag har vi tre stycken födelsedagsbarn på jobbet så jag vill börja med att säga grattis till Karolina, Alexandra & Matilda!
Igårkväll kom Patrik hem till oss för att spela lite spel. Med Andra Ord blev det och ja.. vad ska man säga? Det blir bara väjje & väjje ;-) Haha.. Jag & My vann i alla fall när vi var på lag. Sedan blev det TV-tittar-paus för att se Desperate Housewives & Cougar Town innan vi drog igång en Plump-omgång. Härlig tisdagkväll :-) Somnade som ett litet barn sen typ, sååå trött!

Idag är det jobb som gäller för hela slanten. Huvudvärken som jag gick & la mig med igår är i alla fall tillfälligt borta. Fullt fokus på jobbet dessutom då vi har gemensam dag vilket inkluderar diverse olika tävlingar. Vi hörs senare :-) Kram ♥


Spel & djur. Vilken kombination i ett inlägg liksom. Och så lite workiez också!

Ikväll ska det spelas "Med andra ord". I'm gonna kick ass. Typ. Tony tror att jag tjuvröker på jobbet och Catja hon är en pärla som vanligt. That's my crew. Tony är en snällis & bjuder mig på cola. Ja, mina workmatez är fantastiskta! Hela bunten.

För övrigt så såg jag ett rådjur inne på området för några dagar sedan. Jag har en bild som ni ska få se så ni tror mig. Man ser dock knappt att det är ett råddjur, men jag lovar. På riktigt. Det ni ser i mitten, det är garanterat ett råddjur. Jag är fotograf, så det är mig det är fel på.


Det springer där.. och fort gick det vill jag lova. Så fort att det knappt fastnade på bild.


Mat!

Jag började dagen med en snickers. Sedan lasagne. Och ikväll ska jag äta muffins. Alltså. Vaknar inte jag upp tjock någon dag snart så kan jag inte annat än älska mig själv och min ämnesonsättning.


Tisdag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott. Jag är totalt slut känns det som. Hade ingen som helst lust att gå upp imorrse, men vad gör man inte? Idag blir det jobb & sedan ska jag stressa iväg på 3-års kalas :-) Kvällens planer är annars oklara. Jag vet en sak jag ska göra och det är att köpa muffins. Älskade saknade muffins!

Nehe, dags att fokusera på jobbet nu. Ha en fantastisk dag! Kram ♥


Jag & syster, Kreta 2009


Mobilblogg - Jag vet inte riktigt, men jag...

img_3787 (MMS)

Mobilblogg - Jag vet inte riktigt, men jag tror att med hjälp av dessa saker kan till och med jag få lite sjövett. Eventuellt. Så småningom. Lite smygreklam för pappas ena företag också Moahahah.  Jag somnar snart..


Get to know me

Hur tidigt stiger du upp? Det beror på hur dags jag börjar jobba
Vem/vilka vet mest om dig? Utan tvekan My!
Gillar du att slåss? Haha nej?
Vad ska du göra ikväll? Kurs. Skepparexamen.
När var du senast full? När var du senast full?
Har du utländska föräldrar?  Nepp
Var har du ont?  Ingenstans faktiskt. Eller ja, om jag verkligen känner efter så har jag lite ont i axeln. Men jag väljer att inte känna efter.
Är du bra på att måla? Jag? Måla? Knappast.
Vad längtar du till? Nästa gång jag får bada i medelhavet..
Har du körkort? Yes, bästa inversteringen ever!
Favoritgodis? Gottegris, så jag måste svara allt =)
Morgon- eller nattmänniska? Inget av det!
Sparare eller slösare? Kan man svara både och på den? Alltså.. jag är duktig på att slösa. Men då slösar jag pengar på saker som jag anser att jag behöver. Och då borde det väl ändå kallas investeringar? Och spara pengar kan jag göra om jag verkligen behöver ;-)
Har du några homosexuella vänner? Yexbox! Amazing people!
Bio eller promenad? Måste jag välja?
Är du kittlig? Det beror på vem som frågar?
Anser du att du är stark? Jag brukar tro det tills någon bevisar motsatsen...!


Jag & Bella på O'learys för ganska länge sedan.


En mördar-ring

I'm ready to kill. Haha. Jag säger bara det. Kaxa inte med mig, min ring är alltid med mig & redo att slå! ;-) Eller inte. Nej.. jag är för feg för sådant. Men jag gillar ringen! ♥


Amputerade fingrar? YESBOX! (eller inte...)


Måndag

Ny vecka. Nya utmaningar. Nya möjligheter. Godmorgon på er!

Kollade på Eclipse igår. Fantastisk film! Perfekt söndag faktiskt. Längtar tills nästa film kommer ut. Alla som vill gå på premiären med mig räcker upp en hand! Haha..

Idag är det i alla fall jobb som gäller, sedan ska jag gnugga geniknölarna på kursen. I'm gonna become a sjökvinna.

Nej, jag har totalt tappat suget på att blogga. Faktiskt. Dessutom har jag varit rökfri i 4 dagar nu typ. Tre och en halv i alla fall. Jag är så sjukt duktig. Thomas också. Vi är bra. Och att My slutar med colan är supreduperduktigt! That's my friends liksom. We can do it!

Nej, nu måste jag sluta yra. Ha det bra vänner. Kram kram ♥


Söndagkväll!

Pizza uppäten och New Moon rullar på TV:n. My & Thomas har somnat i soffan och här sitter jag. Inte jätteroligt, men det får ju gå. Det verkar dessutom som att stormen som försvann ett par dagar har kommit tillbaka.

Nej, nu ska jag skaka liv i dem här. Ha en mysig kväll! I will :-)

Födelsedagsfest för Bella

Igår fyllde allas våran Isabella 21 härliga år. Ja, det var vi tvungna att fira! Började med middag på Larmgatan 10, sedan förfest hemma hos Bella innan vi gick in till stan. Jag & My gick till O'learys och mötte upp Thomas & Patrik medan de andra gick till Harrys. Bra kväll hörrni! Och inga problem alls att hålla sig ifrån rökningen med ett glas vin i handen ;-)

Nadja & Stina på Larmgatan 10

 

Frida, Stina & My

 

My, Stina & Signe

 

Jag & My

 

Nadja, Stina & Bella

 

Jag & födelsedagsbarnet

 

Några av bilderna från kvällen. Lånade även lite bilder av Nadja :-) Vaknade för övrigt vid halv 8 imorrse. Alltså. 07.30. Söndag. HALV ÅTTA! Haha.. My var lagom förvånad när hon frågade vad klockan var efter att ha hämtat saft. "Klockan är kvart över åtta." - "WHAT?!?!?" Jag somnade om sen igen, typ vid halv 10. Det är okej. Man får göra så.

Tack för en bra kväll vänner! KRAM! ♥


Mobilblogg - middag med tjejerna på larmga...

img_2235 (MMS)

Mobilblogg - middag med tjejerna på larmgatan 10 såhär på Bellas födelsedag. Förutom dom på bilden är det jag, my & Signe :-)


Kvällens planer

Ikväll blir en magisk kväll. Jag är för tillfället ett känslomässigt vrak känns det som. It's worth it. Ikväll ska vi ut och äta för att fira Bella. Tjejmiddag. Awesome. Sedan blir det att gå hem till Bella för lite förfest innan vi slutligen drar ut på stan för att ha en rolig kväll tillsammans.

Idag äter jag för övrigt kakor till förbannelse. Yes, kakmonster = Emmy. Jag kommer bli tjock. Stina, gymkort va det va?


Min fredag

Okej. Det är den 2:a oktober vilket betyder att jag var rökfri hela den här månaden. Tro mig, det är stort. Och jag är faktiskt ganska duktig. Humöret kan jämföras lite med ett barns humör i trotsåldern men ja, det går nog över. Igår höll en sjuhelvetes (ursäkta uttrycket, men den var hemsk!) huvudvärk på största delen av dagen också. Yeahh, jag dog nästan.

Istället för att skriva ett långt inlägg om vad jag har gjort då uppdateringen har varit dålig så lägger jag upp det punktvis. Any questions?

~ Gått på stan med Stina och köpt massor av onödiga saker men också nödvändiga. Mest nödvändiga tycker jag nog. Inte skorna kanske, men dom var snyggast!
~ Köpt födelsedagspresent till Bella-bus.
~ Druckit kaffe på stan och shoppat ännu mer med Stina.
~ Ätit spagetti & köttfärssås.
~ Fått utbrott på My's pojkvän för att han tycker det är roligt att retas med mig.
~ Tittat på tre filmer, varav Twiligt var den enda som var bra.
~ Ätit massor med godis med härligt sällskap.

Nej.. hejdå. Jag har annat jag måste fixa nu. Kram ♥


Fredag

Godmorgon sötisar. Har käkat lite frukost nu med min vän Sten-Långben och hon är för tillfället ute & röker. Jag har ett löfte att hålla, så får dessvärre hålla mig inomhus. Idag är jag ledig från jobbet vilket innebär en heldag med Stina. Först modehuset, sedan mat & slutligen stan. Yes, jag kommer inte ha några pengar kvar sedan. Men äh, det får vara så. Jag kan vara värd det för att jag slutar röka? Eller?

Vi ändrade språk på min blogg igår genom google-translate och jag säger bara fyyy vad vi garvade åt översättningarna. Ganska roligt faktiskt! Nehe, dags att göra sig iordning lite så att man kan visa sig på stan. Ha en fin dag allihopa! Kram ♥

RSS 2.0