Riu Waikiki

Den 20 Januari till den 3 Februari ska jag, My, Tove och förhoppningsvis Matthias spendera våra dagar och nätter på detta fina hotellet i det soliga landet Spanien, närmare bestämt Gran Canaria, Playa del Inglés. All Inclusive slår vi till med. Jag har då alltid sagt; ska det vara så ska det vara ordentligt.









Vi kommer ha två helt underbara veckor! Är ni avis? Synd om er! Jag tycker det är mycket roligare med folk som kan glädjas åt det och tycka att vi är värda den här resan. För det är vi faktiskt! Sen att det finns fler människor som också är värda att åka fast inte kan av olika anledningar, det är tråkigt. Men att kunna glädjas åt andras lycka, det är bland den bästa egenskapen en människa kan ha. Sådant ser jag upp till!


Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag är glad för er skull! MEN avundsjuk också :P Vill med utomlands, men det det till sommaren ist. Jäkligt fint hotell btw.

2009-12-02 @ 18:19:42
URL: http://nadjasegna.blogg.se/
Postat av: carru

Heej =) fin blogg du har! Om du vill ha fler besökare så tveka inte att klicka på denna länk http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=liiine89 du får garanterat fler läsare!! Ha det super! =)



PS, kika gärna in på min blogg, där jag skriver mest om mode, musik och film. Och även en hel del om mig själv! =)

2009-12-02 @ 18:20:59
URL: http://carulinenilssun.blogg.se/
Postat av: Dinka

Avis kan man väl få vara. Jag är det! Men jag är så glad för er skull, att ni får uppleva resan och allt det innebär. Missunnsamhet däremot, det vill vi inte veta något av! ;-)

Kramar

2009-12-02 @ 22:19:45
Postat av: Stina

Oooh :D fan va fint de va, värsta poolen! Skönt med lite värme :)

2009-12-03 @ 10:44:08
URL: http://stinaholgersson.blogg.se/
Postat av: Nathy DeMecho

Gud vad underbart!

2009-12-08 @ 09:08:31
URL: http://nathydemecho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0